Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Разликата помеѓу песимист и оптимист е тоа што вториот барем има шанси да ја оствари целта. И не е којзнае колку лоша одбраната, подобро од неспремен видиќ. По којзнае кој пат треба да се крстиме на Гигс. Ова може да заличи и на 4-4-2 со Гигс полушпиц.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Ц.ц.ц. кај го виде офсајдот мамето твое, 0-1 ќе беше 103%.
Непостоечкиот офсајд, лактот над Валенсија од Тери, кога со раце го туркаше Лампард на Валенсија...0 за судијата.:kesa:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Одлична игра на одбраната, се справи со секоја ситуација со леснотија.
Руни пожтвувано, борбено кон секоја топка.
ВДС сигурен како и секогаш.
Заклучок: Манчерстер изигра навистина Јунајтед во првото полувреме.
Повторно доказ дека силата на Јунајтед не е во поединци.
Ако продолжиме вака, судијата нема да може да не запре.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Многу позитивно сум изненаден досеа.Ако пред натпревар бев песимист,сега сум оптимист и очекувам барем бод да земиме.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Непостоечкиот офсајд, лактот над Валенсија од Тери, кога со раце го туркаше Лампард на Валенсија...0 за судијата.:kesa:
Тери беше едно метро над Валенсија кога скокна. Ако не скокнеше, немаше да попие лакт.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Одлично прво полувреме, доминантни сме, ја имаме контролата врз топката... одбраната сега за сега фантастична, одлично покриваат Браун и Еванс... Евра и О'Ши исто така одлични, како во одбраната, така и кога се придодаваат во нападот... средината одлично покрива, одлични пасови кон Гигс и Руни, одлични чисти одзимања на топките од Андерсон, Керик и Флечер... Малку ќе го одвојам Гигс денеска, бидејќи според мене е најслаб поединец во првото полувреме во дресот на Јунајтед... не дека е премногу слаб, но за разлика од другите се одвојува... Руни одлично се открива, одлични пасови, но малку е себичен и прави потег повише... Челзи го надигравме, нон-стоп ние напаѓавме... тие играа на моменти само, беа доминантни од 33-37 минута и од 41-43 минута, другото во целост му припадна на црвениот тим... се на се одлично прво полувреме се надевам дека ќе продолжиме во ист стил и дека ќе успееме да постигнеме гол повеќе од противникот..

П.С. Имаше чиста позиција за Руни во почетокот, но глупавиот судија подигна офсајд иако Ешли Кол каснеше со излевањето, а Руни беше во чиста позиција за гол... ама што е тука е... идеме напред кон победа

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Добра игра..Никаде не ја видов славната надмоќност на Челзи..напротив,главата не си ја знаеа на средината на теренот..Руни најдобар во нашиот тим..Насекаде го има,а башка и најборбен е..Ѕвер,капа му симнувам..Сепак со еден нашаѓач многу тешко да постигнеме гол..Јас би извадил еден од Гигс и Керик,кои ми изгледаат помалку изгубени,особено Керик,а би го ставил Овен...:toe:

П.С. Тоа ако беше офсајт јас сум авион..:nesvest:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Тери беше едно метро над Валенсија кога скокна. Ако не скокнеше, немаше да попие лакт.
Баш ќе видиме во некоја снимка подоцна...Не сум сигурен дека беше така, ама сепак не сум задоволен ич од судијата. Зашто прават ФА вакви експерименти не знам

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Баш ќе видиме во некоја снимка подоцна...Не сум сигурен дека беше така, ама сепак не сум задоволен ич од судијата. Зашто прават ФА вакви експерименти не знам
Јебига, како ќе ги препознаваат на улица ако не оштетат дерби (изјава на Овербо по дуелот со Барса).

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И од кога почнаа да се употребуваат блокови и во фудбалот? Гледам Дрогба направи класичен кошаркарски блок врз Евра, а не беше досуден контра фаул, па затоа прашувам :toe:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ке се изгубиме со двајца напагачи, Керик е одличен во првово полувреме заедно со Флечер и Андерсон, ако имаме доминација на средина ке создаваме и шанси, од шансите ке произлезе и гол, одлична е формацијава со еден напаѓач и еден полушпиц позади него :smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Аууууу:vozbud: каква игра на средниот ред! Андерсон и Флечер царој. Само стварно не знам како ќе дадеме гол само со еден напаѓач. Овен добро би се снашол како мал брз би се протнал низ одбраната на Челзи. Засега добро ни оди само така да се продолжи и ако не примиме први гол имаме реални шанси за победа.
Патем, зошто го нема Берба ни на клупа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom