Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
колку само можевме да профитираме од ова коло ни самите не сме свесни :) не ни требаше киксот вчера...
И ние Арсеналовците си го мислиме тоа а сигурно и фановите на Челзи планираа да профитираат од ова коло :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.851
Поени од реакции
5.676
И ние Арсеналовците си го мислиме тоа а сигурно и фановите на Челзи планираа да профитираат од ова коло :)
вие Арсеналовци први го јадовте "стапот" нема шо да си мислите вие :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ај честито. Сега може да се тешаме оти имаме само 1 пораз. :vozbud:

Честито победа. Туку одамна не сум го прател Нани, сеуште е wanna be Cristiano ?
Не не, веќе е на друго ниво, рипа по 5 скали, сега е wanna be подобар од Cristiano.

Се врати овој мислам, иначе веднаш се пензионираше, баш штета, барем да го испратеа фановите на ОТ со почести како што заслужуваше :/
Најглупавото нешто од навивачето на Јунајтед, на една листа од 10 најголеми легенди на клуубо, да го нема Невил... еден Шмајхел да биде пред него... Как сакате да се пензионира Невил? Да каже фала? Мака ми е заради тва, поштено... 100 пате повеќе од поразо вчеера.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Биди искрен, дека пред почетокот на ова коло ни малку не си мислел дека Арсенал ќе профитира од ова коло...
поздрав

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Биди искрен, дека пред почетокот на ова коло ни малку не си мислел дека Арсенал ќе профитира од ова коло...
поздрав
Најискрено очекував победа на Арсенал,и имав чувство дека Челзи нема ништо да покаже а се надевав Вулвс да извади бод со Манчестер затоа што во гости и не играте нешто нај нај :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Најглупавото нешто од навивачето на Јунајтед, на една листа од 10 најголеми легенди на клуубо, да го нема Невил... еден Шмајхел да биде пред него... Как сакате да се пензионира Невил? Да каже фала? Мака ми е заради тва, поштено... 100 пате повеќе од поразо вчеера.
За Шмајхел и така и така, ама Вејн Руни дефинитивно не требаше да биде на оваа листа, барем според мене.
Невил требаше да биде на негово место.

@ManUtdChampions
Продолжуваме до 10 000 бе. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сеа шо бива со темата?? :):)
Отвори ја ти aко сакаш кога ќе стигнеме до 1000, ако има некој што би сакал да ти помогне, go on :)

AlaNF0rD напиша:
Dear Kenny Dalglish,

I am returning attached packaged item as it is defective and clearly not worth the recommended retail price that was printed on the packaging, find enclosed one faulty Fernando Torres minus the new kit we made for him....

...Many thanks,

Carlo Ancelotti
И каква врска има со нас ова?

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Dear Kenny Dalglish,

I am returning attached packaged item as it is defective and clearly not worth the recommended retail price that was printed on the packaging, find enclosed one faulty Fernando Torres minus the new kit we made for him....

...Many thanks,

Carlo Ancelotti

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
абе аман од овај фердинанд преку к** ми е само се повредува ко некоја соленка е ебате! Дај поарно нека земат уште еден искусен дефанзивец не можам вака да ги следам натпревариве ХОРОР се!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Да ама не е до него тоа со повредите. Му дал Господ во нозете, му извадил од здравјето :) Денес бил на третмани цел ден, и тој дава се од себе да се излечи.

Хаха значи не е нормален на твитер што пишува
"Dad I can't do my pyjama buttons up"*teary*...ok let me help..."NOOO dad u know I don't give up" As a dad I'm doing something right here!

Добро е и син му е со Јунајтед карактер :pos2:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.540
Поени од реакции
8.109
Aj што се повреди ќе се опорави (некад :D) ама голема грешка беше еванс цела утакмица се заебаваше видич ја вршеше цела работа :/.... а исто катастрофална грешка од Ферги беше и Флечер цела утакмица грешки праеше а и немаше плејмејкер (добар) ..мислам дека требаше андерсон да биде на негово место..:turn:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Може да се каже дека ова е "Среќен" пораз, губиме, а пак ја имаме истата бодовна предност (освен Арсенал што намали за бод) пред конкурентите за титулата Арсенал и донекаде Челзи (Сити не ги ни ставам во таа листа)... така да, како што кажа Џену, добро ќе дојде овој пораз, бидејќи притисокот беше голем, да се остане непоразен цела сезона... нема подобро опоравување од поразот и почнување на нова добра серија резултати од мечот против селаните наредниот викенд... GGMU

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom