Да ми понудеа ваков резултат пред натпреварот, јас без размислување би прифатил :wink:, но како што стоеја работите на теренот, раното водство, 100 процентните шанси на Нани, Руни и Видиќ, можеше и мораше да извлечеме барем реми... пак ќе кажам, резултатот е активен и без обзир на поразот, ние имаме поголеми шанси од Баерн за влез во 1/2 финалето... Е сега малку ми е страв од помислата, нашите играчи да не потпаднат под психолошки притисок, после примениот гол во последната минута по катастрофалната грешка на цела наша одбрана. Оваа победа на Баерн ме потсетува на нашата победа над Милан од 3-2 со гол на Руни во последната минута, и тогаш Милан водеше 0-1 и 1-2, па во реваншот го попивме на Сан Сиро
... Дај Боже да сум во право па Баварците во реваншот да ги снајде истото што го снајде и Милан пред некое време
ВДС денеска, по одличниот натпревар, треба да му доделат медаља за благодарност. Човекот има 40 години и денеска срцето го остави, секоја чест... Се осети заморот кај некој играчи, посебно кај капитенот наш. Рибери го шеташе како сака по бочната позиција, па и за голема несреќа, направи аматерскиот потег и ја удри топката со рака и после тој потег Рибери го изедначи резултатот :jaj:... За на крај грешка да направат најпрво Евра, па по него и Рио и Немања... Комплетно целата одбрана не беше денес на висина на задачата, Баерн имаше 10-11 шутеви во рамките на голот, незнам што ќе беше да не беше ВДС... Средината исто, освен Флечер што изигра одлично, другите премногу слабо.
Како и според неколкумина тука, и јас мислам дека при резултат 0-1, не требаше во игра да влезе Бугаринот, ама ајде Ферги најдобро знае што прави... Во второто полувреме играта ни беше тиња, наместо да им ја скриеме топката и да чекаме да се отворат па да им дадеме уште некој гол, ние се повлековме и играта им ја препуштивме на нив, а тие одлично си ја искористија укажаната прилика и не казнија...
Повредата на Руни мене лично не ме загрижува многу иако посакувам што побрзо да заздрави, нормално... Прво, не сме тим кој зависи од еден играч (најтазе момент, натпреварот против Болтон)... Второ, според клипот погоре, се работи за превиткување на глуждот, што на секој спортист му се има случено најмалку по десет пати во кариерата :wink: