Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Манчестер не е фаворит туку сигурен победник.Иако сеуште е рано за било какви коментари,мојата прогноза ја давам од сега.Ако може некој да даде информација дали против Хул ќе излезе комплетен,пошто решавачки е натпреварот за Хул да знаеме да го играме 1.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Манчестер не е фаворит туку сигурен победник.Иако сеуште е рано за било какви коментари,мојата прогноза ја давам од сега.Ако може некој да даде информација дали против Хул ќе излезе комплетен,пошто решавачки е натпреварот за Хул да знаеме да го играме 1.
нема да излеземе со првиот состав но и покрај тоа одиме на победа :vozbud: :smir:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Бидејќи ова е 89-та страница од новата тема, Канал 89 сака до сите Вас да испрати еден голем поздрав со желба за успех на Манчестер Јунајтед во финалето од Лигата на Шампионите против Барса на 27 Мај 2009. :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Бидејќи ова е 89-та страница од новата тема, Канал 89 сака до сите Вас да испрати еден голем поздрав со желба за успех на Манчестер Јунајтед во финалето од Лигата на Шампионите против Барса на 27 Мај 2009. :toe:
хехе биди ни и ти поздравен канал 89 :smir:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
фостер
браун вида еванс рафаел
флечер гибсон карик нани
велбек македа
оваа со хал мислам дека ке настапи ферги

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
фостер
браун вида еванс рафаел
флечер гибсон карик нани
велбек македа
Повреден е Фостер,мислам дека и Кушчак исто.Така да најверојатно Амос ќе брани.

Инаку го завршив потписот со Тевез,извинете шо почекавте малце поише..:)))

Hope u like it.​

а еве го и render-от за кој ми помогна еден другар

ЕДИТ: Изглеа ќе треба Resize...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
фостер
браун вида еванс рафаел
флечер гибсон карик нани
велбек македа
од овие видич мислам дека нема да играт видич и керик :toe:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
нема да излеземе со првиот состав но и покрај тоа одиме на победа :vozbud: :smir:
Не биди толку сигурен дека идеме на победа. Ако се присетиш пред две години пред да дојде Тевез ја освоивме титулата во претпоследно коло или колото пред тоа. Ако добро се сеќавате во последниот меч игравме со Вест Хем кои беа во зоната за испаѓање и буквално им го пуштивме мечот. После тоа баш имаше и критики дека Манчестер Јунајтед не играл за победа и слично. Така да сега кога имаме и други обврски во ЛШ и тоа со јак клуб Фергусон ќе ги стави резервите 100% и се ќе зависи од нивната воља да се докажат ама на последниот меч таков што го играа против Евертон што го играа во ФА купот беа катастрофални иако издржаа за до пенали немаа многу шанси.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Не биди толку сигурен дека идеме на победа. Ако се присетиш пред две години пред да дојде Тевез ја освоивме титулата во претпоследно коло или колото пред тоа. Ако добро се сеќавате во последниот меч игравме со Вест Хем кои беа во зоната за испаѓање и буквално им го пуштивме мечот. После тоа баш имаше и критики дека Манчестер Јунајтед не играл за победа и слично. Така да сега кога имаме и други обврски во ЛШ и тоа со јак клуб Фергусон ќе ги стави резервите 100% и се ќе зависи од нивната воља да се докажат ама на последниот меч таков што го играа против Евертон што го играа во ФА купот беа катастрофални иако издржаа за до пенали немаа многу шанси.
евертон е далеку подобар тим од хал а и резервите не беа така лоши на тој меч. :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Ronaldo not interested in Perez plan

Cristiano Ronaldo has insisted he is not interested in whether Florentino Perez takes over as Real Madrid president.

In his most defiant statement of intent, the Manchester United superstar has made it clear he has no intention of joining the Bernabeu club this summer.

The World Player of the Year wanted to push for a "dream move" to Real last year but Sir Alex Ferguson resisted all attempts to lure him to Spain.

After a saga that dragged on much of the summer, the Spanish media have already started a fresh campaign to back a blockbusting deal for the former Sporting star.

Some English newspapers even copied the reports recently and boldy declared that a deal has already been done to take him to the Spanish capital.

However, Ronaldo clearly enjoyed the title-winning celebrations at Old Trafford and is heading into the Champions League final with Barcelona in good heart.

After being teased by his team-mates that he would need to play centre back for Real, in the wake of their 6-2 battering by Barca, the penny seems to have dropped that the Portugal international is best served staying with the European champions.

"At the moment I'm only thinking about the final independently of what will happen to me or my team-mates next season," he revealed to Atena 3.

"I'm sure Perez would create an incredible team at Madrid but, at the moment, I'm at United and I don't care about what happens there.

"I only care about what will happen next season at Manchester United."

The presidential elections lead to all manner of promises being made in the transfer market and the latest reports coming out of Madrid claim Perez is prepared to look elsewhere for his big-name arrivals, providing he is successful in gaining control.

И после милијарда вакви изјави ако си отиде..
-----------
Него пазете го Стиви Џи
http://www.setanta.com/uk/Videos/football/2009/05/21/Gerrard-will-cheer-on-United-video/

:pos: :pos: :pos: :pos: I will cheer on United!

-------
Најверојатно овој ќе ни биде новиот дрес,чим го има на nikefootball.com
Голманскиот :pipi:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2442725/Tevez-final-insult.html

Не знам од кај ја ископале информацијава, но ако е точна може да се почне со збогување со Тевез. Ама веројатно е претпоставка поради тпа што ниеден будала не си ја открива тактиката недела дена пред меч.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2442725/Tevez-final-insult.html

Не знам од кај ја ископале информацијава, но ако е точна може да се почне со збогување со Тевез. Ама веројатно е претпоставка поради тпа што ниеден будала не си ја открива тактиката недела дена пред меч.
нема шанси оваа да е точно.премногу глуп би излегол ферги ако пред време го објави составот :toe:

N

navivacka

Гостин
Ако го објави уште сега мислете дека ке поверуваат во тој состав?ма нема теоретски шанси,јас сеуште не верувам дека Тевез ке замине,додека не прочитам на официјалната страна на Манчестер ништо...а и нека ја прават Барселона фаворит,така Манчестер ке се уште помотивирани...

Гвардиола е почестен што за противник ке го има Ферги
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a3d5c3ed-d9ca-4fad-a44b-cf61dd512b59&ln=3&typeBack=default

Евра подготвен за дуел против Меси
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=4991fc83-4477-4592-8a8a-86ab18366b49&ln=3&typeBack=Последни Вести

Ферги:Одбрана на пехарот-мој најголем успех
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=af75f470-7ad2-499e-ace1-a4ff49b80a30&ln=3&typeBack=Последни Вести

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.887
Воопшто не ми се допагаат новите дресови ако се такви...Се знае какви биле и се дресовите на Манчестер .. Не ми се допага црната шарка..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom