У Англија е мислам.. Нели ја виде сликата од тој човекот со маицата на претходната страна? Епа во еден од неговите албуми на фб ја најдов и оваа.. Цар е човекот се има сликано со цел тим на Манчестер^
кај нас ова или и ова негде у ингланд/странство ?
Сигурно некој хејтер го постирал оваFourth official at #mufc v #mcfc on Sat is Martin Atkinson, the guy who played six mins injury-time as ref at OT last season.
Кул.
Согласувам се со тебе за последната реченица, ама неможам да го споредам тие двујца. За разлика од Гибсон, Флечер има моторче на гаазо, бензинска у листовите и инат у карактеро. Гибсон коо ќе га има таа подвижност јас прв ќе ставам аватар од него. Се надевам оти брзо ќе напредне, всушност и тва се Јунајтед и Ферги, од ништо да напраат нешто. А голо му мајсторски.Една дискусија на двајца фанови на Манчестер на Фејс ме наведе на ова размислување и едниот од нив сепак мислам дека е во право. Знам дека сите го плукаме последниве неколку меча Дарон Гибсон но изгледа забораваме каков беше Дарен Флечер на негови години во Јунајтед? Изгубен, немаше ни пола од головите што ги има Гибсон.
Знам дека Гибо е очаен во последно време но постигнал доста важни голови за нас, додека Флечер на негови години не можеше ни топка да води, а видовме каков беше минатата сезона. Знам и дека само шутот од далечина му е квалитет кој му отскокнува, но штом Сер Алекс гледа нешто во него и го форсира толку, тогаш веројатно има квалитет во него.
Собери го девил гај или некој друг со поголем стаж, пиши им ПП и то е то. Слободно послужи се со материјалот од оваа темаАбе уште 3 поста има до 1000ката.. Никој не се пријави за отварање на новата тема.. Еве јас би ја отворил, ама ми треба уште еден (двајца) најизменично да корегираме и објавуваме по 1 пост... Ако нема никој заинтересиран ќе гледам вечерва да додадам што треба да се додава и да ја отворам.. (не оти има многу работа, ама јас да си прашам)