Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Како би изгледале дресовите наредната сезона??Можни варијанти

Последниве 2 се инспирирани од дресовите од 1909-та година кога Јунајтед играл во финалето од ФА Купот победувајќи го Бристол Сити со 1-0.

Според мене најдобро решение е 1-от или 2-от дрес.
Дефинитивно првиот дрес.Далеку е подобар од другите

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
Првите 2 дреса се супер..Најмногу ми се допаѓа првиот..Не дај боже да се 3-тиот или 4-тиот..:jaj:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Слабо со дресовите наредната сезона, ниеден не ми се допаѓа.
Сепак ако носат среќа, немам ништо против :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.110
Поени од реакции
1.683
:vozbud::vozbud:

Ама ипак мислам дека овие беа најдобри до сеа

Иначе уште еден интересен факт за финалево.Кога во 1999 год. Јунајтед ја освоија Лигата на Шампионите беше на 90-тиот роденден на Sir Matt Busby,а оваа година ќе се игра финалето на 100-тиот роденден на Sir Matt Busby :icon_lol:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
:vozbud::vozbud:

Ама ипак мислам дека овие беа најдобри до сеа

Иначе уште еден интересен факт за финалево.Кога во 1999 год. Јунајтед ја освоија Лигата на Шампионите беше на 90-тиот роденден на Sir Matt Busby,а оваа година ќе се игра финалето на 100-тиот роденден на Sir Matt Busby :icon_lol:
значи ке играме за сер мат бесби :vozbud:

N

navivacka

Гостин
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
Ферги незадоволен од неделниот распоред
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=68941191-5a0f-468c-b3cb-21ea8ca79a7f&ln=3&typeBack=default

Јас навистина не разбирам зашто не го поместеа натпреварот за денес?ова не се случува прв пат а после "ФА е наклонета на Манчестер"ете колку е наклонета...
сите се против нас.сега да беа лузерпул или челзи во финалето ситуацијата ке беше друга :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Како би изгледале дресовите наредната сезона??Можни варијанти

or

or

Последниве 2 се инспирирани од дресовите од 1909-та година кога Јунајтед играл во финалето од ФА Купот победувајќи го Бристол Сити со 1-0.

Според мене најдобро решение е 1-от или 2-от дрес.
И за мене првите 2 се топ решение:vozbud:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
дресот ке биде ко првиот само тоа бледото шо се познава како V ке биде бело или Црно

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ова веке не ми се допаѓа.Но верувам дека не е вистина.Така беше и во минатото лето. http://sportal.bg/news.php?id=175001 :nesum::nesum:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не ми е јасно нешто... како може да се замарате со тоа кој дресови ќе бидат за наредната сезона, цело лето е пред нас, па ќе почнат турнеи низ Азија... па ќе има презентација и ќе се види какви ќе бидат дресовите... нели гледате дека овие се монтажа и на една слика со црна шарка, на друга со бела, на трета слика дресот е избледено црвена боја... 2 страни испунивте замарајќи се со дресовите :nenene:... сега се има поважна работа... за утрешниот натпревар со Хал, со кој состав ќе се игра, има ли некој измени , ќе се одмараат ли играчи за со Барселона... потоа за натпреварот во Среда и големото финале со Барса.... а не првиот дрес ми се допаѓа, вториот не е лош, првиот е убав ама да има бела шарка... :tapp:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Не ми е јасно нешто... како може да се замарате со тоа кој дресови ќе бидат за наредната сезона, цело лето е пред нас, па ќе почнат турнеи низ Азија... па ќе има презентација и ќе се види какви ќе бидат дресовите... нели гледате дека овие се монтажа и на една слика со црна шарка, на друга со бела, на трета слика дресот е избледено црвена боја... 2 страни испунивте замарајќи се со дресовите :nenene:... сега се има поважна работа... за утрешниот натпревар со Хал, со кој состав ќе се игра, има ли некој измени , ќе се одмараат ли играчи за со Барселона... потоа за натпреварот во Среда и големото финале со Барса.... а не првиот дрес ми се допаѓа, вториот не е лош, првиот е убав ама да има бела шарка... :tapp:
hh ubavo ni kaza :) :) :)

nego :

„САН“: Роналдо си оди од Манчестер Ј.

http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=108992

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom