so zdravje da si go nosisАј да се пофалам, ми стигна дресот од Јунајтед па да постирам некоја фотографија :helou:
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислам дека не е оригинал ако не е од фан шопот на Манчестер Јунајтед или од некоја од официјалните продавници на Најк.Значи дресот е купен од Скопје, а не од странство. Ако е така се исплаќа за 2100 ден. ако е оригинален?
Точно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600Мислам дека не е оригинал ако не е од фан шопот на Манчестер Јунајтед или од некоја од официјалните продавници на Најк.
Можеби се разликува од останатите, ама не е оригинал.
Од официјалната мојот го земав 3100, а тука 4300 еј.Најпаметно и најсигурно, нарачајте си од официјалната, ем поефтино ем подоброТочно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600мераци
![]()
![]()
Ако ги има амблемите/етикетите од Најк на него, значи е оригинал. Не значи дека ако е поефтин од другите низ град што се дека не е оригинал. Дека кај нас пумпаат цени, пумпаат, затоа што се` уште народов не е навикнат на он - лајн купување и искористуваат што тие се видни продавници за спортска опрема и од кај нас ќе си рече некој „Еи, од Емилијано е (пример), мора да е оригинал“.Точно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600мераци
![]()
![]()
Aбе и јас бев готов да земам од официјалната страна ама коа прочитав на форумов(незнам кој член беше) дека му земале 100 евра поштаринаФостер фрустриран со животот во Јунајтед
Манчестер Јунајтед со понуда од 15мил за Лам
Рио нема никаков проблем со нозете
Тевез: Руни е најдобриот играч со кој што имам играно
Од официјалната мојот го земав 3100, а тука 4300 еј.Најпаметно и најсигурно, нарачајте си од официјалната, ем поефтино ем подобро![]()
Иначе, си нарачав едно шалче ја, 650-700 денари испаѓа во денари, па уште го очекувам.Кај нас во Емилијано, истово 1300 :uvo:
![]()
p.s![]()
![]()
Да да супер си се дресовите од тој фаншоп, и ја лани земав исто дрес за 2100 гостинскиот (белиот од минатата сезона)Луѓе дресот што го земав е супер, ги има сите ознаки на најк, дури од страната пишува и "The Theatre of dreams Since 1910" така да за 2100 денари имате суперквалитетен дрес![]()
Имам јас еден оригинал ама сега решив да поминам со ваков бидејќи од в година ќе имаме нов спонзор и тогаш повторно ќе земам оригинал манутдДа да супер си се дресовите од тој фаншоп, и ја лани земав исто дрес за 2100 гостинскиот (белиот од минатата сезона)![]()
али знаеш друго е ко ќе кажеш оригинал го земав 4300 XDXDXD
Сепак на крајот не ги платив тие 100 евра.Aбе и јас бев готов да земам од официјалната страна ама коа прочитав на форумов(незнам кој член беше) дека му земале 100 евра поштарина![]()