Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.112
- Поени од реакции
- 1.686
Mislam deka povekje muabetot e za negoviot fit vo sistemov, mnogu podobar fit e nasproti klasicni krila ko garnacho rashford i e ready made ko sto pisa clenot. Mozebi i ovie dvajca mozat so tek na vreme moze da se uklopat ama si bara vreme sto kaj junajted go nema i zelba sto verojatno kaj igracite ja nema.Куња гледам многу пати се спомнува на темава. За мене искрено е ептен прецент играч.
Не преценет во смисла дека е слаб, туку ради формата што ја фати овие 3-4 месеци, се пишува за него како да е класа фудбалер, и очекувам цената да му е ненормална. А реално не ми изгледа на лик што може да носи голема екипа. За во Вулверхемптон е одличен, да дојде кај нас одма ќе се претвори во Зиркзе, бидејќи и притисокот и очекувањата ќе се на ниво, кое не сум сигурен дека може да го понуди.
Нешто слично како оној Нуњеш што газеше таму, па во Сити го шалтаат на 3-4 позиции од што неможе да се наметне на таа што му е стандардна.
Muppettiers (tie sto gi znaat) kazuvaat deka vo dekemvri pred da bidat dropnati garna i rashy amorim gi sednal cel tim i najdirektno mozno im kazal sto misli za nivnata idnina vo klubot i navodno im rekol deka kje treba mnogu da rabotat i da si ja smenat igrata ako sakaat da se vo timot so sto garnacho naknadno posle toa dal prioritet na potencijalen transfer i aktivno pregovaral so drugi timovi. Taka sto na dvajcata im bilo kazano istoto edinstvenata razlika e sto za rashy leakna info deka e staven na prodazba, i bez nikakov demant od klubot pa on ja dade taa izjavata, dodeka ovoj "neoficijalno" si baral klubovi vo pozadina kaj sto moze da odi. Pricinata sto garnacho uste e vo timot e sto ne izlegol javno ko rashy.
Za kraj kazuva "garnacho to chelsea is advancing, not sure on the details but there are talks working towards potential solutions now".
Mislam deka Nkunku e okej na pozajmica, privremena zamena za pozicii kaj sto sme tenki. Nkunku pozajmica + 50-60m so sto ovie moze da gi fukneme na nekoj dobar, PL dokazan igrac.