те научиле за погрешен тим(партизан) да навиваш (како што вика миленко)!!! (мала шала) :smir:Честито за фудбалерите кои ги добија овие награди... Заслужено доделени наградите на Роналдо за нај гол, на Македа и на Честер, но некако не ми е сеедно за Видич (оти е од Црвена Звезда ), можеби требаше да биде избран Гигс ама ... Бидејќи Гигс беше избран за најдобар во Англија, а за најдобар во Манчестер Јунајтед е избран друг играч, малку чудно... а и јас сакав да ја добиеше Гигс како благодарница за целиот негов придонес за Јунајтед до сега но немам ништо ни против Вида само ви кажав зошто не ми е сеедно..(мала шала)
Фала,фала..Момци малце каснам али нека ви е честито титула :smir:
се глеаме наредна сезона :back:
те научиле за погрешен тим(партизан) да навиваш (како што вика миленко)!!! (мала шала) :smir:
мала шала беше тоа.ми текна кога миленко рече за едно дете дека го научиле за погрешен тим да навива од Ф1 па затоа пишав :smir:Eeee зашо за погрешен... се си е во ред... има Манчестер и играчи од Партизан- Тошич и Љајич :helou:
Nemanja Vidic - Fans and Players' Player of the Year
Cristiano Ronaldo - Goal of the Season against Porto in the Champions League
James Chester - Reserves Player of the Year
Federico Macheda - Academy Player of the Year
Честитки до играчите кои ги добија наградите, да им се множат уште многу индивидуални но и тимски награди.