Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Срекен Роденден Сколси,ти посакувам да ја завршиш кариерата...никогаш:icon_lol:да освоиш уште многу титули.И многу маестрални голови од твојот стил:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Ај нека му се множат годините на Сколси:helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кога би ме прашале мене дали да се купи Виља, Шамак, Кол или некој други напаѓачи за кој Ферги е заинтересиран, јас би го избрал "Босанскиот дијамант"... ги има сите предиспозиции што му се потребни на еден напаѓач од светска класа (висина, подвижност, корпулентност, удар со двете нози, удар со глава), а што е најбитно и е многу млад, има само 23 години... и затоа мислам дека ако успее Ферги да го донесе во Манчестер Јунајтед, мислам дека тоа ќе биде големо засилување за нападот на Јунајтед :helou:

Нека му е Среќен Роденденот на Пол Сколс, уште многу добри настапи и голови во Јунајтед до крајот на кариерата

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Срекен роденден Сколси,стана легенда на јунајтед а легендите не знаат за години така да јас сум уверен дека и покрај своите 35 години се уште моѓеш многу да придонесеш за клубот :vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Среќен роденден Сколси и да приредуваш уште многу многу добри игри...:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
A за Џеко:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2733700/Edin-Dzeko-rules-out-Premier-League-switch.html

Не знам дали е ова некој трик негов за да ги оттргне шпекулациите или било што, само да не испадне и со него како со Робен, за малце не дојде во Јунајтед па потоа Ферги се правеше наудрен кога портокаловиов си бараше клуб. :) Нека иде кај пензионериве. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Денес му е роденден на најоспоруваниот наш играч. Среќен роденден Нани :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Срекен Роденден Сколси,ти посакувам да ја завршиш кариерата...никогаш:icon_lol:да освоиш уште многу титули.И многу маестрални голови од твојот стил:)
Навивачка ве поздравува,бидејќи го избриша профилот,кажа дека ќе не чита и понатаму и му честита роденден на Нани..

Еве и од мене честитки за роденденот на Нани :helou:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Срекен роденден на нани и од мене...подобри партии во иднина и повеке голови :smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Нека му се множат годините и нека покаже подобри игри во дресот на Јунајтед:helou:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
21-годишниот Ди Мариа вели: „Мојот сон е некој ден да играм за Манчестер Јунајтед, и нема да бидам задоволен додека не го исполнам тоа.
Тоа е добро:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom