Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И Флечер па и Керик разочаруваат. Керик поготово од пролетта лани не е вратен. Андерсон и на двајцата им се заканува со одземање на првотимски статус, уште ако летово земеме некој или промовираме некој од децата, црно им се пишува на двајцава.

А ова мексиканчево за кое пола од тука кога потпиша за нас бевте кој е овој без вода во очи, среќна сум што ве демантира. Не може Мексиканец да е феил :)

П.С. Да си кажам дека многу ми е мило барем Кеткарт гол што ни даде, ич не сакав да си иде детево али ајде. Одете на првата страна од темава го имате :pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
И Флечер па и Керик разочаруваат. Керик поготово од пролетта лани не е вратен. Андерсон и на двајцата им се заканува со одземање на првотимски статус, уште ако летово земеме некој или промовираме некој од децата, црно им се пишува на двајцава.

А ова мексиканчево за кое пола од тука кога потпиша за нас бевте кој е овој без вода во очи, среќна сум што ве демантира. Не може Мексиканец да е феил :)
Па денеска тие неколку минути што ги одигра Андерсон беа прилично мизерни! А ако некој некого поттиска, тоа е најверојатно притисокот што се дешава од Чичарито на Руни! Напишав во некој пост поназад дека да сум на место на Руни би се чуствувал непотребен во екипата, барем досега (нажалост):nesum:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.106
Гибсон - Гигс ..... и се се смени..

Искрено, не знам што да кажам.. Во шок сум, пред се поради тоа што после вториот гол на Блекпул помислив оти ќе се затворат и едвај може само нерешено да извадиме.. Ебате победата ненормална, Гигс влезе и ја смени цела игра.. Оној Гибсон сакам до 31ви да си оди, неможам да го гледам, искрено.. Честита нека е.. И се надевам оти не е сериозна повредата на Рафаел..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.106
Керик сезонава игра подобро од лани.. Посебно во дефанзива, пресче многу топки и опасни напади на противниците.. Само уште да го врати неверојатниот long pass што го имаше и Керик ќе биде повторно многу важен фудбалер во играта на Јунајтед..

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Прееска отворив еден линк пишуваше дека вчера сме потпишале со фудбалер од 17 години кој го викале новиот Чави или Иниеста не сум сигурен, не го запамтив изворот а ни името на фудбалерот, неможев да ја прочитам статијата, ако најде некој линк нека стави тука, фала. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па денеска тие неколку минути што ги одигра Андерсон беа прилично мизерни! А ако некој некого поттиска, тоа е најверојатно притисокот што се дешава од Чичарито на Руни! Напишав во некој пост поназад дека да сум на место на Руни би се чуствувал непотребен во екипата, барем досега (нажалост):nesum:
Но денес - а минатите натпревари? Флечер освен голот со Евертон, не видов нешто што знаев да го гледам во минатосезонскиот Флечер? :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Штета шо Руни е во слаба форма....нема да можиме да го продадиме налето за убави пари ! :) :) :)

Ајде белким и тој ќе почне некое голче да дајт....
..битно е да победуваме на крај краева...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Но денес - а минатите натпревари? Флечер освен голот со Евертон, не видов нешто што знаев да го гледам во минатосезонскиот Флечер? :)
За Керик не коментирам, а Флечер предност му е што може да игра на повеќе позиции, стално ќе се повреди некој и ќе има потреба да се пополни негде :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
не вели така , предност му е шо игра на повеќе позиции е виде сеа се повреди Рафаелчо кој ќе беше бек??? Ај кажи ми во резервите колку шо знам немаше бек..И ете го Флечер... Во дефанзивата го БИВА! И плус асистенцијата за првиот гол!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме сфаќате погрешно, не реков дека не го бива или дека е за фрлање, фала Богу ама кога сите очекувавме по минатата сезона да се издигне уште повеќе, тој западна во сивило. Просек е сега. :)

не вели така , предност му е шо игра на повеќе позиции е виде сеа се повреди Рафаелчо кој ќе беше бек??? Ај кажи ми во резервите колку шо знам немаше бек..И ете го Флечер... Во дефанзивата го БИВА! И плус асистенцијата за првиот гол!
Фабио може да игра и лев и десен бек. Тој е три пати подобар од Рафаел, дури и Ферги има кажано дека Фабио има поголем потенцијал од него. Го имам гледано и за помладите репрезентации на Бразил, супер е, само што му стои Евра на патот.

Инаку Холовеј е полн со почит према Ферги и Јунајтед, ако се сеќавате на фамата со Руни, тој прв јавно му се нафрли.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.106
Фабио...ако уопште можеше да игра....

Нешто за Рафаел? :Ѕ

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Гибсон -колатерална штета
чути чути прееска ми збориш во вакви ситуации при 2-0 да се вади бербатов па сеа и за гибсон ми збориш па не е секој човек талентиран за фудбалер млад е треба да му се дај надеж а не уште првата сезона гледате како игра и ајде бркање , така и за Бербатов викавте првата сезона кој стаса плукаше по него па сеа се крстите на него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom