Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
денеска загубивме заслужено и се гледа дека во одбраната ни фали видиќ и на голот ван дер сар

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Лелее сите сте запнале трупци трупци ама на следна победа немојте најаки сме вака онака. Човек со повреда не може да игра па затоа пола тим не ни игра, сме изгубиле големо чудо ќе се вратиме. Ни ферги ни судиите не се криви. Со оваа тактика денес принудено моравме и тоа е макс што може да се направи. Што е тоа е сега да се надеваме да брзо опоравување на одбраната и брзо враќање кон победничките патеки. И пред неколку години бркавме и тепавме така може да биде и оваа година не е ништо завршено.
Друже и да се бориме за опстанок јас пак ќе навивам за Јунајтед, само реално е да кажиме дека за ОВОЈ натпревар беа тапа, не зборуваме за претходните:smir:
Тоа е тоа, одиме понатаму, повеќе среќа нареднен натпревар:helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.840
Поени од реакции
11.485
Кој кур се тие манчестер јунајтед?...следи ваков коментар, после онаква очајна партија...Шампиони? Каде бе, патетика невидена, ко мал фудбал да играат по скара и пиво...па ај ќе ги частиме...утре челзи ќе ги посере вест хем, тоа е.
Без засилувања во јануари?
Со деца шампиони?
Ќе ги чекаме повредените да се вратат до не знам кога?
...до тогаш ќе го пушиме и ќе се тешиме...
заклучок : челзи шампиони.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кој кур се тие манчестер јунајтед?...следи ваков коментар, после онаква очајна партија...Шампиони? Каде бе, патетика невидена, ко мал фудбал да играат по скара и пиво...па ај ќе ги частиме...утре челзи ќе ги посере вест хем, тоа е.
Со деца шампиони?
заклучок : ти си дебил...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Да бидеме реални, многу далеку сме од титулата оваа година. Повредите и лошата форма на одредени поединци не уништи. Тежок пораз. Немавме игра, мора да бара некое решение Ферги доколку сака некаква промена за во иднина, а вака и 2-то место ни е многу:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
слабо, нетипично за Јунајтед... немаше иницијатива, немаше кој да повлече... Руни целосно маркиран, ретко кога да напраеше продир... Флечер,Карик,Де Лает лошо во одбрана, Валенсија и Сколс тапа, никакви пасови...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Со деца шампиони?
скурчено ми е од навивачи шо го сакаат Манчестер само кога ке победува. Фергусон не чини, Валенсија абер нема, Бербатов.... А ви чинеше Фергусон ко ви носеше титули. И разберете ништо не е готово, не е ни пола сезона помината, а разликата е 3, евентуално 6 бода. И Ај доста плачење, не можам да читам појке кој патетики ги пишите по форумов...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Шо не е навивач,кога реално си кажа човекот..уште со Хал да не победиме ни остана и таман може да се бориме за Кфалификации за ЛШ со Тотенхем и Астон Вила..

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Џабе многу сум разочаран премногу слаба партија на манчестер не се надевав дека олку слабо ке изиграме што дури ми е срам да излезам вечерва брука невидена немам коментари повеќе од што сум толку разочаран. Поздрав и се надевам дека на нареден натпревар ке се извадат за овој тежок поразз поздрав.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
скурчено ми е од навивачи шо го сакаат Манчестер само кога ке победува. Фергусон не чини, Валенсија абер нема, Бербатов.... А ви чинеше Фергусон ко ви носеше титули. И разберете ништо не е готово, не е ни пола сезона помината, а разликата е 3, евентуално 6 бода. И Ај доста плачење, не можам да читам појке кој патетики ги пишите по форумов...
А ти демек голем навивач си ако кажеш на форум дека Манчестер Јунајтед ќе биде Шампион, а во себе знаеш дека оваа година тоа ќе биде премногу тешко...

И јас не сум песимист, но во досегашните одиграни натпревари во ПЛ, се гледа разликата од ланската и оваа година и се гледа дека оваа година ќе биде исклучително тешко титулата да остане на Олд Трафорд :toe:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
2 корнери цел натпревар.....добро е....

Ебави пе*ерите.....

Повторно како и после натпреварот во вторникот ...сум многу незадоволен од залагањата и креативноста на играчите кои изгледа “случајно“ го носат црвениот Јунајтедов дрес...
Срам да ви е !!!!!

Се надевам дека брзо ќе го надминеме периодов на лоши игри...и ќе почнеме некој позабележителен резултат да постигнеме.
Сакам да верувам дека повредите се причина за лошите игри (и резултати) последниве натпревари , меѓутоа неможам а да не истакнам дека и тактички сме многу слаби....

Многу дива игра , навидум на селска екипа пружавме денеска...
Без никаква идеја, без сериозни акции...

НИ АТРАКТИВНОСТА , по која сме познати , ни пасијата, ни љубовта кон дресот , ни посветеноста на фановите.....ништо што е синоним за Манчестер Јунајтед не видивме денеска...

МОРАМЕ под итно да направиме стратегија за преостанатиот дел од сезонава....оти оние педе*чинана од челзи не се сакати како скаузерине и ако им оставиме вакви поклони и понатаму , тешко дека ќе ја зачуваме титулата...
Многу сум исфрустриран , ама сепак вербата во Јунајтед не ме издава...и неможам за крај да не напишам дека.....ВРЕМЕ Е.....КРАЈНО ВРЕМЕ Е
ДА ПОКАЖЕМЕ ЗОШТО СМЕ НАЈДОБРИ КОГА Е НАЈТЕШКО...
КРАЈНО ВРЕМЕ е да почнеме да играме фудбал...
А тоа време штотуку почнува.....

Манчестер Јунатед е најдобар фудбалски клуб во светот.....и тоа ќе го потврдиме- сега кога е најпотребно !

Одиме понатаму.....само на победи !!!!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
и за пола саат очекувајте изјава на Ферги,во која ги криви судиите за се..:tapp:

Едит: И уште нешто..џабе што црнците од Челзи ќе одат на Африкански куп,кога ние пак пооштетени ќе бидиме..

И овој Валенсија ептен ме изнервира
Милион посто оти Ферги нема да каже такво нешто, ќе каже заслужена победа на фулам и слаба игра на МЈ, секојпат е искрен!

таква глупа и никаква игра на МЈ немам видено 2-3 год. ептен слабо. тука стварно може да се каже оти некој шо не ги знаа екипите ќе мисле оти белите беа МЈ и тепаа 3-0 ... тука ни фале еден добар играч, играч за такви утакмици... а и не само шо нашта игра беше слаба, и фулам беа агресивни и ного мотивирани... најного ме изнервира замора, гол и 2 асистенции, најсмотанио напаѓач со 100кг не реши... арно е шо и другите екипи зад нас праат киксове, иначе ќе бееме на 10то место... а и џабе е шо даваме по 4-5 гола на волвс, вига, портсмут коо од фулам примаме 3... неможеме бод да земеме, не па гол разлика да прааме ц ц ц....
причина за неконстантноста у играта - повредите, тва е факт!!! и ништо друго не е причина за слабите игри... за среќа на челзи :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom