Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Italy U21 1-0 England U21

Голот за победа на Италија го постигнал Македа. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Corry's brother Jonny subsequently joined the list of absentees on Tuesday afternoon.

Darren Fletcher misses the chance to play against his United colleagues in the Four Nations Cup clash after withdrawing from Scotland's party. Assistant manager Peter Houston said, "Darren never misses games so we know he must be injured."
:pos2:

Javier Hernandez is the only Red due to play outside of Europe this week. Mexico are taking on Bosnia-Herzegovina at the Georgia Dome in Atlanta on Thursday night, the first of three US-tour friendlies for Chicharito's national team.

Nani is poised to pit his wits against South American opposition - he's in Portugal's party for their friendly with Argentina in Geneva, Switzerland. Manchester City defender Pablo Zabaleta could be on the opposite side but there's no place in Sergio Batista's plans for Carlos Tevez, who will consequently take a midweek break before Saturday's derby at Old Trafford.

Rafael will hoping to win his first senior cap after being named in Brazil's squad of European-based players. Mario Menezes' men meet France at the Stade de France where Patrice Evra will be a notable absentee. The United left-back is available again after serving a five-match international ban but has been overlooked by coach Laurent Blanc.

John O'Shea and Darron Gibson could be involved in the opening Nations Cup fixture.

Утре не пропуштајте, Руни vs Линдегард :)

The new United goalkeeper is likely to play for Denmark against England, after keeping clean sheets in his last three starts for the national team - against Czech Republic (0-0), Cyprus (2-0) and Iceland (1-0).

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
што бидна со маиците може некој да каже :eek:ftopic:
Македа има добар потенцијал, знае да влезе во шанса само што е сеуште млад има време да се докажува, само да не го дадеме како Џузепе Роси

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Македа има добар потенцијал, знае да влезе во шанса само што е сеуште млад има време да се докажува, само да не го дадеме како Џузепе Роси
Ги имаме веќе маичките, се делеа против Тотенхем.
Де Роси има бај бек опција, не е испуштен не се секирај, само што не можеме сите напаѓачи у светов во моментов кај нас да ги имаме.

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
а тие што не се биле како, нели требаше да се праќаат како што знам...
знам дека има бај бек опција ама не е тоа тоа бидејчи заигра таму и му е добро знам дека на една негова изјава поодамна кажа дека моментално не би се вратил при толку напаѓачи, а еве и Гибсон распали за Ирска :smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Маиците почнаа да се праќаат и по другите градови, се надевам во скоро време ќе ја добиеш.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Голот на Гибсон...

Една дискусија на двајца фанови на Манчестер на Фејс ме наведе на ова размислување и едниот од нив сепак мислам дека е во право. Знам дека сите го плукаме последниве неколку меча Дарон Гибсон но изгледа забораваме каков беше Дарен Флечер на негови години во Јунајтед? Изгубен, немаше ни пола од головите што ги има Гибсон.
Знам дека Гибо е очаен во последно време но постигнал доста важни голови за нас, додека Флечер на негови години не можеше ни топка да води, а видовме каков беше минатата сезона. Знам и дека само шутот од далечина му е квалитет кој му отскокнува, но штом Сер Алекс гледа нешто во него и го форсира толку, тогаш веројатно има квалитет во него. :)

--- надополнето ---

Vidic to sit out friendly with Israel after Fergie brokers deal with Serbian FA. With Ferdinand out Fergie can't afford to lose Vidic .

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Wauuu ебате голот, ајмо Даренчо многу време немаш ваков за нас даено :)

B

BooBojan

Гостин
Голот е одличен.Но погледнете го поубаво видеото.
Фантастично движење на Гибсон.Има талент момчето.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Една другарка му пратила маичка од нас на еден фан во Манчестер. Wonderful, aye? :)

--- надополнето ---

П.С. http://hdbox.bg/w/uc-02485c5e?set_accept=1 watch this :D
"After Sheringham's goal, Steve McLaren told me to get back to 4-4-2. But I said to him, wait, this match isn't finished" :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom