Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Цитат од ФБ од Жан ----

Zan Tosev
Mi ide da si go slikam i da go stavam tuka, potpisan "Berbatov"... ama nemam muda, zimi se... Tva e ljubov, tva e United! Glory glory! ♥

Ич не е луд ! Браво ЃАВОЛЕ !!!!
И тука!!! Со клижечки старт одма флевам у wc!

Значи сите шо јадеа гомна за Бербатов, може официјално да ве "послужам", сите шо лани му го пушеа на Руни, исто и них. Сите шо мислат оти Нани нее лигло и себичнак, дека не сам бил у право за "дебелкото" Гибсон, такоџе. Прво полувреме катастрофа, сите до еден правеа грешки, незнам шо им беше, од прв до последен. Па коо сите грешат лесно е Ферги да ги дигне, тешко е коо еден греше, коо еден го кине ланецо. Смолинг ме разочара, Видич грешки, ВДС исто несигурен, Гибсон исплашен, Руни отсечен (без муда), Евра как сношти да е пијал цела вечер, Рафаел стандардно-без респект, Сколс никаде го немаше, Флечер нервозен, Бербатов раскомотен, Нани лигав... ама за тва второ полувреме, Ферги извади друг тим. Само сакаах да ги смене Смолинг и Гибсон. Нејќам да се правам паметен и да се праам лижач как вас "и јас осеќаах оти ќе тепаме", ама додека другите се строеја, јас гледаах 60та мин и се криеех, се надеваах оти тва ќе биде уште еден пресврт, за после да клизам на колена, пред тие шо ме "зајбаваа" цело прво полувреме, АМА без проблем ќе му го испушам на Дено (незнам дали има јак к*р, ама вие сте големи пички) RESPECT! Кој ќе има можност да играа фудбал со мене, ќе знае колко може да ми верува у тва шо го кажувам! И ЕЈ, НЕЈЌАМ НИКОЈ ДА СИ ОДЕ!!! Не јадам гомна за никој фудбалер на Јунајтед, само кажувам колко сам разочаран од некои фудбалеере шо имам доверба у них. И НЕ САМ ЗАЉУБЕН У БЕРБАТОВ, ни па го мразам Руни, ама глупаво е тва вие шо го праате, шо не јадете гомна сега Руни шо не дава голове?!? Ме нервира тва шо го нејќете дека бил Бугарин (ПАЗИ-ЧИСТ МАКЕДОНЕЦ-ПИРИНЕЕЦ), шо го дискриминирате, па така и мене ме правете Бугарин...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро бе мајку му стара, што се само бламирате не сте ми јасни, почекајте да заврши натпреварот па потоа критикувајте, позитивно или негативно... ако почнам да ве цитирам цела 958 и 959 страна ќе е само од мене и мојте цитати... ти Бојанче Руни, начека нет и постови кој од кој по креативен, Ѓоше такоџе (мада му фалеше некој линк за да биде "целосен" постот), и остала багра како претходно споненатите... од такви навивачи ми е преку к*р не само на мене туку и на помалкуте реални фанови што се тука на форумот... зошто не размислете три пати пред да напишете нешто кое ќе го прочитаат најмалку 50 луѓе? Не сте ми јасни најозбилно... па мани тоа што се исфрустрирани од играта на Јунантед, па и солат памет кој да влегол, кој да излегол од игра :icon_lol: Бербата да излегол од игра, а тој на крај ја решава утакмицата... па толку да се немало врска и њух за некој работи, тоа едно чудо :jaj:

Околу играта, прво полувреме катастрофа, две додавања како што треба не се направија, како да се играше натпревар кој одлучува за Шампионатот, премногу нервоза, а со самото тоа и грешките стигнуваа... Колку пати сум спомнал за Видиќ, игра 20 натпревари без грешка, ама кога му се погоди еден, жива катастрофа... Оваа година дечкото е Цар, секоја чест, ама денес беше изгубен, па и уште фалеше да си даде автогол и ќе беше мен оф д меч :) Рафаелчо супер изигра за разлика од останатите, и ми се допаѓа таа негова темпераментност, само понекогаш таа темпераментност може скапо да ја плати екипата... иначе, ме потсетува на Руни на почетокот кога дојде каков беше, зборот Фак оф не го вадеше од уста :icon_lol: Нани, почнав да губам живци веќе од него, дај Боже да се опoрави во брзо време... средината денес целокупно потфрли, освен Гигс кој влезе второ... Свака ти дала Мајсторе, немам зборови со кој можам да опишам што се мислам за тебе, и зборот Легенда е премалку, Браво !!! Бербата почна да дава голови и надвор од ОТ, тоа е добро :icon_lol: Чича стандард, и за него веќе се е кажано, Ѕверче :wink:

Гледам зборите за Флечер, Керик, Гибсон... точно дека Флечер лани беше еден од најдобрите во нашиот тим, но просечен играч како Флечер неможе да игра перфектно одлично подолг временски период... Керик, еден од најдобрите дистрибутери на топки во Јунајтед, малку забушава во последно време, но има уште многу да покаже во Јунајтед... Гибсон, е за дечкото ќе се сложам со повеќето од вас дека е очаен, и дека освен добриот шут, што не го применува нешто во последно време, за друго не го бидува... но, се додека Ферги го држи во екипата и му дава шанса во прв тим, значи поседува квалитет за тоа и значи дека Ферги во него гледа нешто корисно што би му послужело и на Јунајтед како екипа :toe:

И ајде сега како што е редот, еден позади друг, перничиња под колената и на цицање кај Денката
(потпишувајте се од 2 ред па надоле) :pos:

1. Eric the King
2. ...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Јас можам комотно да кажам оти секој навивач на Јунајтед живее за такви денови.

И добро нели ви е срам да флевате на полувреме на форум, да јадате каки, и на крај да флевате и да свршувате тука... Какви навивачи сте вие бе, шо после едно лошо полувреме го пцуете тимо за кој шо навивате. Респект за Дено и Жан, едни од 5-6те поретки вистински навивачи тука, се надевам дека и Дено ќе го запознаам у живо скоро. Значи ние сме Јунајтед, без разлика дали екипата губи со 2-3-4- : 0 не смеете да се предадете, не е за џабе BELIEVE позади амблемот на Јунајтед. И јас на полувремето немав крв у мене, ама знајаах оти ако заиграме како шо можеме победата ни е у џебо, а тва може да го потврдат и тие шо беа со мене. Баш од такви обични денови, ние праваме празници, баш од такви лесни натпревари ние праваме легендарни утакмици. Не сме било кој, ние сме Манчестер Јунајтед.

Glory glory Man United, и да ни приредуваш уште многу такви денови како денеска.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Sir Alex Ferguson told ManUtd.com this morning: "It's a straightforward one. He has concussion and will miss Saturday's game."

Се надевам дека што побрзо ќе се опорави и врати во тимот иначе треба и Парк да се врати зашто за него заврши купот Кореа испадна во полуфиналето.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Lots of shouts for the kids to get a chance, even if just on the bench: Joshua King & Paul Pogba two names mentioned.

--- надополнето ---

Добро бе мајку му стара, што се само бламирате не сте ми јасни, почекајте да заврши натпреварот па потоа критикувајте, позитивно или негативно... ако почнам да ве цитирам цела 958 и 959 страна ќе е само од мене и мојте цитати... ти Бојанче Руни, начека нет и постови кој од кој по креативен, Ѓоше такоџе (мада му фалеше некој линк за да биде "целосен" постот), и остала багра како претходно споненатите... од такви навивачи ми е преку к*р не само на мене туку и на помалкуте реални фанови што се тука на форумот... зошто не размислете три пати пред да напишете нешто кое ќе го прочитаат најмалку 50 луѓе? Не сте ми јасни најозбилно... па мани тоа што се исфрустрирани од играта на Јунантед, па и солат памет кој да влегол, кој да излегол од игра :icon_lol: Бербата да излегол од игра, а тој на крај ја решава утакмицата... па толку да се немало врска и њух за некој работи, тоа едно чудо :jaj:
Не се секирај, јас чувам цитати од постовите после Фулам кога ја погребаа титулата, здравје Боже во мај ќе ги произнесам, јбг, им кажав.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
AFTER FULL TIME(Blackpool 2 - 3 United)
• Arsenal - its time we sell off our trophy cabinet. :(
• Chelsea - looks like we should concentrate on winning the Carling Cup and forget 'bout the Premier League.
• City - LETS SIGN DIMITAR AND JAVIER for 150m...
• Liverpool - We are still walking alone ..

SAF AFTER THE MATCH - "IN UR FACE U MORONS..."

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не се секирај, јас чувам цитати од постовите после Фулам кога ја погребаа титулата, здравје Боже во мај ќе ги произнесам, јбг, им кажав.
E тие цитати и јас ги чувам за крај, само да земеме титула :zlo:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да ви честитам и јас победа, незаслужена до 70мин ама од 70 до 90 т.е 100-та минута доминиравте и победивте

G

Gray Foxx

Гостин
ЈАС се кладам на што сакаш дека нема да ја гледаме, освен ако не се донесе некој нормален играч во Јануари(а при бидејќи сме МНОГУ задоволни од актуелниот фонд на "играчи" НЕМА ДА СЕ ДОНЕСЕ) ..... кај бе со дебилите Еванс и О'Ши... со нив ли титула се освојува.... НАНИ? ќе даде гол ќе напраи асистенција и после 1539 шанси ќе искења... мора под итно нешто да се менува... ако не може Фердинанд да игра ако не е доволно спремен, дај му шанса на Смолинг... лошо лошо многу лошоо....
Вој пост ми падна у очи, сигурен сум дека има други. Али болдираното...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Сеа да не кобам оти има стварно време до крај на првенство, али гледај бе, гледај...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom