- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Ај честито победа, заслужено. Се надевам дека Обертан имаше трема на овој натпревар па затоа ги промаши тие големи шанси.
јбг друже..дадовме ние 3,ама еден поништијабарем уше еден гол да дадевте,не ве играм на спортска више:nesum:
Типче ти да не си гледал некоја друга утакмица??? Бербатов беше најдобар, патем постигна и прекрасен погодок. Промаши 3 добри шанси, ама за Руни денеска беше Бог. Зошто не кажеш дека Руни појма немаше денеска? Валенсија никаде го нема? Играше одлично, нафрли минимум 15 пати...Иначе, честито победа, иако не бев којзнае колку задоволен од резултатот, требаше многу порано да се реши натпреварот, Обертан многу трема при шансата од 6 метри, а и Овен на крај шо промаши...Нема веза, битно не примивме гол, па да се надеваме на добар натпревар следното коло против Челзи кој е во доста добра форма. Поздрав.Леле бе у пм, на еден Блекбурн не можеме гол да му дадеме.
Цело прво полувреме се играше на на нивна половина, а само 2-3 добри акции направивме. Цело време играме без идеја. А и Блекбурн добро се брани.
За Бербатов не знам шо да кажам, не можам веќе да го гледам, па да не сака на линија да му ја наместат топката за да даде гол. 2-3 одлични шанси не успеа да даде гол . Валенсија никаде го нема.
Ако не дајме гол до кај 60 мин, тешко ќе биде натаму Блекбурн ќе се брани со сите 11 души ..
Јас многу често сум реалист, така да ја прифаќам кладбата.Јас многу ретко сум оптимист пред некое дерби, ама овој пат мислам дека победуваме
Кладба во аватар?
Друже коментарот го напишав на полувреме, и првото полувреме Бербатов имаше 3 добри шанси од кои не успеа да постигни гол, а играч за кој плативме 30 милиони, треба и те како да постигнува голови. И второто полувреме не изигра на високо ниво, но ете со еден потег го реши натпреварот. Можеби Руни не одигра на највисоко ниво како што го го гледавме на другите утакмици, но Бербатов за да го стигни него треба фурни леб да јади. И уште еднаш ќе речам не велам дека Бербатов не е добар, но сигурен сум дека никогаш нема да ги исплати 30-те милиони кои ги плативме за него. Поздрав:smir:Типче ти да не си гледал некоја друга утакмица??? Бербатов беше најдобар, патем постигна и прекрасен погодок. Промаши 3 добри шанси, ама за Руни денеска беше Бог. Зошто не кажеш дека Руни појма немаше денеска? Валенсија никаде го нема? Играше одлично, нафрли минимум 15 пати...Иначе, честито победа, иако не бев којзнае колку задоволен од резултатот, требаше многу порано да се реши натпреварот, Обертан многу трема при шансата од 6 метри, а и Овен на крај шо промаши...Нема веза, битно не примивме гол, па да се надеваме на добар натпревар следното коло против Челзи кој е во доста добра форма. Поздрав.