Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.973
Видов дека е од goal.com и ова не е составот според федерацијата туку според goal.com.Составот го објавија тогаш кога Гигс ја доби наградата за најдобар играч. :smir:
Да и Јунајтед имаше 6 играчи:ВДС,Видиќ,Евра,Фердинанд,Роналдо и Гигс..(ако грешам поправете ме)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
зар вие чекавте дебелиот лузер бенитез да му ја честита титулата на фергусон? :pos2:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Нека не ве чуди тоа што лузерот Бенитез не му честита на Ферги. Тоа е за културни и цивилизирани луѓе со спортски дух, а Бенитез од таа работа е "оперисан". Тој не знае што е култура, интелегенција, зрелост и доблест, па затоа честитањето на својот "колега-ривал" за титулата за него е измислена именка. Кога господ ги делеше тие особини, "мечката" Бенитез беше во зимски сон :).

Оставете го човекот, да не му сте во кожата. И јас, на толку "лаење", да не добијам ниедна "коска", сите ќе ми бидат криви. Човекот е за греота (простете на мојата некултура), не го гибајте туку само смејте се со него. А бидејќи научно е докажано дека смеењето го продолжува животот, треба да му се заблагодариме на Бенитез.

Неговите глупости немаат крај. Најновиот бисер е дека му честитал на клубот (Манчестер Јунајтед), ама на менаџерот (Сер Алекс Фергусон), не. Значи според него она што го направи клубот (по налог на менаџерот) е вредно, а оној кој даде налог за нешто вредно, не е вреден. Самиот е контарадикторен, самиот се демантира, не знае како да испадне попрост и како да направи побудала од себе. Дете мало во постапките е пологично и пореално.

Смешна е изјавата дека тој е подобар, но не освоил титула затоа што Ферги не го казнувале кога ќе ги напаѓал судиите. Значи сега ФА му се криви што не освоил титула. Драги мои фанови, иако е лузер, простете му, не знае што прави! :pos2:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Абе не ни требаат честитки од лузери.
Само сега да се подготвиме за финалето што не очекува на 27 мај па за друго има време понатака.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нека не ве чуди тоа што лузерот Бенитез не му честита на Ферги. Тоа е за културни и цивилизирани луѓе со спортски дух, а Бенитез од таа работа е "оперисан". Тој не знае што е култура, интелегенција, зрелост и доблест, па затоа честитањето на својот "колега-ривал" за титулата за него е измислена именка. Кога господ ги делеше тие особини, "мечката" Бенитез беше во зимски сон :).

Оставете го човекот, да не му сте во кожата. И јас, на толку "лаење", да не добијам ниедна "коска", сите ќе ми бидат криви. Човекот е за греота (простете на мојата некултура), не го гибајте туку само смејте се со него. А бидејќи научно е докажано дека смеењето го продолжува животот, треба да му се заблагодариме на Бенитез.

Неговите глупости немаат крај. Најновиот бисер е дека му честитал на клубот (Манчестер Јунајтед), ама на менаџерот (Сер Алекс Фергусон), не. Значи според него она што го направи клубот (по налог на менаџерот) е вредно, а оној кој даде налог за нешто вредно, не е вреден. Самиот е контарадикторен, самиот се демантира, не знае како да испадне попрост и како да направи побудала од себе. Дете мало во постапките е пологично и пореално.

Смешна е изјавата дека тој е подобар, но не освоил титула затоа што Ферги не го казнувале кога ќе ги напаѓал судиите. Значи сега ФА му се криви што не освоил титула. Драги мои фанови, иако е лузер, простете му, не знае што прави! :pos2:
Еден од најиздржаните постови што сум го прочитал во последно време, секоја чест.

Убаво кажа, контрадикторен в крај е шпанскиот овчар, додека секаде го величаат Ферги за одлично вклопениот тим, коктелот на младост и искуство, лузерот го велича Манчестер Јунајтед, незнаејќи дека Манчестер Јунајтед во моментов е еднакво на Сер Алекс Фергусон.

За сите попрости лузери ќе постирам и една математичка формула:

Maнчестер Јунајтед=САФ:helou:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
мислам дека финалето манчестер - барселона ке биде поинрересно од манчестер и челзи минатата година.сепак ке видиме какво ке биде финалето.:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе дај да си се порадуваме уште некој ден на титулата, па потоа да се мисли за Лига на Шампиони... оставете го Бенитез, што сака нека збори, јас само едно имам да кажам... Дај Боже да се оправи човекот :pos2: и тоа што го изјавил Даниел Мојсов "Ако треба и пеш ќе одам до Англија, само да играм за Манчестер Јунајтед" е копирано од изјавата на Немања Видич кога разбрал дека Јунајтед е заинтересиран за него... :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Во однос на муабетите кои се вртат за нас и нашиот шампионски фан клуб, ќе бидам краток т.е ќе презентирам еден цитат од Dale Earnhardt - (ненадминат шампион од НАСКАР) кој вели:

"Second place is just the first loser."

епа поздрав :drk:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Во однос на муабетите кои се вртат за нас и нашиот шампионски фан клуб, ќе бидам краток т.е ќе презентирам еден цитат од Dale Earnhardt - (ненадминат шампион од НАСКАР) кој вели:

"Second place is just the first loser."

епа поздрав :drk:
Да се надоврзам

:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Леле која фаца е во колата :pos2::pos2::pos2:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Пронајдете ја разликата:

и

Леле Чомбе кој отров си не ми се верува.:vozbud::vozbud::vozbud:.
А оној Бенитез нека си седнат со Џерард и компанија и нека си плачат. Ама и ние сме бре без осет остави им таму карлин или некој сличен куп нека освојат. РАФААААААА :pusk::pusk::pusk::violent1::violent1::violent1: :ban?: поздрав од мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom