Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мизерен скор ама фала Богу дека Ферги ќе му додели друга улога во тимот кога гледа дека на Бербатов му тргнало. Осум асистенции има Руни, сега игра нешто како 2007/08 сезоната :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Мизерен скор ама фала Богу дека Ферги ќе му додели друга улога во тимот кога гледа дека на Бербатов му тргнало. Осум асистенции има Руни, сега игра нешто како 2007/08 сезоната :)
Руни има 9 асистенции и заедно со нани и Аршавин се најдобри асистенти во лигата

--- надополнето ---

Флечер: Одличните игри на Бербатов ќе продолжат и понатаму

Се надевам дека че продолжат и во Премиер лигата и во Лигата на шампиони(мислам дека нема дадаено) траба да ги решете мрежите на противниците

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United defender Joe Dudgeon has joined Carlisle United on loan until June 30.

Излезе денес официјална изјава дека ВДС се пензионира, секоја чест мајсторе, имаме напишано на сајтот повеќе вакви вести, затоа еве ја цела да ја прочитате. :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1350987/Edwin-van-der-Sar-confirms-retirement-Manchester-United-want-Manuel-Neuer.html

'Finest moment? The Anelka penalty,' he added.

"At the moment I am quite happy with my form and my achievements on the pitch. I just want to [leave] that on a high level. You can’t play Superman into your 40s."
- Edwin van der Sar

LEGEND!!!! Веќе ми недостига ѕверов :(

И еве го пак Мурињо

But Mourinho said: 'I've decided to return to England. I have nothing prepared about my future - I just want to be happy in my work.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Не не, овој плаче за во Јунајтед, џабе парите и шеиците...

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Викаш подобар ќе најдеме? :)))
Aбе и то е дискутабилно....али овој ќе умрит ...дур се пензионират САФ :) :) :)

Ја би идел со “наше дете“.....али има и “инострани“ добри кандидати....

Ќе ги дискутираме другпат ! :)

G

Gray Foxx

Гостин

Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!
Оти море, не, наше дете....некое од нив не добило вистинска долгорочна шанса во стабилен и финансиски моќен клуб да се испроба...за да во потполност ги видиме (апла) неговите квалитети....

А за мурџо........не дека не е стручен.....туку некако не ми влегва во филм со Јунајтед....нема ,шо вељат старите,...“звезда Јунајтедска“ на челото!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480

Ја типувам на Гигс за наследник, ем гледам почнал да зема тренерски часови, ем ги знае речиси сите тајни на Ферги, ем е легенда на клубот! :toe:

G

Gray Foxx

Гостин
Оти море, не, наше дете....некое од нив не добило вистинска долгорочна шанса во стабилен и финансиски моќен клуб да се испроба...за да во потполност ги видиме (апла) неговите квалитети....

А за мурџо........не дека не е стручен.....туку некако не ми влегва во филм со Јунајтед....нема ,шо вељат старите,...“звезда Јунајтедска“ на челото!
Шо знам, мислам дека притисокот ке биде огромен за да се снајде наше дете, ем неискусно. Рој Кин не иде у предвид. За Солскјер ке видиме со Молде шо ке напраи(ама шо е Молде во споредба со Јунајтед). А за Гигс највеќе би сакал да биде он, ама пак го нема тоа најважното. Искуство. А знам дека ке негува напаѓачки фудбал Рајан али тоа е...
Само Мурињо, никој друг. Ако треба ке му ја удриме со печат ЅВЕЗДАТА ЈУНАЈТЕДСКА. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мурџо ама не е тип на ферги , Ферги игра со фудбалери од нашата школа млади генерации , а Мурџо купува играчи а Глејзери овде до гуша се со долгови така да нема да му исполнат и лап ако нешо не му чине на Мурџо си заминува... Така да не ми требаат такви даго расипуваат тимот , Би сакал некој од нашиве да биде тренер , пример Рој Кин .. Солскер... евентуално гигс ако се здобија со тренерска функција..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom