Прво да им честитам на Болтон за машката игра и одличниот меч, можеби заслужија и да победат. Ние за жал ќе мора и овој натпревар сериозно да го разгледаме и да ги поправиме грешките кои за жал сеуште се тука. На овој натпревар ја поправивме играта во средниот ред, но затаи нападот и посебно одбраната. Се надевам против Валенсија ќе ги видиме Рио и Браун/Рафаел наместо О'Шеј во одбраната, зошто очигледно е дека ќе треба одредени промени во тој дел од екипата. Шансата ја пропуштивме, тоа е тоа, вчера ние ликувавме на резултатите на ривалите, денес тие тоа го прават. Формата на тимот е малку загрижувачка, ама со враќањето на Андерсон, Керик и Фердинанд мислам дека ќе има барем мали позитивни подобрувања.
А, за некои фанови кои што пишуваат поемоционани постови против клубот, само ќе им порачам да не пишуваат одреден период после натпреварот, нека се смират малку, нека ги средат мислите, па дури потоа. Таквите постови носат караници и нерасположение во фан клубот, а тоа не ни треба. Ако толку сакаат да се искажат можат малку на подруг начин да го срочат тоа без да тропнат некоја глупост и без да го наметнат гневот кај некој друг. Постовите со крајно безобразна содржина оставете им ги на glory hunter-ите (читај фанови на Rent boys). Фановите на Јунајтед, посебно оние помладите се навикнати на успех и сега секој реултат освен победа го сфаќаат како крај на светот и бараат смена на пола клуб. Во овие мои 14-15 години како навивам за Јунајтед сум прошол и низ МНОГУ потешки периоди од овој, па секогаш сум имал верба во тимот. Сум критикувал ама тоа никогаш не било на начин како што тоа го прават некои други. Треба малку да учите од дечкото за Портсмут што е мислам Tomi_Pompey дека беше. И покрај катастрофалната положба на Портсмут, тој пак е реален, никогаш не сум го видел да напише пост каде перверзно го навредува клубот и секогаш безрезервно го подржува тимот.