dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.765
- Поени од реакции
- 10.069
Се приклучувам кон вулгарните поздрави.фамилијата да му ја ебам до петто колено.
Се приклучувам кон вулгарните поздрави.фамилијата да му ја ебам до петто колено.
Како може да не сум задоволен? Играме напаѓачки фудбал, играме добар пресинг доминираме во утакмицата и таа и предходната доминираме, ако ти се допаѓа како игравме под Оле, Мурињо тоа си е твоја работа ..Јас гледам прогрес под Тен Хаг ми се допаѓа неговиот фудбал.Не знам како сте задоволни од тоа што го гледате, се вртиме како прдеж у гашти цело време и кога ќе стигнеме до 20те метри се активира тактиката "Игорче Трпески - од таму шутирај колку сакаш" и се се поебува. Едино подобрување е тоа што шутираат во рамки на гол, не како на претходните утакмици кај што усмртија 2-3 навивачи на последните трибини зад голот...
Реално полувремево е топ, тотална доминација, шанси се направија доста е сеа јбг со реализација у минус сме влезениКако може да не сум задоволен? Играме напаѓачки фудбал, играме добар пресинг доминираме во утакмицата и таа и предходната доминираме, ако ти се допаѓа како игравме под Оле, Мурињо тоа си е твоја работа ..Јас гледам прогрес под Тен Хаг ми се допаѓа неговиот фудбал.
Реално под Тен Хаг играме супер едино што замерувам што останавме во нападот со пензионерот, вечити повредениот и глупиот , немаме саглам шпиц инаку играта е топ..Реално полувремево е топ, тотална доминација, шанси се направија доста е сеа јбг со реализација у минус сме влезени
Ама еј ако не да го продадевме Рашфорд? хехехе да не остане досеткава у заборав
Милион пати сум кажал и пак ке кажам додека чекаме играчи ко Марсијал и Рашфорд ние ништо не правиме е така топло ладно цело време