Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
^ Абе сам ќе ги победи в сабота матер ќе им еби :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пепе Реина сака да брани за нас:

'I won’t lie, I want to play in the Champions League and challenge for titles. Van der Sar will hang up his gloves in the summer so of course [United] are looking. I can’t do anything. I can’t say anything logically as I have a contract with Liverpool.
Еве уште еден виц:

Manchester City have been asked by Greater Manchester Police to restrict any provocative comments being made by star striker Carlos Tevez in the build up to the derby clash with Manchester United
Ова црква или стадион е? :lud:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Абе шо си нагаѓате со голманите. ВДС оди Кушчак станува прв голман, а повремено добива шанса и Линдегард. Ако Ферги го добие тоа што го сака уште во првата сезона од Линдегард на крај на следната сезона Кушчак си оди и зема пак некој млад голман, а Линдегард ќе биде бр. 1. Нема шанси да се расфрла со пари (мин. 10-15 мил.) за искусни голмани како Реина. Стекеленбург, Лорис или не знам кој....

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Нема веза. Остави го Руни, не се знаа до дека ќе стигне, нека му биде как мотив тва. Ама играч шо преминал у еден од најголемите ривали на Јунајтед е незамисливо за Невил. Видеото неколку страни претходно кажува колко Гери заборава и как гледа на работте. Мислеш ли дека играч как него шо гоо посветил живото на клуубо, на таа кариера и шо оште ќе го посветува ќе се пензионира туку така, изненадно? Убеден сам оти има нешто, немора да е точно и моето, ама 90% сам сигурен, и ваљда после 3-40 год. ќе дознааме...
Мислам дека нема врска изборот со пензионирањето на Невил. Прочитај го интервјуто на официјалната страна ако не си го прочитал, Гери објаснува како дошол до таа одлука. Покажа дека е голем човек, и стварно ми е жал што се пензионираше, ама тоа го направи во вистински момент.
Руни го спомнав бидејќи од овие 10 според мене само тој не е сеуште легенда на овој клуб, за разлика од Гери Невил. :)

A

apidrone

Гостин
Објаснување?
Лорис е бетер од Бартез. Добар голман, ама и голем киксер. Не дека Реина е којзнае што, али боље е од Французчево. И мислам дека Ферги ако треба ќе потроши добра сума на пари, од проста причина: не сака нов Рој Керол, Тим Хауард или Бен Фостер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom