Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не приметивте дека 4-3-3 не можеме да играме?Знаев уште на полувреме дека Ферги ќе менува тактика и дека ќе го вади Сколс/Гибсон и ќе внесе крило,4-4-2 е нашата стандардна тактика...и си газиме.
ГГМУ!!!!

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
чути чути прееска ми збориш во вакви ситуации при 2-0 да се вади бербатов па сеа и за гибсон ми збориш па не е секој човек талентиран за фудбалер млад е треба да му се дај надеж а не уште првата сезона гледате како игра и ајде бркање , така и за Бербатов викавте првата сезона кој стаса плукаше по него па сеа се крстите на него
Aj ne Ke*** za berba nisto ne rekov i ne se gubi .

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Новинариве на Твитер велат дека се работи за потрес на мозокот на Рафаел и дека тој бил на снимање во болницата во Блекпул, а најново е дека тој е пуштен да оди дома, како и да е ова се добри вести, ќе биде еден краток период надвор од теренот, ама барем не е толку сериозно колку што изгледаше.

GET WELL SOON RAFA!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Како бе се погоди да бидам втора и да не ја видам оваа драма!?!? Ама ако можда и поарно ќе сум се нервирал ова-она. На работа само на полувреме отворив интернет и гледам 2-0! Шо е ова бе си викам дали е можно еден ебан Блекпул да ни води 2-0? Ама ако си викам ќе ја нареди САФ работата во второ и гарант ја вртиме :) Таман тргавме со автобусот за дома и ми кажува еден: Абе Манчестер направил пресврт 2-3! Јас само слатко си се изнасмеав, задоволен што уште еднаш се покажа дека Јунајтед е Јунајтед и дека ФЕРГУСОН е најјакиот на свет :) Лошо што читам тука на форумов (а ги прочитав сите постови после 21:00) што некои многу лесно се откажуваат во ваквите моменти. Нема откажување бе! Се игра until we win, а не until we score :) Другпат не така :nenene:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кое чуство, кое чуство го имав дека ќе свртиме, КОЕ ЧУСТВО !!! Живеам за овакви мечеви, местенка било, каква местенка бе, каква?А и се враќам дома и ми стигнала постелината од Олд Трафорд :back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Дечки нека ни е честито победа, да не се вреѓаме али да не прочитам више овдека негативни коментари. Зашто се знае дека ако никој друг туку Манчестер Јунајтед игра додека се тркала топката, нема предавање!
Тоа да си врежете во главчињата и ко Оче наш да си го знаете.

Туку, ова е моменат на вечерта:

Ајде сега прво да му го испушите на Дено...па ќе праиме муабет.
Јас сум прв за тоа, не одбивам, само да победиме :)
:pos: :pos: :pos: :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама заборавате „лоповон“ како ќе си дадеше автогол? :pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ова како навика да стана, мора секоја година по еден трилер меч да изигра Јунајтед, па макар тоа било и со тим како што е Блекпул :toe:.
Незнам за вас, али на третиот гол ми идеше да влезам у телевизорот и да му пружам рака на Берба, едноставно ова е негова сезона и до сега максимално го користи тоа.
Не сакам сега да критикувам после оваква победа, али ќе спомнам само дека денеска очајно најслаби беа Гибсон, Евра и Руни. И мене ми падна чудно за измената Руни-Чичарито, искрено очекував некој од средниот ред да вади или евентуално Смолинг, па со троица да останеме позади, али ете по кој знае кој пат се покажа дека она што на нас ни е чудно во врска со некој потег на Ферги, дека сепак тоа е она вистинското решение во тој момент, впрочем и не му е прв пат да погоди вака измена! :)

П.с. И на Парк му го сигурно разубавивме денот по поразот од Јапонија! :vozbud:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Вакво чувство, ваква непредвидливост, ваква игра дава само Манчестер Јунајтед!!! ЅВЕРОВИ!! Не ја гледав пошто не бев дома и прво кога гледав на фејсбук постови не знаев што се случуваше, на сета беља не отвараше лајфскор.....Секоја чест за Манчестер Јунајтед. Покажаа дека се тим кој игра до крај. До лани Димче не се гледаше нигде ама оваа сезона екплодира. Уште еднаш-СЕКОЈА ЧЕСТ!! п.с. ако најде некој од видео од Рафаел vs Свињиштето обавезно да стави или пак некој нека опише како се повреди било тука било по пп п.п.с. ако знае некој некоја страна за гледање на натпреварот снимка обавезно да каже GGMU United till WE die!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едноставно никогаш не се предаваме
Јануари беше напорен месец за нас. Во толку мечеви можно е да се погоди меч како вечерашниов. Некогаш можеби нема да успееме да се вратиме, но секогаш се обидуваме и одиме до крај.“

Мислам дека Македа ни се лути што правиме пресврти без него :pos:

--- надополнето ---

Добра слика а и теренов ораница :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Уффффф, сега ја гледам снимката од вашио меч, и видов за дуелот на Рафаел.... Барем прочитав, тука, дека е добро, и мило ми е... Денес и нашиот (Сања) имал сличен дуел, веројатно таков бил денот... Двата бекови на тимовте на првите две места, да излезат на носилки...

Get well soon Rafa....

п.с Честито пресврт ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom