dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.740
- Поени од реакции
- 10.018
Кој ќе ни ги врати последните 4 години?Скоро.
Кој ќе ни' ги врати овие 45 минути?
Кој ќе ни ги врати последните 4 години?Скоро.
Кој ќе ни' ги врати овие 45 минути?
јас би рекол последните 10 ....Кој ќе ни ги врати последните 4 години?
А не Стефан и за Онана не убедуваше дека топ голман е со повремени киксови, па ке сме виделе какви пасеви и што ти знам така да давај и 50м за овој Доргу сигурно ке го бидеАбе фати една топка жива, во тебе оди директно бе теле, кој кур ја одбиваш а двајца противнички играчи имаш пред тебе.
Автоматски споено мислење:
Иначе, што вели Стефан и мене не ми е јасно што запнале толку во овој Доргу. Сигурен сум дека Алваро Фернандез не е ништо полош од овој, активирај бај бек и чао, шо кур се натегаш со Лече, па уште и 35-40 милиони да го плаќаш.
Ван Гал барем имаше посед овие ни тоа немат, навивачите пееја boring boring man united, оти имаше само нати го дај ми го нит шут нит шанса се креираше. Освен поседот слично беше и со ВГ.Системов на Аморим е обид на враќање на тоа што Ван Гал сакаше да го направи. И ако се одлучени ова да го тераат, треба да го тераат наредни 10 години. Не може да се премислуваат на секои две.
Тој е системот. Ја цариниш топката додека не падне противникот во концентрација. Проблемот е што од 25 сегашни играчи на Јунајтед, 20 се со слаба концентрација. Ама да, фудбал досаден ко смрт.Ван Гал барем имаше посед овие ни тоа немат, навивачите пееја boring boring man united, оти имаше само нати го дај ми го нит шут нит шанса се креираше. Освен поседот слично беше и со ВГ.
Нема врска системот на Аморим со тој на Ван Гал. Не бар тоа што го играше Спортинг и што нели сака да го игра со Јунајтед. Е сеа, моментално не постои систем, не постои ништо. Јунајтед под Аморим го игра најмртвиот фудбал што некогаш го играл Јунајтед, под било кој тренер. И за тоа мислам дека најмала кривица има Аморим. Дефинитивно играчите не сакаат ништо да се промени. Ситуацијата е иста ко со сите тренери до сега, со тоа што овој уште од старт не го сакаат. Знаат дека ќе ги избрка сите скоро ако остане он тренер, така да се ќе направат попрво он да биде избркан, пред да дојде во ситуација да може да ги избрка он нив. За квалитет, тоа е плус, 90% од играчите немаат квалитет за екипи до 7-8-мо место.Тој е системот. Ја цариниш топката додека не падне противникот во концентрација. Проблемот е што од 25 сегашни играчи на Јунајтед, 20 се со слаба концентрација. Ама да, фудбал досаден ко смрт.
Тоа што Аморим го играше со Спортинг е истото што Ван Гал го играше со Холандија, Баерн и Барселона предходно.Нема врска системот на Аморим со тој на Ван Гал. Не бар тоа што го играше Спортинг и што нели сака да го игра со Јунајтед. Е сеа, моментално не постои систем, не постои ништо. Јунајтед под Аморим го игра најмртвиот фудбал што некогаш го играл Јунајтед, под било кој тренер. И за тоа мислам дека најмала кривица има Аморим. Дефинитивно играчите не сакаат ништо да се промени. Ситуацијата е иста ко со сите тренери до сега, со тоа што овој уште од старт не го сакаат. Знаат дека ќе ги избрка сите скоро ако остане он тренер, така да се ќе направат попрво он да биде избркан, пред да дојде во ситуација да може да ги избрка он нив. За квалитет, тоа е плус, 90% од играчите немаат квалитет за екипи до 7-8-мо место.
Не гледам каде Стефан те излажал, па и Онананананан не може секој шут да му е кикс. Значи убаво си кажал Стефан повремени киксови, е сега тоа што вие сте очекувале еден во сезона а не еден по полувреме тоа е другоА не Стефан и за Онана не убедуваше дека топ голман е со повремени киксови, па ке сме виделе какви пасеви и што ти знам така да давај и 50м за овој Доргу сигурно ке го биде
Ами МекТоминеј да го имавме ќе имаше голови колку цел напад заедно.Центар бек ни влезе у најдобри стрелци и тоа најжално не се од прекини.
Мек Томинеј е перфектен играч за системов иначе.Ами МекТоминеј да го имавме ќе имаше голови колку цел напад заедно.