bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.919
- Поени од реакции
- 7.013
Богами глупост голема :pop:
Харго ке биде освежување за тимот,исто како да сме купиле нов играч,Обертан почнува да ги покажува своите квалитети и верувам дека наскоро ке биде во првиот тим,сакам денеска да добие шанса против ЧелзиНеостварливо според мене.Имаме играчи за таа позиција,плус Љајич иде во јануари,Обертан полека се вклопува,а и Харгривс се враќа..
Е овој да може да се донесе.
Ноу комент :pos2: http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/587480/BARCELONA-PLAN-pound85M-BID-FOR-WAYNE-ROONEY.html
Кој ги оваква нив сепак...се надевам ќе се видиме после и ќе навиваме ко луди...уште ако се победи, отиде шенклис :wink:И навивачите на Арсенал понекогаш се собираат таму, иако во последно време, а и на неколку натпревари лани редовно гледаа во Little Britain, ама секогаш кога Јунајтед игра со некоја екипа од големата четворка пабот е како наш фан клуб.
Ќе ти се приклучам :smir::pos2:Ако сте тврдокорни ко мене, утре го палиме шенклис, клуб на навивачи на арсенал е ако не сте знаеле
Утре ако победиме, гол ќе трчам низ Скопје, со резултат напишан на мене со црвен маркер без алкохол...не верувам дека имаме шанси реални за победа, ама имаме за титула. Челзи се посупериорни од нас и ќе не напнат утре максимално...ама, јас верувам во Ферги, тој е будала непрокопсана и може да се случи утре некој ко Џон Оши или Евра...да го реши мечот.
Glory Glory Man United па и да изгубиме, колку можеме ќе се спасиме...
2 кандидати за голи до сега друг некој?
7 и 1/2 години. (не работи директниот линк, пишете само Манчестер во полето vs.)Ајде,ајде уште 2 саата..
Мислам дека можеме да ги победиме,не се ништо посебно..мада,на СБ секогаш ни е тешко..Немаме победа 5-6 сезони,редно е веќе да победиме!
Со среќа!
GLORY GLORY MAN UNITED !!!!
Последната победа над вас ми беше ептен слатка. Сколс во најдобрите денови, мх мх мх мх. 0-3 посекси резултат здравје.7 и 1/2 години. (не работи директниот линк, пишете само Манчестер во полето vs.)
Како и да е, со среќа на двете екипи, па што биде, нека биде.