Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Неостварливо според мене.Имаме играчи за таа позиција,плус Љајич иде во јануари,Обертан полека се вклопува,а и Харгривс се враќа..

Е овој да може да се донесе.

Ноу комент :pos2: http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/587480/BARCELONA-PLAN-pound85M-BID-FOR-WAYNE-ROONEY.html
Харго ке биде освежување за тимот,исто како да сме купиле нов играч,Обертан почнува да ги покажува своите квалитети и верувам дека наскоро ке биде во првиот тим,сакам денеска да добие шанса против Челзи:)

Ова за Руни се живи глупости:pos:не сака да оди во екипа која губи од Рубин Казан:tv:

Инаку како поминува времето се повеке ме фака паника за натпреварот:vozbud:едвај чекам да започне исе надевам на поволен резултат за нас иако Челзи се во форма но тоа не мора да значи нешто.

Одиме на победа но што и да се случи секогаш ке сме со Јунајтед во добро и лошо:pipi:

Фергусон: Имав понуди од странство но Јунајтед не се напушта

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=bba020f1-5870-4be3-9572-8ac65369e5c8&ln=3&typeBack=default

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Mislam deka mozeme da pobedime imame dobri sansi.
Iako e Chelsea vo dobra forma i nasata ne e za potcena.
Edvaj cekam da pocne natprevarot i se nadevam deka posle nego site zaedno ke se raduvame.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
И навивачите на Арсенал понекогаш се собираат таму, иако во последно време, а и на неколку натпревари лани редовно гледаа во Little Britain, ама секогаш кога Јунајтед игра со некоја екипа од големата четворка пабот е како наш фан клуб.
Кој ги оваква нив сепак...се надевам ќе се видиме после и ќе навиваме ко луди...уште ако се победи, отиде шенклис :wink:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Едвај чекам да почне ке биде добра утакмица и секако со победа на Манчестер!!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ако сте тврдокорни ко мене, утре го палиме шенклис, клуб на навивачи на арсенал е ако не сте знаеле :icon_lol:
Утре ако победиме, гол ќе трчам низ Скопје, со резултат напишан на мене со црвен маркер без алкохол...не верувам дека имаме шанси реални за победа, ама имаме за титула. Челзи се посупериорни од нас и ќе не напнат утре максимално...ама, јас верувам во Ферги, тој е будала непрокопсана и може да се случи утре некој ко Џон Оши или Евра...да го реши мечот.

Glory Glory Man United па и да изгубиме, колку можеме ќе се спасиме...
Ќе ти се приклучам :smir::pos2:
Акординг ту ми 0-2 :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
2 кандидати за голи до сега :icon_lol: друг некој? :pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
2 кандидати за голи до сега :icon_lol: друг некој? :pos:
:pipi:

У секој случај, најреално е тоа што ни се ептен мали шансите за победа, признавам и јас, ем на Стемфорд стварно е скоро невозможно да се победи Челзи, а и нивната и нашата форма ако се земат во предвид...
Сепак, дерби е, сè е можно. :manutd:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Ајде,ајде уште 2 саата..:vozbud::vozbud:

Мислам дека можеме да ги победиме,не се ништо посебно..мада,на СБ секогаш ни е тешко..Немаме победа 5-6 сезони,редно е веќе да победиме!

Со среќа!

GLORY GLORY MAN UNITED !!!!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ајде,ајде уште 2 саата..:vozbud::vozbud:

Мислам дека можеме да ги победиме,не се ништо посебно..мада,на СБ секогаш ни е тешко..Немаме победа 5-6 сезони,редно е веќе да победиме!

Со среќа!

GLORY GLORY MAN UNITED !!!!
7 и 1/2 години. (не работи директниот линк, пишете само Манчестер во полето vs.)

Како и да е, со среќа на двете екипи, па што биде, нека биде.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Среќно момци! :smir:

Очекувам добра игра од 2те страни (мене факторот форма не ми е пресуден кога играат меѓусебно нашите екипи) така да мислам дека ништо нема да биде решено се додека не свирни судијата.

Поздрав

G

Gray Foxx

Гостин
7 и 1/2 години. (не работи директниот линк, пишете само Манчестер во полето vs.)

Како и да е, со среќа на двете екипи, па што биде, нека биде.
Последната победа над вас ми беше ептен слатка. Сколс во најдобрите денови, мх мх мх мх. 0-3 посекси резултат здравје.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Ајде ѓаволи...уште час ипол до дербито. Очекувам резултат кој ќе оди во наша корист, па да се надеваме дека тоа ќе се случи. Со среќа!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Инаку Диуф изгледа ќе му донесе трофеј на Молде.Ги постигна двата гола во финалето на купот,Молде води со 2-1,второто продолжение се игра. :vozbud:

2-2 е сега...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom