Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Евра или Андерсон, меѓу нив 2ца се мислам :)
п.с Чомбе, со здравје да си го носиш :)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Е ај' и од мене со здравје да си го носиш Чомбе дресот :helou:. Може малку поделно за продавницата од каде што може да се купи? Било тука, било на профил. Поздрав!

N

navivacka

Гостин
Со здравје Чомбе,со женска да си го скинеш :icon_lol:..Преубав е дресот:pipi:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.162
Значи дресот е купен од Скопје, а не од странство. Ако е така се исплаќа за 2100 ден. ако е оригинален :toe:?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654
Значи дресот е купен од Скопје, а не од странство. Ако е така се исплаќа за 2100 ден. ако е оригинален :toe:?
Мислам дека не е оригинал ако не е од фан шопот на Манчестер Јунајтед или од некоја од официјалните продавници на Најк.
Можеби се разликува од останатите, ама не е оригинал.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Мислам дека не е оригинал ако не е од фан шопот на Манчестер Јунајтед или од некоја од официјалните продавници на Најк.
Можеби се разликува од останатите, ама не е оригинал.
Точно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600 :vozbud: мераци :) :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.741
Фостер фрустриран со животот во Јунајтед

Манчестер Јунајтед со понуда од 15мил за Лам

Рио нема никаков проблем со нозете

Тевез: Руни е најдобриот играч со кој што имам играно

Точно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600 :vozbud: мераци :) :toe:
Од официјалната мојот го земав 3100, а тука 4300 еј.Најпаметно и најсигурно, нарачајте си од официјалната, ем поефтино ем подобро :)

Иначе, си нарачав едно шалче ја, 650-700 денари испаѓа во денари, па уште го очекувам.Кај нас во Емилијано, истово 1300

p.s

:drk:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако ги има амблемите/етикетите од Најк на него, значи е оригинал. Не значи дека ако е поефтин од другите низ град што се дека не е оригинал. Дека кај нас пумпаат цени, пумпаат, затоа што се` уште народов не е навикнат на он - лајн купување и искористуваат што тие се видни продавници за спортска опрема и од кај нас ќе си рече некој „Еи, од Емилијано е (пример), мора да е оригинал“. :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Фостер фрустриран со животот во Јунајтед

Манчестер Јунајтед со понуда од 15мил за Лам

Рио нема никаков проблем со нозете

Тевез: Руни е најдобриот играч со кој што имам играно

Од официјалната мојот го земав 3100, а тука 4300 еј.Најпаметно и најсигурно, нарачајте си од официјалната, ем поефтино ем подобро :)

Иначе, си нарачав едно шалче ја, 650-700 денари испаѓа во денари, па уште го очекувам.Кај нас во Емилијано, истово 1300 :uvo:

p.s

:drk:
Aбе и јас бев готов да земам од официјалната страна ама коа прочитав на форумов(незнам кој член беше) дека му земале 100 евра поштарина :tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Луѓе дресот што го земав е супер, ги има сите ознаки на најк, дури од страната пишува и "The Theatre of dreams Since 1910" така да за 2100 денари имате суперквалитетен дрес:toe:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Луѓе дресот што го земав е супер, ги има сите ознаки на најк, дури од страната пишува и "The Theatre of dreams Since 1910" така да за 2100 денари имате суперквалитетен дрес:toe:
Да да супер си се дресовите од тој фаншоп, и ја лани земав исто дрес за 2100 гостинскиот (белиот од минатата сезона) :)

али знаеш друго е ко ќе кажеш оригинал го земав 4300 XDXDXD

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да да супер си се дресовите од тој фаншоп, и ја лани земав исто дрес за 2100 гостинскиот (белиот од минатата сезона) :)

али знаеш друго е ко ќе кажеш оригинал го земав 4300 XDXDXD
Имам јас еден оригинал ама сега решив да поминам со ваков бидејќи од в година ќе имаме нов спонзор и тогаш повторно ќе земам оригинал манутд

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654
Aбе и јас бев готов да земам од официјалната страна ама коа прочитав на форумов(незнам кој член беше) дека му земале 100 евра поштарина :tapp:
Сепак на крајот не ги платив тие 100 евра. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom