Значи не ми се чита од вас, ебате лејмерите умрени. Овци скапани сеа ке ве испцујам сите до еден шо плукате по нашиот Јунајтед бидејки заслужувате, не сте нишо подобри од било кој прост фан шо не застануе зад својот клуб. Да ве ебам у газот распарчен и растриен. Преку кур ми е да гледам како некоја рандом форум умрена фаца кажува дека нас проблем ни стануваат гостувањата кога во сите гостувања до сега немавме ни малце среќа. И фулам заслуживме да ги тепаме и Евертон. Само вие не запазувате на ситниците, важно е да се јаде гомна. Важно е да се напише еден пост во кој ти (читај РАНДОМ УМРЕНА ФОРУМ ФАЦА) ке го критикуваш големиот СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН. Гледајте малце од страна.
Со Фулам на гости промашуваме пенал и потоа не казнуваат, како шо би рекол Гери НЕвил да ни понудеа бод пред утакмица ке го искористевме. Лани како заврши со Фулам ви текнуе? ОВци!!!
Со Евертон ви текнуе лани како заврши? ОВаа година 2 минути не делеа од триумф, и тоа висококвалитетен триумф. Бидејки покажавме карактер да се вратиме од 1-0 за сељаците. Али ни тоа не ви е важно. Колку пати само ние имаме тепано во 90 + минута?
И еве сеа Болтон, тим кој било кога може да ни направи проблем, тим со кој играме топло ладно и пред две години изгубивме 1-0 коа ни го шибна Ањелка. Вие во денешниот бод не го гледате карактерот на тимот, како се враќаме од мртвите. Не ги гледате проблемите на Руни со персоналниот живот, не ги гледате маестралните Сколс и Гигс туку гледате уште една пропуштена победа. Мизерни сте и премногу плитки. Срам ми е покрај вас шо сум фан на Манчестер.
Дефинитивно не заслужувате да навивате за овој огромен клуб.
FUCK OFF!!!