Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
марадона не не сака многу.му рече еднаш на тевез да си оди.можно е тој му ја наполни главата и кун да не дојде кај нас :toe:
Не дека Марадона не не сака, туку тој си го гледа неговиот интерес. Во случајот со Тевез, тој му сугерира да го напушти Јунајтед, и да оди во клуб каде што повеќе ќе добие минутажа. Тоа е заради неговата форма, која на Марадона му е битна за настапите за Аргентина. Доколку било кој аргентинец дојде во Манќестер со надеж дека ќе добие доволна минутажа да игра и да си ја одржува и подобрува формата, не верувам дека Марадона би се побунил.

А за Тевез не се секирајте. Само читајте ги медиумските приказни и ќе видите дека од сето тоа нема многу вистина. Нека не ве лажи никој дека Бенитез ќе даде 50 милиони. Тој цело време плачи дека не можи да купи ниеден скап играч, а сега наеднаш ќе дадел 50 милиони за Тевез. Почекајте официјално да си почне трансфер периодот, и не се замарајте со смислени медиумски деконцентрации на Тевез. Во моментот на некој така му одговара.:toe: Поздрав!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Еве и од мене една слика за десктоп.

Што се однесува до Рио знаев дека ќе игра, тактизира Ферги што е нормално.
И се знаеше дека ПЛ ќе го подржи Јунајтед, кажав пред некој ден, и со Вест Хем пред 2 години играа во втор тим па никој не се побуни:toe:

Сликата кажува илјада зборови...

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Тевез не е сигурен дали настапот во Рим ке биде последен за него во дресот на Манчестер
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=ce5986cc-23ba-460b-8265-8510c471a8cf&ln=3&typeBack=default

Гигс Манчестер ќе доминира со години

Рајан Гигс се наоѓа на прагот од завршување на неговата кариера во моментите кога освоија трофеј со Манчестер Јунајтед во Англиската Премиер лига. Славниот Велшанин е убеден дека со тимот од “Олд трафорд“ никој нема да може да го запре ни во сезоната која следи.
“Ако ме тргнете мене, Ван Дер Сар, Гери Невил и Пол Сколс, овој тим на Манчестер Јунајтед е релативно млад. Покажавме оваа сезона дека можеме до самиот врв, што ни е и додатна мотивација да пордолжиме со таквите игри. Ги имаме сите предуслови за тоа“, изјави 35 годишниот Гигс.
“Ни следува финале во Лигата на шампионите со Брселона,“натпреварот од соништата“ помеѓу два големи клуба со традиција. Мислам дека сите го сакаме тој дуел, се разбира и ние играчите“, при што додаде, “Барселона може да се победи иако се фантастична екипа со неколку одлични инвидуалци. Гвардиола направи одлична работа што ја засили дефанзивната линија со што, созреаа како тим и со право дојдоа до самото финале“ заврши Гигс.

Така е легендо :):):)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
според еуроспорт

-European Power Rankings (previous rankings in brackets):
-1. (2) Manchester United - 21.76
-2. (3) Liverpool - 21.72
-3. (1) Barcelona - 21.53
-4. (4) Chelsea - 19.56
-5. (5) Bayern - 19.23
-6. (7) CSKA Moscow - 19.00

Ај фала богу ја поминавме Барса(до сеа они беа први,а се надевам дека ние ќе останиме први и после 27ми):baeh:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.379
според еуроспорт

-4. (4) Chelsea - 19.56
-5. (5) Bayern - 19.23

Ај фала богу ја поминавме Барса(до сеа они беа први,а се надевам дека ние ќе останиме први и после 27ми):baeh:
секако дека ке остане.мора да за збришеме на барса :vozbud:

N

navivacka

Гостин

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
според еуроспорт

-4. (4) Chelsea - 19.56
-5. (5) Bayern - 19.23

Не се палете многу на вакви табели, да ја гледаме сегашноста и тоа што е реално во моментов.
Да се сконцентрираме на финалето на ЛШ и да се надеваме на добра игра и победа!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.379
Не се палете многу на вакви табели, да ја гледаме сегашноста и тоа што е реално во моментов.
под вакви табели подразбирам признание за добри игри и резултати :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Сепак добро е и да сме први на некоја табела..Мислам дека ова треба да им каже на кладилниците и на сите фудбалски експерти дека Барса не е ништо подобра од Јунајтед и дека не би требало да ја сметат за фаворит..:toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сепак добро е и да сме први на некоја табела..Мислам дека ова треба да им каже на кладилниците и на сите фудбалски експерти дека Барса не е ништо подобра од Јунајтед и дека не би требало да ја сметат за фаворит..:toe:
Ти пречи тебе што се сметаат за фаворити?Па нека се фаворити , а во финалето ќе се виде кој е кој.:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Фаворит со никаква одбрана?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom