2 корнери цел натпревар.....добро е....
Ебави пе*ерите.....
Повторно како и после натпреварот во вторникот ...сум многу незадоволен од залагањата и креативноста на играчите кои изгледа “случајно“ го носат црвениот Јунајтедов дрес...
Срам да ви е !!!!!
Се надевам дека брзо ќе го надминеме периодов на лоши игри...и ќе почнеме некој позабележителен резултат да постигнеме.
Сакам да верувам дека повредите се причина за лошите игри (и резултати) последниве натпревари , меѓутоа неможам а да не истакнам дека и тактички сме многу слаби....
Многу дива игра , навидум на селска екипа пружавме денеска...
Без никаква идеја, без сериозни акции...
НИ АТРАКТИВНОСТА , по која сме познати , ни пасијата, ни љубовта кон дресот , ни посветеноста на фановите.....ништо што е синоним за Манчестер Јунајтед не видивме денеска...
МОРАМЕ под итно да направиме стратегија за преостанатиот дел од сезонава....оти оние педе*чинана од челзи не се сакати како скаузерине и ако им оставиме вакви поклони и понатаму , тешко дека ќе ја зачуваме титулата...
Многу сум исфрустриран , ама сепак вербата во Јунајтед не ме издава...и неможам за крај да не напишам дека.....ВРЕМЕ Е.....КРАЈНО ВРЕМЕ Е
ДА ПОКАЖЕМЕ ЗОШТО СМЕ НАЈДОБРИ КОГА Е НАЈТЕШКО...
КРАЈНО ВРЕМЕ е да почнеме да играме фудбал...
А тоа време штотуку почнува.....
Манчестер Јунатед е најдобар фудбалски клуб во светот.....и тоа ќе го потврдиме- сега кога е најпотребно !
Одиме понатаму.....само на победи !!!!