Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2442725/Tevez-final-insult.html

Не знам од кај ја ископале информацијава, но ако е точна може да се почне со збогување со Тевез. Ама веројатно е претпоставка поради тпа што ниеден будала не си ја открива тактиката недела дена пред меч.
Лани со Роналдо, годинава со Тевез, ќе не побудалат медиумите:tapp:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
За Роналдо секогаш имало шпекулации и ке има и понатаму...секогаш мора да напишат медиумите дека играчите не биле задоволни,дека ке преминале во ривалот или што уште не...игнорирајте ги медиумите,нека си пишуват колку сакат.Тоа им е работа:toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Незнам каде да се обратам па овде:)
Може некој да ми каже што му е ова на Тевез од десната страна на вратот??
Многу гадно ова:S...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
Незнам каде да се обратам па овде:)
Може некој да ми каже што му е ова на Тевез од десната страна на вратот??
Многу гадно ова:S...
Дечкото како мал имал незгода со врела вода...греота

Небитно е тоа...

Stay Carlos !!!

Long Live United !!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Дечкото како мал имал незгода со врела вода...греота

Небитно е тоа...

Stay Carlos !!!

Long Live United !!!
имав некаде читано за тоа со водата и околината во која живеел,инаку една од најопсаните улици во буенос аирес.ај подоцна ке пишам да го најдам прво :smir:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Составот:
Kuszczak, Amos, Neville, Brown, De Laet, Ferdinand, Chester, Eckersley, Simpson, Fabio, Nani, Fletcher, Gibson, Tosic, Martin, Drinkwater, Macheda, Welbeck.

И со овој состав може да се победи Хул. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Составот:
Kuszczak, Amos, Neville, Brown, De Laet, Ferdinand, Chester, Eckersley, Simpson, Fabio, Nani, Fletcher, Gibson, Tosic, Martin, Drinkwater, Macheda, Welbeck.

Кој се типците :))))) ?
п.с Го очекувам утре Тошич во први 11 :)))

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
Ричи Де Лает е младич од Стоук купен пред некој месец, има 20 години игра централен дефанзивец и наводно се очекува да биде ѕвер кога ќе порасне :icon_lol: Ли Мартин е левo крило играчиште со голема кариера во Ренџерс и останативе дивизионашки нискоразредни екипи, исто така дете од Манчестер, а Даниел Дринквотер или брат му, не знам за кој се збори е дете од средина т.е. играч за врска...
Како и да е составот е ЛОЛ ама тоа е што е, сепак освоија титула, се спремаат за финале, кој ги е*е овие што се бунат...

Long Live United

btw @ reddevil4ever околу Тевез...
Точно дека живеел во опасно гето, бил член на банда, се тепал, мавал, кршел, со останатите, па го пратиле фудбал да игра за да преживее...а несреќата со водата му се случила при помала возраст...јбг ѕвер е!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.832
Поени од реакции
5.647
Составот:

официјален состав е овој???
и после ќе јадат бурек фергусон се премислил ќе излезел со силен состав :pos: :pos: тие ќе му кажат со кој состав да игра :pos: :pos:
хет трик на мачеда :) :)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Welbeck. Поквалитетен играч од Македа, очекувам тоа да го докаже. Хул ќе падне, момците се желни за докажување.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јунајтед ќе победи и со овој состав ќе видите:))Некој ќе каже премлади се , незнам што незнам како...Но погледнете го Македа , ако не се потрудеше мислете дека тој ќе добиваше повеќе шанса?Исто е и со другите.:helou:
п.с Македа и Велбек како шпиц играчи , зад нив Нани и мислам дека ќе ги е*еме и на Хул:))))

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
Сакам Де Лает, Тошич и Мартин да ги видам во првиот тим.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Читав по нешто за составот на ман јун. против Барселона за финалето... Не го забележав Пол Сколс, ајде хардкор ѓаволи, објаснете ми зошто не е во списокот. Ми стои во сеќавање начинот на кој ја реши Барса лани...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom