Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Спремајте се за вицови неделава од селаниве.

Еве го првиот, почнаа Victory can spur us on to title! Milner insists City full of confidence ahead of United showdown

:pos2:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Абе подобро на оваа тема да пишуваме, може само малце едит на воведот од Џену, да се стават сегашните дресови, составот 10/11 ... и да се стави видео од натпреварот против Блекпул :icon_mrgr

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.535
Поени од реакции
8.096
Абе подобро на оваа тема да пишуваме, може само малце едит на воведот од Џену, да се стават сегашните дресови, составот 10/11 ... и да се стави видео од натпреварот против Блекпул :icon_mrgr
a da toa e neizostaven del!! :baeh:

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
pozd mi treba edna dobra ekstra picture so old trafford ili so man utd da bide golemo ok fala glory gloryy man utd:smir::smir:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
pozd mi treba edna dobra ekstra picture so old trafford ili so man utd da bide golemo ok fala glory gloryy man utd:smir::smir:
Иди на официјалната веб страна, во fan zone имаш wallpapers и одбери од која категорија сакаш, подобри слики амин.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://therepublikofmancunia.com/time-for-rooney-to-earn-his-money/

Одлична статија е ова, знам дека 80 посто нема да ја прочитаат до крај ама стварно човеков што ја пишувал е во право. И аман веќе да играме со коњиве, не можам да ги смислам од што се бедни.

--- надополнето ---

За оваа од видеово на Христов - .!.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
За Шмајхел и така и така, ама Вејн Руни дефинитивно не требаше да биде на оваа листа, барем според мене.
Невил требаше да биде на негово место.
Нема веза. Остави го Руни, не се знаа до дека ќе стигне, нека му биде как мотив тва. Ама играч шо преминал у еден од најголемите ривали на Јунајтед е незамисливо за Невил. Видеото неколку страни претходно кажува колко Гери заборава и как гледа на работте. Мислеш ли дека играч как него шо гоо посветил живото на клуубо, на таа кариера и шо оште ќе го посветува ќе се пензионира туку така, изненадно? Убеден сам оти има нешто, немора да е точно и моето, ама 90% сам сигурен, и ваљда после 3-40 год. ќе дознааме...

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
може ли некој да каже или да даде линкче да видам кој ви се повикани за репрезентација ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
да ми дај некој сликчина од Линдегард? :kesa:
Eве Кога сме веќе кај него ќе брани утре за Данска, Руни ќе игра за Англија, Нани за Португалија а за другите не сум сигурна, само знам дека Смолинг е повлечен и Евра и Керик не се повикани. За другиве што се повлечени се знае.

Добра слика имаат ставено за играч на месецот од Чичарито, веќе ми е на десктоп :)

--- надополнето ---

Its Gotta Be Lindegaard
Its Gotta Be Lindegaard
He’s Gotta Be Big And Strong
Our Future Number 1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom