Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Цитат од ФБ од Жан ----

Zan Tosev
Mi ide da si go slikam i da go stavam tuka, potpisan "Berbatov"... ama nemam muda, zimi se... Tva e ljubov, tva e United! Glory glory! ♥

Ич не е луд ! Браво ЃАВОЛЕ !!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Од што ме пренервираа во првото полувреме, сега ме натераа да ги засакам уште повеќе :)
Него дали ја видовте фацата на Руни откако беше заменет кога беше до Овен...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Да ти ебам глупавата измена.Пушта го Чико а го ваде Руни.БЕРБАТОВ СЕ ВАДЕ У ОВАКОВ СЛУЧАЈ.100% ГУБЕМЕ.И ич не ми е гајле ако изгубиме.Лоша измена.
Не заебавај :pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Да сум ко Руни би се осеќал непотребен во тимот:jaj:
(а мислам дека и он се осеќа така):nesum:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Гигс ви е бог...
да не влезеше он немаше да победите

G

Gray Foxx

Гостин
И уште еднаш се гледа големината на амебичните фанови на Јунајтед. Деца шо као мали не им ја подавале топката. Племе сте бе, и тоа грдо племе. Гнаси. Не можам веќе да ве читам, као шаблон сте. Лузери скапани. Со право викаат у Англија дека повеќето фанови наши за жал се gloryhunters. Вие може мислите дека сте нешо повеќе од обични следачи на фудбалот, ама уствари не сте. Прав фан на Јунајтед никогаш на полувреме нема да напише дека поразот ни е запечатен, прав фан на Јунајтед знае дека секогаш можат да направат пресврт.
И сеа криво ми е шо ке го одземете сјајот од оваа прекрасна победа со вашите бедни лицемерни коментари.
А за мечот, по не знам кој пат Фергусон докажа дека е убедливо THE GREATEST!!! Штета шо со победава никој нема да забележи уствари колку Флечер е паднат у формата.
А за Гигс излишно е да се говори. Фудбалериште со муда!!! Исто и Сколс жално е да не го спомнам. What a player!!!
_42987087_giggs_1998.jpg

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да ти ебам глупавата измена.Пушта го Чико а го ваде Руни.БЕРБАТОВ СЕ ВАДЕ У ОВАКОВ СЛУЧАЈ.100% ГУБЕМЕ.И ич не ми е гајле ако изгубиме.Лоша измена.
дај не зезај , знам ти влијае на глата ова случајов ама барем не пишувај постови , уххх штетни се за мене вакви ризични утакмици !!! Фала богу Митко не спаси и Чики

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Лузери, не јадете гомна за тимот се да ви ебам!!! Преку кур сте ми лицемерни створења. Се молам да ја свртиме 3-2(нешо шо може да се случи, Јунајтед сме after all) па да ви се смеам у фаца!!!
Ајде сега прво да му го испушите на Дено...па ќе праиме муабет.

И глас да не сум чул, сите што кукаа без раце да го земат !!!!!

пфффффт, они ми биле навивачи :devil2::devil2::devil2::devil2:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Флечер е катастрофа годинава....
Баш во сезоната кога требаше да се промовира во нешто повеќе од обичен просечен играч, после ланската сјајна сезона...ептем падна...

Тешко да се врати повеќе....единствено ако нешто му проработи мозокот.. и му текне дека к*р ќе фатеше место сезонава, ако не беше повредата на Андерсон оваа сезона ,поради која неможе во континуитет да изигра повеќе натпревари!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Лузери, не јадете гомна за тимот се да ви ебам!!! Преку кур сте ми лицемерни створења. Се молам да ја свртиме 3-2(нешо шо може да се случи, Јунајтед сме after all) па да ви се смеам у фаца!!!
:aplauz:

5 минути леже на земјата да му ебам племето!!!
Толку нема шанси да тепата и тии смрдлаците га кочат играте а и вии не давате уште еден гол...
Ти под земја да лежиш куче едно невоспитано!!!

Само Рафаел играше во прво полувреме ЗВЕР! Се повеќе го засакувам детево, колку само ми беше криво кога се повреди!

И ова е Манчестер Јунајтед! СИСАЈТЕ ХЕЈТЕРИ! Ова е Бербатов каков што сакам да го гледам, а не оној од пред една година!

Гигс :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom