The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Поквалитетно видео за головите http://kiwi.kz/watch/tgctf6zyj1z4
И тука!!! Со клижечки старт одма флевам у wc!Цитат од ФБ од Жан ----
Zan Tosev
Mi ide da si go slikam i da go stavam tuka, potpisan "Berbatov"... ama nemam muda, zimi se... Tva e ljubov, tva e United! Glory glory!
Ич не е луд ! Браво ЃАВОЛЕ !!!!
Не се секирај, јас чувам цитати од постовите после Фулам кога ја погребаа титулата, здравје Боже во мај ќе ги произнесам, јбг, им кажав.Добро бе мајку му стара, што се само бламирате не сте ми јасни, почекајте да заврши натпреварот па потоа критикувајте, позитивно или негативно... ако почнам да ве цитирам цела 958 и 959 страна ќе е само од мене и мојте цитати... ти Бојанче Руни, начека нет и постови кој од кој по креативен, Ѓоше такоџе (мада му фалеше некој линк за да биде "целосен" постот), и остала багра како претходно споненатите... од такви навивачи ми е преку к*р не само на мене туку и на помалкуте реални фанови што се тука на форумот... зошто не размислете три пати пред да напишете нешто кое ќе го прочитаат најмалку 50 луѓе? Не сте ми јасни најозбилно... па мани тоа што се исфрустрирани од играта на Јунантед, па и солат памет кој да влегол, кој да излегол од игра Бербата да излегол од игра, а тој на крај ја решава утакмицата... па толку да се немало врска и њух за некој работи, тоа едно чудо :jaj:
E тие цитати и јас ги чувам за крај, само да земеме титула :zlo:Не се секирај, јас чувам цитати од постовите после Фулам кога ја погребаа титулата, здравје Боже во мај ќе ги произнесам, јбг, им кажав.
Вој пост ми падна у очи, сигурен сум дека има други. Али болдираното...ЈАС се кладам на што сакаш дека нема да ја гледаме, освен ако не се донесе некој нормален играч во Јануари(а при бидејќи сме МНОГУ задоволни од актуелниот фонд на "играчи" НЕМА ДА СЕ ДОНЕСЕ) ..... кај бе со дебилите Еванс и О'Ши... со нив ли титула се освојува.... НАНИ? ќе даде гол ќе напраи асистенција и после 1539 шанси ќе искења... мора под итно нешто да се менува... ако не може Фердинанд да игра ако не е доволно спремен, дај му шанса на Смолинг... лошо лошо многу лошоо....