Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе другар :) Не викам јас све да е најдобро. Само не знам што треба да направат некои фудбалери само за да ви сменат мислење. Тоа сакам да кажам. Еве на пример Руни игра очајно 2 месеца никој ништо не вика пошо дава голови. Океј, ајде, барем голови дал. Евра е тапа Џонсон веќе две сезони, по таа лева страна кој стигна почна да ни се убацува, играчи на Норич почнаа да го поминуваат, нема везе, на скен се ставени Еванс/Де Геа.

Ај да смениме тема, младинците се во Далас каде што играат во Далас купот. Со оваа победа вчера против Тигрес го освоија првото место во групата и ќе играат против Евертон. Еве го голот на Ларнел Кол кој дојде по акција слична на таа по која падна голот на Јанг.

На денешен пред пред 3 години се случи ова:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Убав гол на младинците како акција направија браво за нив само така нека продолжат се надевам дека ќе го освојат тој Далас куп , а овој Ларнел Кол на која позиција игра?:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Убав гол на младинците како акција направија браво за нив само така нека продолжат се надевам дека ќе го освојат тој Далас куп , а овој Ларнел Кол на која позиција игра?:
AM или десно крило некад. Ама најефективен е како АМ.
--- надополнето: 5 април 2012 во 16:27 ---
Ми текнува на вазната што ја нема веќе...
Јас имав ставено во кладилница тој ден, на полувреме скокав врз ливчето, буквално.

A

apidrone

Гостин
Фрос, џабе објаснуеш. Типот уште има комплекс од тоа шо девојче му докажа дека не е во право.
Енивеј, во контекст на ова со Македа (Welbeck's face :D) :

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Koj е 5тиот играч што ќе ја прими топката?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Десно крило :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Koj е 5тиот играч што ќе ја прими топката?
Според висината и градбата на телото, тоа би требало да е Вил Кин :) Не ги гледам натпреварите многу се касно. Иначе да не ме сфатите погрешно со постот погоре за мене Ларнел најубаво ми игра кога е АМ, поубаво ја диктира играта. Ако на Џојс му е подобар на десно крило нека седи таму :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
AM или десно крило некад. Ама најефективен е како АМ.
--- надополнето: 5 април 2012 во 16:27 ---

Јас имав ставено во кладилница тој ден, на полувреме скокав врз ливчето, буквално.
Епа треба САФ почне да му дава шанса во прв тим од следната сезона барам во Карлонг купот.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
... и од време на време СпортКлуб ќе дадат некоја championship утакмица, еве конкретно Лидс - а публика збеснува на судиски одлуки, урла од радост на даден гол кој само го намалува поразот, ги гледам и си викам -> алал да им е, го сакаат КЛУБОТ.

Комита Ултрас си е уште комита и ѓавол, ГробарМКД си е уште гробар и ѓавол, ја сум си ѓавол (и гробар по малце :P ) и не се откажуваме толку лесно од омилениот тим. Скоро секоја слаба утакмица на нашиве урлам, пцујам, кршам по нешто .... ама форум на фан клуб е место каде треба да го изразам незадоволството без плукање, отпуштање и слично на играчите. Нема потреба од "постарите", "помладите" - само малку поискулирано размислување. Верувајте дека и на нас "постарите" не ни е сеедно кога губиме.

P.S. Гошка, браво за gif-от :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ама што ми се нафрлате сеа? :D Ви кажав убаво во октомври.

Јас ви викав нешто, вие ми викавте нема шанси да е така, кога изгубивме 1-6 крокодилски солзи ронење на темава што да ви кажам, како ќе се оди у понеделник на школо :D Цитирајте и мои мислења ако сакате, не се лутам јас :D
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:15 ---

Доволно е да ти кажам дека Еванс има 25 воздушни дуели добиено од 26 обиди изминатите натпревари и има подобар процент на одземени топки во одбраната од Компани кој според многумина во отсуство на Видиќ е као најдобар стопер во Премиер Лига. И според гласините, неговите соиграчи го изгласале за играч на годината во тимот, ко Нани што беше лани. Па сеа види :)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:20 ---

Нема играч на теренот што не прави киксови. ВДС да ги направеше овие киксови никому ништо, а тоа што 20 годишњак брани за Манчестер Јунајтед му се сипавте сите. Ни јазик знае ни нишо. Ко вас да ве стават да браните во Кина уште од одма ќе се разбирате со соиграчите.

Треба да се научите да чекате да се развиваат фудбалерите. Вие сакате инстант играчи, уште кога ќе дојде одма да прави дар - мар. Епа ни Роналдо не правеше така, да ми извините.

Не потпаѓајте толку под влијание на падобранците кои плукаат наши играчи ниту па на дебилните англиски новинари.

Тоа што ми викаш не си бил познат, уау не знаев дека сум позната, а ако ме сметаш за позната (втф :pos: ) , стани познат и ти. (не ми се верува што муабет свртев, нејсе)
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:35 ---
Чичарито ќе игра на ЛОИ за Мексико. Чича на Олд Трафорд со Мексико :D

Јбг,ме примора онака кретенски да се изјаснам овде има газо лижачи многу... така да ..... за нив си позната , за мене обичен член.... ;)
Јас така ги класифицирам овде луѓето има познати и смртници ;)
И не мора да вртиме друг муабет то е то си кажав моето па сеа... :)))
И да земаме титула ДЕ ГЕА ЗВЕРРРРР! ЅВЕРРРР!
--- надополнето: 5 април 2012 во 20:27 ---
Ко че ми дојт апидрон и ми кажува џабе им објаснува смртниците.... а тој самиот навива за 3 клуба го боли тулето... :icon_mrgr:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
^^
Не смееш така да се изразиш за сите ѓаволи што се на овај форум, стварно не е коректно од твоја страна. Моја работа е дали ќе искоментирам за некој ѓавол на фан клубов и да дадам моја оценка за неговите видувања и нешто слично (било позитивно или негативно). Не си га*о лижач ако прифатиш дека некој подобро проценал работа од тебе и истото му го потврдиш на самата личност. Га*о лижач ти е кога не го прифаќаш тоа, а притоа му правиш лице на личноста. Јас овде на фан клубов кажав дека Фросе треба да е пример за тоа како се навива за клубов и како реално ги гледа работите од некој друг агол и нема врска за тоа дека била славна и бла бла. Види каква слога имаше на фан клубов во првите теми кога на темава пишувавме јас, Ред Девил, манс, Џену, Чомбе, Апокалипто....Сите се браневме дури и кога грешевме и не смееше никој да биде потценат на фан клубов. Ова е совет другар, немам ништо против тебе, ама треба да се има респект кон другите, посебно кон тие што делиш исти бои. ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^^
Не смееш така да се изразиш за сите ѓаволи што се на овај форум, стварно не е коректно од твоја страна. Моја работа е дали ќе искоментирам за некој ѓавол на фан клубов и да дадам моја оценка за неговите видувања и нешто слично (било позитивно или негативно). Не си га*о лижач ако прифатиш дека некој подобро проценал работа од тебе и истото му го потврдиш на самата личност. Га*о лижач ти е кога не го прифаќаш тоа, а притоа му правиш лице на личноста. Јас овде на фан клубов кажав дека Фросе треба да е пример за тоа како се навива за клубов и како реално ги гледа работите од некој друг агол и нема врска за тоа дека била славна и бла бла. Види каква слога имаше на фан клубов во првите теми кога на темава пишувавме јас, Ред Девил, манс, Џену, Чомбе, Апокалипто....Сите се браневме дури и кога грешевме и не смееше никој да биде потценат на фан клубов. Ова е совет другар, немам ништо против тебе, ама треба да се има респект кон другите, посебно кон тие што делиш исти бои. ;)
Че се одлогирам и не се враќам вечерва.
--- надополнето: 5 април 2012 во 20:48 ---

Like a boss :cool:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Се работи за Сем Џонс, млад играч на Сити, кој oчигледно навива за нас и си ја прослави нашата победа во понеделникот со стил :pos:
Тооо царе :pos:

Исто како Рис Вабера ако ви текнува лани кога се приклучи кон честитките за јубилејот на неговиот клуб, 35 години без трофеј.

Kajgana Shop

На врв Bottom