Еве уште еден виц:'I won’t lie, I want to play in the Champions League and challenge for titles. Van der Sar will hang up his gloves in the summer so of course [United] are looking. I can’t do anything. I can’t say anything logically as I have a contract with Liverpool.
Ова црква или стадион е? :lud:Manchester City have been asked by Greater Manchester Police to restrict any provocative comments being made by star striker Carlos Tevez in the build up to the derby clash with Manchester United
Најјак тренутак Малце ме штрекна шутот на Меси, ВДС кога ја одбрани, али ок испадна на крајГледајте го на најјака можна резолуција
Јас сум за било кој, само Реина не.Јас сум за Стекеленбург, немаме многу среќа со Французите
Боље Реина отколку Лорис.Јас сум за било кој, само Реина не.
Објаснување?Боље Реина отколку Лорис.
Мислам дека нема врска изборот со пензионирањето на Невил. Прочитај го интервјуто на официјалната страна ако не си го прочитал, Гери објаснува како дошол до таа одлука. Покажа дека е голем човек, и стварно ми е жал што се пензионираше, ама тоа го направи во вистински момент.Нема веза. Остави го Руни, не се знаа до дека ќе стигне, нека му биде как мотив тва. Ама играч шо преминал у еден од најголемите ривали на Јунајтед е незамисливо за Невил. Видеото неколку страни претходно кажува колко Гери заборава и как гледа на работте. Мислеш ли дека играч как него шо гоо посветил живото на клуубо, на таа кариера и шо оште ќе го посветува ќе се пензионира туку така, изненадно? Убеден сам оти има нешто, немора да е точно и моето, ама 90% сам сигурен, и ваљда после 3-40 год. ќе дознааме...
Лорис е бетер од Бартез. Добар голман, ама и голем киксер. Не дека Реина е којзнае што, али боље е од Французчево. И мислам дека Ферги ако треба ќе потроши добра сума на пари, од проста причина: не сака нов Рој Керол, Тим Хауард или Бен Фостер.Објаснување?
Size: 90cm x150cmДа не знае некој знамево кој димензии е?
http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_details.aspx?pid=19020&cid=1542
Да не знае некој знамево кој димензии е?
http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_details.aspx?pid=19020&cid=1542