Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Срекен Роденден Сколси,ти посакувам да ја завршиш кариерата...никогаш:icon_lol:да освоиш уште многу титули.И многу маестрални голови од твојот стил:)

Пол на 18 години, сликано во 1993

ls5.jpg

И Бербатов се опорави од повредата

Ај нека му се множат годините на Сколси:helou:

Кога би ме прашале мене дали да се купи Виља, Шамак, Кол или некој други напаѓачи за кој Ферги е заинтересиран, јас би го избрал "Босанскиот дијамант"... ги има сите предиспозиции што му се потребни на еден напаѓач од светска класа (висина, подвижност, корпулентност, удар со двете нози, удар со глава), а што е најбитно и е многу млад, има само 23 години... и затоа мислам дека ако успее Ферги да го донесе во Манчестер Јунајтед, мислам дека тоа ќе биде големо засилување за нападот на Јунајтед :helou:

Нека му е Среќен Роденденот на Пол Сколс, уште многу добри настапи и голови во Јунајтед до крајот на кариерата

Срекен роденден Сколси,стана легенда на јунајтед а легендите не знаат за години така да јас сум уверен дека и покрај своите 35 години се уште моѓеш многу да придонесеш за клубот :vozbud:

Среќен роденден Сколси и да приредуваш уште многу многу добри игри...:smir:

A за Џеко:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...in-Dzeko-rules-out-Premier-League-switch.html

Не знам дали е ова некој трик негов за да ги оттргне шпекулациите или било што, само да не испадне и со него како со Робен, за малце не дојде во Јунајтед па потоа Ферги се правеше наудрен кога портокаловиов си бараше клуб. :) Нека иде кај пензионериве. :)

Срекен Роденден Сколси,ти посакувам да ја завршиш кариерата...никогаш:icon_lol:да освоиш уште многу титули.И многу маестрални голови од твојот стил:)
Навивачка ве поздравува,бидејќи го избриша профилот,кажа дека ќе не чита и понатаму и му честита роденден на Нани..

Еве и од мене честитки за роденденот на Нани :helou:

Срекен роденден на нани и од мене...подобри партии во иднина и повеке голови :smir:

Нека му се множат годините и нека покаже подобри игри во дресот на Јунајтед:helou:

21-годишниот Ди Мариа вели: „Мојот сон е некој ден да играм за Манчестер Јунајтед, и нема да бидам задоволен додека не го исполнам тоа.
Тоа е добро:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom