Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Баш ги сакал да го видам Амос,какви квалитети има :vozbud::vozbud:
Амос веќе има брането еден натпревар за нас против Боро во Карлинг купот во третата рунда. Прими еден гол но не по негова вина.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Абе зошто не брани Кусчак ако не брани фостер.
А иначе би било супер да му ги видеме квалитетите на Амос што голманиште е.:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Амос веќе има брането еден натпревар за нас против Боро во Карлинг купот во третата рунда. Прими еден гол но не по негова вина.
хх..Знам дека го гледав натпреварот,ама онака пуштен беше телевизорот,а јас зеев у компјутерот,па затоа не сум го приметил:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Пронајдете ја разликата:

и

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Кантона сака да го наследи Фергусон

Легендата на Манчестер Јунајтед, Ерик Кантона вели дека би бил среќен доколку во иднина би можел да биде менаџер на Црвените Ѓаволи.

Легендарниот фудбалер на Манчестер Јунајтед, Ерик Кантона вели дека би сакал да му се врати на фудбалот во Англија. Има само две опции за Кантона, или селекторската позиција на Гордиот Албион или кормилото на Манчестер Јунајтед.

"Доколку еден ден му се вратам на фудбалот тоа ќе биде како тренер, бидејќи мислам дека можам да внесам нешто ново".

"Тоа би се случило во Англија, во националниот тим или во Манчестер" - изјави Кантона.

Откако ја заврши играчката кариера, Ерик Кантона беше познат по рекламната кампања на Најк, како и селекторската позиција на репрезентацијата на Франција за фудбал на плажа.

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
English Angle: Premier League Team Of The Season 2008-09

Van der Sar
Johnson Hangeland Vidic Baines
Palacios Xabi Alonso
Ireland Gerrard Rooney
Ronaldo
Ако ова е официјалниот состав тогаш ова е големо изненадување за мене бидејки во овој состав се најделе еден Бејнс, Паласиос и Ајланд кои имаа променлива форма во текот на оваа сезона.
Лани ако не се лажам од Јунајтед беа Фердинанд, Видич и Роналдо. А сега имаме плус еден. Добро е. Напредуваме :)

Би сакал некој ден да заиграм за Манчестер Јунајтед

И јас сакам ама неможе.:pos::pos::pos::pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ако ова е официјалниот состав тогаш ова е големо изненадување за мене бидејки во овој состав се најделе еден Бејнс, Паласиос и Ајланд кои имаа променлива форма во текот на оваа сезона.
Лани ако не се лажам од Јунајтед беа Фердинанд, Видич и Роналдо. А сега имаме плус еден. Добро е. Напредуваме :)
Видов дека е од goal.com и ова не е составот според федерацијата туку според goal.com.Составот го објавија тогаш кога Гигс ја доби наградата за најдобар играч. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom