Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Требаше Видиќ и во ПЛ да биде избран за најдобар,но сепак и овие награди значат многу и се надевам ќе го гледаме во уште подобри изданија и наредниве сезони.

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Nemanja Vidic - Fans and Players' Player of the Year
Cristiano Ronaldo - Goal of the Season against Porto in the Champions League
James Chester - Reserves Player of the Year
Federico Macheda - Academy Player of the Year

Честитки до играчите кои ги добија наградите, да им се множат уште многу индивидуални но и тимски награди.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
честитки и од мене до сите добитници на наградите :smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Њукасл ќе се моли наредна недела Ферги да не излезе со втор тим против Хал, зашто инаку не им бега втора лига. :pos:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито за фудбалерите кои ги добија овие награди... Заслужено доделени наградите на Роналдо за нај гол, на Македа и на Честер, но некако не ми е сеедно за Видич (оти е од Црвена Звезда :pos:), можеби требаше да биде избран Гигс ама :toe:... Бидејќи Гигс беше избран за најдобар во Англија, а за најдобар во Манчестер Јунајтед е избран друг играч, малку чудно... а и јас сакав да ја добиеше Гигс како благодарница за целиот негов придонес за Јунајтед до сега :toe: но немам ништо ни против Вида само ви кажав зошто не ми е сеедно..(мала шала) :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
Честито за фудбалерите кои ги добија овие награди... Заслужено доделени наградите на Роналдо за нај гол, на Македа и на Честер, но некако не ми е сеедно за Видич (оти е од Црвена Звезда :pos:), можеби требаше да биде избран Гигс ама :toe:... Бидејќи Гигс беше избран за најдобар во Англија, а за најдобар во Манчестер Јунајтед е избран друг играч, малку чудно... а и јас сакав да ја добиеше Гигс како благодарница за целиот негов придонес за Јунајтед до сега :toe: но немам ништо ни против Вида само ви кажав зошто не ми е сеедно..(мала шала) :)
те научиле за погрешен тим(партизан) да навиваш (како што вика миленко)!!! (мала шала) :smir:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Момци малце каснам али нека ви е честито титула :smir:
се глеаме наредна сезона :back:

N

navivacka

Гостин
Арбелоа и Карагер си биле лузери и ке си останат лузери,аман какви комплекси им набивме,нокен кошмар им станавме...

Честитки за наградите на играчите,браво сосема заслужено.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
некој да го има андерсон кога одеше како војник за даунлоад. :smir:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
арбелоа и карегер треба да ја заврсат каријерата во лузерите за да се тепат...:pos2::vozbud::vozbud::pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
те научиле за погрешен тим(партизан) да навиваш (како што вика миленко)!!! (мала шала) :smir:

Eeee зашо за погрешен... се си е во ред... има Манчестер и играчи од Партизан- Тошич и Љајич :helou:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
со хал кога играме?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
Eeee зашо за погрешен... се си е во ред... има Манчестер и играчи од Партизан- Тошич и Љајич :helou:
мала шала беше тоа.ми текна кога миленко рече за едно дете дека го научиле за погрешен тим да навива од Ф1 па затоа пишав :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.887
Поени од реакции
22.967
Nemanja Vidic - Fans and Players' Player of the Year
Cristiano Ronaldo - Goal of the Season against Porto in the Champions League
James Chester - Reserves Player of the Year
Federico Macheda - Academy Player of the Year

Честитки до играчите кои ги добија наградите, да им се множат уште многу индивидуални но и тимски награди.

Честитки за наградите...
И мислам дека наредното коло Ферги ќе го пушти резервниот состав..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom