Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Тоа е тоа битни три бода губиме али ај да се надеваме дека ке има позитивен резултат со Валенсија...Гигс,О'Ши па и Флечер тапи денеска како и останатите натпревари...Мене не ми е јасно зошто Обертан не игра?!
Оти веза нема. Ти глеаш фудбал или крикет? Бебе пофудбалски изглеаше од само 5 мин шо глеав од него отколку долгоногиот главуч.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Значи не ми се чита од вас, ебате лејмерите умрени. Овци скапани сеа ке ве испцујам сите до еден шо плукате по нашиот Јунајтед бидејки заслужувате, не сте нишо подобри од било кој прост фан шо не застануе зад својот клуб. Да ве ебам у газот распарчен и растриен. Преку кур ми е да гледам како некоја рандом форум умрена фаца кажува дека нас проблем ни стануваат гостувањата кога во сите гостувања до сега немавме ни малце среќа. И фулам заслуживме да ги тепаме и Евертон. Само вие не запазувате на ситниците, важно е да се јаде гомна. Важно е да се напише еден пост во кој ти (читај РАНДОМ УМРЕНА ФОРУМ ФАЦА) ке го критикуваш големиот СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН. Гледајте малце од страна.
Со Фулам на гости промашуваме пенал и потоа не казнуваат, како шо би рекол Гери НЕвил да ни понудеа бод пред утакмица ке го искористевме. Лани како заврши со Фулам ви текнуе? ОВци!!!
Со Евертон ви текнуе лани како заврши? ОВаа година 2 минути не делеа од триумф, и тоа висококвалитетен триумф. Бидејки покажавме карактер да се вратиме од 1-0 за сељаците. Али ни тоа не ви е важно. Колку пати само ние имаме тепано во 90 + минута?
И еве сеа Болтон, тим кој било кога може да ни направи проблем, тим со кој играме топло ладно и пред две години изгубивме 1-0 коа ни го шибна Ањелка. Вие во денешниот бод не го гледате карактерот на тимот, како се враќаме од мртвите. Не ги гледате проблемите на Руни со персоналниот живот, не ги гледате маестралните Сколс и Гигс туку гледате уште една пропуштена победа. Мизерни сте и премногу плитки. Срам ми е покрај вас шо сум фан на Манчестер.
Дефинитивно не заслужувате да навивате за овој огромен клуб.
FUCK OFF!!!
Големо Glory За Овоа !

Затоа и ги читам само пошо скокаат и урлаат на победи, а на порази и неарни игри плукаат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Giggs hamstring out for a few weeks. Rooney back for Wednesday

Eве шанса за Бебе да се покаже, или па Обертан.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Прво да им честитам на Болтон за машката игра и одличниот меч, можеби заслужија и да победат. Ние за жал ќе мора и овој натпревар сериозно да го разгледаме и да ги поправиме грешките кои за жал сеуште се тука. На овој натпревар ја поправивме играта во средниот ред, но затаи нападот и посебно одбраната. Се надевам против Валенсија ќе ги видиме Рио и Браун/Рафаел наместо О'Шеј во одбраната, зошто очигледно е дека ќе треба одредени промени во тој дел од екипата. Шансата ја пропуштивме, тоа е тоа, вчера ние ликувавме на резултатите на ривалите, денес тие тоа го прават. Формата на тимот е малку загрижувачка, ама со враќањето на Андерсон, Керик и Фердинанд мислам дека ќе има барем мали позитивни подобрувања.

А, за некои фанови кои што пишуваат поемоционани постови против клубот, само ќе им порачам да не пишуваат одреден период после натпреварот, нека се смират малку, нека ги средат мислите, па дури потоа. Таквите постови носат караници и нерасположение во фан клубот, а тоа не ни треба. Ако толку сакаат да се искажат можат малку на подруг начин да го срочат тоа без да тропнат некоја глупост и без да го наметнат гневот кај некој друг. Постовите со крајно безобразна содржина оставете им ги на glory hunter-ите (читај фанови на Rent boys). Фановите на Јунајтед, посебно оние помладите се навикнати на успех и сега секој реултат освен победа го сфаќаат како крај на светот и бараат смена на пола клуб. Во овие мои 14-15 години како навивам за Јунајтед сум прошол и низ МНОГУ потешки периоди од овој, па секогаш сум имал верба во тимот. Сум критикувал ама тоа никогаш не било на начин како што тоа го прават некои други. Треба малку да учите од дечкото за Портсмут што е мислам Tomi_Pompey дека беше. И покрај катастрофалната положба на Портсмут, тој пак е реален, никогаш не сум го видел да напише пост каде перверзно го навредува клубот и секогаш безрезервно го подржува тимот.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634

Уште од сега кој сака да се кладиме дека оваа слика ќе ја гледаме во мај.
ЈАС се кладам на што сакаш дека нема да ја гледаме, освен ако не се донесе некој нормален играч во Јануари(а при бидејќи сме МНОГУ задоволни од актуелниот фонд на "играчи" НЕМА ДА СЕ ДОНЕСЕ) ..... кај бе со дебилите Еванс и О'Ши... со нив ли титула се освојува.... НАНИ? ќе даде гол ќе напраи асистенција и после 1539 шанси ќе искења... мора под итно нешто да се менува... ако не може Фердинанд да игра ако не е доволно спремен, дај му шанса на Смолинг... лошо лошо многу лошоо....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Значи не ми се чита од вас, ебате лејмерите умрени. Овци скапани сеа ке ве испцујам сите до еден шо плукате по нашиот Јунајтед бидејки заслужувате, не сте нишо подобри од било кој прост фан шо не застануе зад својот клуб. Да ве ебам у газот распарчен и растриен. Преку кур ми е да гледам како некоја рандом форум умрена фаца кажува дека нас проблем ни стануваат гостувањата кога во сите гостувања до сега немавме ни малце среќа. И фулам заслуживме да ги тепаме и Евертон. Само вие не запазувате на ситниците, важно е да се јаде гомна. Важно е да се напише еден пост во кој ти (читај РАНДОМ УМРЕНА ФОРУМ ФАЦА) ке го критикуваш големиот СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН. Гледајте малце од страна.
Со Фулам на гости промашуваме пенал и потоа не казнуваат, како шо би рекол Гери НЕвил да ни понудеа бод пред утакмица ке го искористевме. Лани како заврши со Фулам ви текнуе? ОВци!!!
Со Евертон ви текнуе лани како заврши? ОВаа година 2 минути не делеа од триумф, и тоа висококвалитетен триумф. Бидејки покажавме карактер да се вратиме од 1-0 за сељаците. Али ни тоа не ви е важно. Колку пати само ние имаме тепано во 90 + минута?
И еве сеа Болтон, тим кој било кога може да ни направи проблем, тим со кој играме топло ладно и пред две години изгубивме 1-0 коа ни го шибна Ањелка. Вие во денешниот бод не го гледате карактерот на тимот, како се враќаме од мртвите. Не ги гледате проблемите на Руни со персоналниот живот, не ги гледате маестралните Сколс и Гигс туку гледате уште една пропуштена победа. Мизерни сте и премногу плитки. Срам ми е покрај вас шо сум фан на Манчестер.
Дефинитивно не заслужувате да навивате за овој огромен клуб.
FUCK OFF!!!
Ау, секоја чест... Највистинскиот пост што сум го прочитал во последнава година... Секоја ти чест.... Истото е и кај нас...

Респект

G

Gray Foxx

Гостин
ЈАС се кладам на што сакаш дека нема да ја гледаме, освен ако не се донесе некој нормален играч во Јануари(а при бидејќи сме МНОГУ задоволни од актуелниот фонд на "играчи" НЕМА ДА СЕ ДОНЕСЕ) ..... кај бе со дебилите Еванс и О'Ши... со нив ли титула се освојува.... НАНИ? ќе даде гол ќе напраи асистенција и после 1539 шанси ќе искења... мора под итно нешто да се менува... ако не може Фердинанд да игра ако не е доволно спремен, дај му шанса на Смолинг... лошо лошо многу лошоо....
А драгиот твој Фердинанд лани со сити ти текнуе шо напраи? Ја не знам зашо Еванс е подложен на критики арни ли сте вие бре човеци? Дај глеајте реално фудбал ебте...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Што е, тука е..Ќе биде подобро сигурен сум, добри бевме Нани добро пробиваше само мора да ги подобри нафрлувањата. <3 MUFC !

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
А драгиот твој Фердинанд лани со сити ти текнуе шо напраи? Ја не знам зашо Еванс е подложен на критики арни ли сте вие бре човеци? Дај глеајте реално фудбал ебте...
бате Фердинанд е многу далеку од мој драг :pos: :pos: после утакмицата во Карлинг Купот искрено денес очекував на местото на Еванс да го видам Смолинг... сите гледаме фудбал не само ти... Еванс денес ко од Марс паднат беше.. дали доби еден дуел?? дали доби еден воздушен дуел со Кевин Дејвис?? колку пати и тој и О'Ши изиграа дупли пас со Ван Дер Сар?? реално гледаме фудбал...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Димчеј пеер, Еванс е се` само дебил не :) Паметиш ли против Ибрахимовиќ какви игри пружи кога се тресевме сите лелее Видиќ не игра што ќе правиме со ботов, кај овој против Ибра? :se_ molam

Исто друго, против Дрогба многу добро се снаоѓа, тој е типичен централен дефанзивец за во ПЛ. Денес не беше тој толку крив колку шго Флечер беше како мува без глава. И може сега плукаме по Еванс ама се плукаше и по Евра така а знаеме денес кој е Евра во нашата игра. Евра на дебито против Шити негово играше бетер Николче Митрески :) За О`Шеј донекаде се сложувам, можеби треба да се проба со Рафаел ама сигурно Фергусон многу подобро знае од нас кој за што е спремен, ги гледа на тренинг што прават ако ништо друго.

Бирај у што сакаш кладба :D

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
Џену, девојче си оставам ти да го направиш изборот за кладба :) а шо се однесува до Еванс да паметам... паметам.. лании или пред 2 години кога беше :) минато свршено време, али ај да се надеваме ќе се упраи кога ќе го седне Ферги на клупа :) а, за О Ши шо да кажам, заљубен е стариот во него :pos: :pos:

п.с. Alex Ferguson Confirms Manchester United's Interest In Udinese's Alexis Sanchez

G

Gray Foxx

Гостин
бате Фердинанд е многу далеку од мој драг :pos: :pos: после утакмицата во Карлинг Купот искрено денес очекував на местото на Еванс да го видам Смолинг... сите гледаме фудбал не само ти... Еванс денес ко од Марс паднат беше.. дали доби еден дуел?? дали доби еден воздушен дуел со Кевин Дејвис?? колку пати и тој и О'Ши изиграа дупли пас со Ван Дер Сар?? реално гледаме фудбал...
И оти изиграа дупли пас готоо а? Веза немаат. Па ако следиш игра на Јунајтед ке знаеш дека на Ван Дер Сар кога и да му ја вратиш ке ја испуца сигурно и точно, зашо да не го искористат тоа дефанзивците кога го можат. И не знам кај виде дека не доби ниеден дуел, лупаш на празно. Со Видич не се надополнуваат баш нај нај, али дај им време. Еванс ке те потсетам е 22 години, ја и ти и било кој може да сонуеме да играме пред Рио за Манчестер на 22 години. Капиш? Ти со твојата експертиза мислиш дека Ферги греши, колку пати ни докажал дека веза неаме од фудбал ти текнуе?
Сигурен сум дека ти плукаше по него коа го продае Нистелрој, ја се нервирав кога го продае Бексот пошо ми беше фејворит плејер, али со тек на време увидов дека ние појма немаме шо се случува.
Кажи ми дали сега Дрогба ке му биде мило да игра против Еванс? Кажи ми дали Рио ке направеше подобра работа против Ибрата и Адриано на Олд Трафорд? Oh wait...
За крај поздрав од Рио.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Aууууууу жешко било овде :tv:

Знам дека сите сме нервозни после слаба партија, ама ако го сакате клубот нема да пишувате глупости и да пцуете по играчи!
Земете воздух, издишете длабоко и одиме понатаму, ова е најголемиот клуб од Англија, нема потреба од нервози!

GLORY GLORY MAN UNITED!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
Aууууууу жешко било овде :tv:

Знам дека сите сме нервозни после слаба партија, ама ако го сакате клубот нема да пишувате глупости и да пцуете по играчи!
Земете воздух, издишете длабоко и одиме понатаму, ова е најголемиот клуб од Англија, нема потреба од нервози!

GLORY GLORY MAN UNITED!
кога ќе дојдиш да глеаме заедно пак некоја утакмица?? тогаш сигурно Манчестер нема да тепа :pos: :pos:

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Џвркавте по нас вчера а?Се се плаќа,се се враќа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom