GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.721
- Поени од реакции
- 11.559
Нека биде истиот вовед, со некои измени на играчи, титули...И сеа шо бива со темата??
Нека биде истиот вовед, со некои измени на играчи, титули...И сеа шо бива со темата??
a da toa e neizostaven del!! :baeh:Абе подобро на оваа тема да пишуваме, може само малце едит на воведот од Џену, да се стават сегашните дресови, составот 10/11 ... и да се стави видео од натпреварот против Блекпул :icon_mrgr
Иди на официјалната веб страна, во fan zone имаш wallpapers и одбери од која категорија сакаш, подобри слики амин.pozd mi treba edna dobra ekstra picture so old trafford ili so man utd da bide golemo ok fala glory gloryy man utd:smir::smir:
Нема веза. Остави го Руни, не се знаа до дека ќе стигне, нека му биде как мотив тва. Ама играч шо преминал у еден од најголемите ривали на Јунајтед е незамисливо за Невил. Видеото неколку страни претходно кажува колко Гери заборава и как гледа на работте. Мислеш ли дека играч как него шо гоо посветил живото на клуубо, на таа кариера и шо оште ќе го посветува ќе се пензионира туку така, изненадно? Убеден сам оти има нешто, немора да е точно и моето, ама 90% сам сигурен, и ваљда после 3-40 год. ќе дознааме...За Шмајхел и така и така, ама Вејн Руни дефинитивно не требаше да биде на оваа листа, барем според мене.
Невил требаше да биде на негово место.
Eве Кога сме веќе кај него ќе брани утре за Данска, Руни ќе игра за Англија, Нани за Португалија а за другите не сум сигурна, само знам дека Смолинг е повлечен и Евра и Керик не се повикани. За другиве што се повлечени се знае.да ми дај некој сликчина од Линдегард? :kesa: