Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Што ве снема некако? Затишје пред бура или претпазливи сте да не прокоцкате 3 бода предност?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што ве снема некако? Затишје пред бура или претпазливи сте да не прокоцкате 3 бода предност?
Ме стегаат врвците од чорапите,ми горат петиците, ми заглави обрач кај вратов, ме фаќа имела пред очи прст не гледам.... шо да прам, чајре?
ЧУТИ СИ ПУКНИ СИ! :icon_lol:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Не знам дали сте ја отвориле официјалната стр. деновиве, но вчера гледав интересно видео. 3-4 фанови на одговараа на прашања околу дербито, што резул. предвидуваат, кој можат да бидат клучни играчи и сл.

Но доста добро беше прашањето : Како да излезе Јун. вечерва и на кој да се обрне посебно внимание? Еден фан даде (според мене) многу добар и рационален одговор, велејќи дека треба да се затвори средината на Сити. Не се спорни квалитетите на Силва како крилен играч, но со нафрлени топки не можат ништо, клучот лежи во нивните продори низ средината. Поради тоа, мислам дека треба вечер да се излезе со 4-5-1. И тоа строго алаудирам на Сколс, Керик и Џонс во средниот ред. Ако ја задушат средината и нагазат топката, Сити нема каде да оди. Како ќе тече времето ќе стануваат понервозни, а со тоа и склони ќе бидат на грешки, знаејќи дека реми за Јунајтед е супер резултат.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Може линк каде ќе се пренесува натпреварот онлајн, неам спортклуб :(

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Топ состав очекувам Валенсија да да реши дербито :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
MUFC XI : De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra -
Carrick, Scholes - Valencia, Young - Welbeck,
Rooney
Е ако е овој составот, еднаш и јас да го погодам. И според мене дефинитивно најдоброто нешто со кое располагаме во моментов, иако друга би била ситуацијата кога би ги имале Видич и Флеч фит но тоа е. Сакам победа и тоа еден од Дени/Еванс/Сколс да им даде гол. 0:1... Нека даваат тие по 30-40 милиони за играчи а Манчестерско дете да им ја земе титулата на нивен терен. Priceless! :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Официјалниот состав уште не е излезен, а Валенсија изгледа е на клупа

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Е ако е овој составот, еднаш и јас да го погодам. И според мене дефинитивно најдоброто нешто со кое располагаме во моментов, иако друга би била ситуацијата кога би ги имале Видич и Флеч фит но тоа е. Сакам победа и тоа еден од Дени/Еванс/Сколс да им даде гол. 0:1... Нека даваат тие по 30-40 милиони за играчи а Манчестерско дете да им ја земе титулата на нивен терен. Priceless! :D
Се сложувам моментално најдобар состав,уште да беше Нани во ред, Нани ИН, Валенсија АУТ ...
Јас очекувам Руни да стави точка на натпреваров.

Kajgana Shop

На врв Bottom