Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Director's choice :)

Време е за нешто што реков есеноска по еден црн ден ви ветив дека ќе ви го ставам во букмаркс и вие ми рековте слободно, нема гајле :D Да почнеме :)

Мојот омилен пост, Бокица друже кој ме потсетуваше цела полусезона дека го имам букмаркирано, здраво како си, long time not seen? :D:D:D:D

И на крај, членов може ретко постира по спортскиве теми, ама ја погоди работата. Алал да ти е другар :D Стварно сакам да го носам во потпис линков ама и твојов пост е потпис на годината :)

А и таму кај постовите, мислам пеинкилер си имаше пишано нешто и Стивие Џи му имаше пишано „брат знаеш ли какви глупости трескаш?“

работава...му рекло магарето.. :D:D:D:D:D јакоо

Имаше повеќе, ама имам работа многу, друг пат :D

Не ми се лутете, едноставно договор си е договор :) Поздрав :)

Знаеш кај да ги боцнеш еј:D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Леле Фросе капа долу за ова од погоре.. :cuc:

Инаку да и јас сум повеќе за Хави Гарсија! (y)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Имаше повеќе, ама имам работа многу, друг пат :D
Мора да продолжиш со ова. Инаку, постов твој отиде во букмаркс, ќе се најде пак кај октомври-ноември годинава како потсетник. :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Лајк и од мене за ова Ilumious :cuc: очекував и од мене некој пост каде плукам по Џони ама добро е не ставила од мене :icon_mrgr: , за Де Геа немам кажано ништо лошо имав и јас доверба во него ,ама за Евенс скоро сите плукаа по него после поразот од Сити освен тебе и тој сите не демантира дуру овој месец стана и играч на месецот во нашиот тим :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.789
Поени од реакции
21.506
Абе да ок Еванс сега е господ со Сандерленд и компанија ама некогаш кога повторно ќе играме со Реал Барса Баерн и остала багра ќе видиш каков талент има ( ако воопшто и биде у прв план за таков натпревар ) !!! Тогаш не заборавај да ми го реплицираш постов !!! Како за тебе е добар Еванс, кога топка не поминала наша половина долго време ... да не беа некој играчи како Валенсија Сколс па и Керик имаше втор анален отвор да им направат и на Рио и на Еванс ... едниот зашто веќе е остарен со долготрајна повреда а другиот зашто нема мозок !!! Уште го памтам денот кога се спаси од затвор , со обвиниене за силување !!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Абе да ок Еванс сега е господ со Сандерленд и компанија ама некогаш кога повторно ќе играме со Реал Барса Баерн и остала багра ќе видиш каков талент има ( ако воопшто и биде у прв план за таков натпревар ) !!! Тогаш не заборавај да ми го реплицираш постов !!! Како за тебе е добар Еванс, кога топка не поминала наша половина долго време ... да не беа некој играчи како Валенсија Сколс па и Керик имаше втор анален отвор да им направат и на Рио и на Еванс ... едниот зашто веќе е остарен со долготрајна повреда а другиот зашто нема мозок !!! Уште го памтам денот кога се спаси од затвор , со обвиниене за силување !!!
Друже треба да учиш од сопствените грешки, не да ги повторуваш... ;)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Глупи се муабетите да не беше тој, да не беше овој, да не беше оној... фудбалот е тимска игра, а Манчестер Јунајтед можеби нема фантастични поединци, но има прекрасен тим. Според твојов муабет да не беше Еванс со Фулам не само што немаше да победевме, туку ќе изгубевме (направи асистенција и имаше неколку одлични ''одбрани''). Можеби (т.е не можеби, туку сигурно) нема да биде како Видич, но сепак е одличен како замена. Резултатите во последно време го покажуваат тоа. Мислам дури и дека тоа беше нашата предност во ПЛ сезонава, на Шити им се повреди Компани им играше Савич и изгубија драгоцени бодови заради него, на нас ни се повреди Видич и играше Еванс... и мора да признаеш дека добро си ја заврши работата како замена за капитенот. И не можеш да зборуваш да играше против Реал дупка ќе бил, и Видич играше лани против Барселона па не беше сјаен.

А тоа за силувањето, стварно веруваш во тоа? :О И Роналдо го обвинуваа, исто на 19 години, и Еванс го обвинуваа на 19 години и уште тогаш бев уверен дека сето тоа е обид за местенка, што и се покажа како точно.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.789
Поени од реакции
21.506
Аха па според муабетов вие заклучивте дека Еванс е најдобар дефанзивец у премиер лига и пошироко само зашто покажал добри преформанси против Сандерленд ВБА и компанија .. ја тврдам дека толку му е капацитетот и дека ќе остане само на тоа ... да покажал добри преформанси со екипи од низок ранг .. но кога играше ( и ќе игра во иднина ) против екипи од повисок ранг јасно и гласно покажа ( ќе покаже ) дека е нула . Во прва прилика .. еве со Шити ќе видите колку знае и умее ... по некој црвен картон усерување екипа пеналче ... Па зар Еванс некогаш направил лизгачки старт а да не заврши цо картон пенал или слично !!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Аха па според муабетов вие заклучивте дека Еванс е најдобар дефанзивец у премиер лига и пошироко само зашто покажал добри преформанси против Сандерленд ВБА и компанија .. ја тврдам дека толку му е капацитетот и дека ќе остане само на тоа ... да покажал добри преформанси со екипи од низок ранг .. но кога играше ( и ќе игра во иднина ) против екипи од повисок ранг јасно и гласно покажа ( ќе покаже ) дека е нула . Во прва прилика .. еве со Шити ќе видите колку знае и умее ... по некој црвен картон усерување екипа пеналче ... Па зар Еванс некогаш направил лизгачки старт а да не заврши цо картон пенал или слично !!!
Од дуелот со Шити, до сега Еванс има огромен прогрес...Прва сезона каде добива олку голема шанса за игра и стварно е напреднат во играта и е одличен партнер со Рио. Не го споменувај мечот со Шити, зошто на него и други очајно играа, а нив не сакаш да ги споменеш.

Дај ми ти твое мислење за првите натпревари на Роналдо, Флечер, Видиќ, Евра во тимот, кога првиот се глупираше со своите дриблинзи, вториот единствен пас му беше кон голман назад, третиот не можеше да се најде каде се наоѓа на своето деби против Блекбурн (4-3 кога го папавме) и Евра кога дебитира во поразот против Шити.И во останатите натпревари на почетокот не беа нешто сјајни наведените...Сега ќе ми речиш не му е тоа прв натпревар на Еванс...Да, ама наведените добија шанса и направија прогрес во своите способности и се тоа се што се денес. Еве сега Еванс ја доби вистинската шанса да настапува константно и се гледа прогресот. По поразот од Шити се пробуваа разни експерименти во последната линија (Рио-Џонс, Рио-Смолинг, Смолиг-Џонс...), но Еванс научи од тоа што го направи против Шити и греота е да зборуваме дека ќе се изгуби против некој голем тим. Па тој во првите натпревари кога добиваше шанса во џеб го стави Ибра. Дечкото има голема самодоверба и потенцијал. Само што следуваше недоверба од САФ и не му дозволи да игра во прв тим затоа што во тој момент тимот го имаше кинескиот ѕид назад (Рио и Вида) кој се наоѓаше во најголема форма. Е сега дојде таа промена на генерации каде Еванс си ја доби својата можност и ете си ја искористи на најдобар начин. Според мене тој, Де Геа, Валенсија и Сколс се основата на камбекот на Јунајтед оваа сезона :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Смешки сте.....
Па Џени не беше така бе, дека направи неколку киксови де Геа? Јас малце бев разочаран од него ама сеа не можам збор да речам против него.
За Еванс имав толкава доверба во него што знаев дека ќе успее!
Моментално де ГЕА е во ФАНТАСТИЧНА форма,а првите утакмици беше дупка! И сеа што?
Јас не сум некој познат на форумов па да ме величат како тебе.
Испрани во мозоците,демек заборавија дека направи неколку киксови :cautious:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Хахахха најјаки сте.. Вчера ги плукавте играчите, денес се правдате дека не било така..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.477
Поени од реакции
7.947
Ај доста мрчите, сите плукавме па бодревме... Тоа е нормална работа за секој човек!Сите сме опцуле барем еднаш по Руни,Еванс,Керик итн. и сме биле изнервирани од некој потег на некој играч у превод нема некој безгрешен ;)

А за машкиот дел на фан клубов нека ја ѕирнат Шпанската Пеачка :icon_lol:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.421527481207332.119428.172634759429940&type=1

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.789
Поени од реакции
21.506
Од дуелот со Шити, до сега Еванс има огромен прогрес...Прва сезона каде добива олку голема шанса за игра и стварно е напреднат во играта и е одличен партнер со Рио. Не го споменувај мечот со Шити, зошто на него и други очајно играа, а нив не сакаш да ги споменеш.

Дај ми ти твое мислење за првите натпревари на Роналдо, Флечер, Видиќ, Евра во тимот, кога првиот се глупираше со своите дриблинзи, вториот единствен пас му беше кон голман назад, третиот не можеше да се најде каде се наоѓа на своето деби против Блекбурн (4-3 кога го папавме) и Евра кога дебитира во поразот против Шити.И во останатите натпревари на почетокот не беа нешто сјајни наведените...Сега ќе ми речиш не му е тоа прв натпревар на Еванс...Да, ама наведените добија шанса и направија прогрес во своите способности и се тоа се што се денес. Еве сега Еванс ја доби вистинската шанса да настапува константно и се гледа прогресот. По поразот од Шити се пробуваа разни експерименти во последната линија (Рио-Џонс, Рио-Смолинг, Смолиг-Џонс...), но Еванс научи од тоа што го направи против Шити и греота е да зборуваме дека ќе се изгуби против некој голем тим. Па тој во првите натпревари кога добиваше шанса во џеб го стави Ибра. Дечкото има голема самодоверба и потенцијал. Само што следуваше недоверба од САФ и не му дозволи да игра во прв тим затоа што во тој момент тимот го имаше кинескиот ѕид назад (Рио и Вида) кој се наоѓаше во најголема форма. Е сега дојде таа промена на генерации каде Еванс си ја доби својата можност и ете си ја искористи на најдобар начин. Според мене тој, Де Геа, Валенсија и Сколс се основата на камбекот на Јунајтед оваа сезона :)
Абе не викам дека нема ама заборавате на фактот дека своите способности ги прикажал против екипи како Блекбурн ВБА и компанија ... дали напреднал или не ќе покаже против екипи кој се на ист ранг како Манчестер Јунајтед . Да Видич играше лошо ама он од која лига дојде и колку месеци му требаа да се воздигне ? 4 Месеца ... На Еванс му требаа 6 години ( идеше и на позајмица ) .... Споредбава автоматски ти паѓа во вода ... зашто поедноставно ти е да набројуваш имиња отколку да изнесуваш факти . Роналдо со Еванс споредбава ти е вау ... Роналдо стана носител на игра и постигнуваше голови од пола терен а Еванс остана носител на шишиња вода .. се до задниве 7 утакмици каде се воздигна против екипи од рангот на Блекбурн.
Еванс би можел да го споредам со Џемба Џемба .. тука некаде се само што Џемба Џемба изигра x 100 пати помалце од Еванс за да добие клоца у газ !!! Он не успеа да не усере со Барса ... ама затоа Еванс доби шанса и максимално ја искористи !!!
Во дербито со Шити ќе видиш кој е Еванс и неговите вистински квалитети .. до тогаш ќе остане само да почекаме !!! Повеќе доверба имам во Џонс и Смолинг пред се отколку во Еванс ... дечките и да направат грешка нема никој да им сере зашто се гледа дека гинат на терен ... Па Еванс решил една утакмица со Фулам ... Ти текнува на Астон Вила и Џонс ... па човекот е само прва сезона овде а има истрчано повече отколку Еванс во задниве 6 години !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom