Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
@DarkAngel sk Истите измени ги очекувам и јас..мада знаејќи го Ферги до 70-та минута тешко да направи некоја измена

Дај не заебавај друже,секоја акција поминува преку него,а и пресече 2-3 акции на Блекбурн
Епа затоа единствена асална акција беше таа со голот од офсајд, другото е све игра на сила

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
штета што Велбек е повреден он би можел да биде адут на Ферги ама затоа тука е Овен!!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Ај сеа уште 2 и задоволен сум.Иначе ако го сретнам овој Чимбонда, вратот ќе му го скршам, копиле невидено.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Berbatov!!!

Тоа е Бербатов..Го нема никаде,игра многу слабо,но еден негов потег може да ја реши цела утакмица..

Епа затоа единствена асална акција беше таа со голот од офсајд, другото е све игра на сила
Неможе Керик сам да ги прави акциите нели??:smir:

Едит: Обертан ќе дебитира во ПЛ! :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Obertan не е свесен што пропушти.Дефинитивно ја има брзината детето, ама... друго тешко.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Што шанси Обертан промаши. Дај боже да е поради дебитантската трема, во иднина вакви шанси можат многу да не чинат:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Господе.... што пропушта Обертан :nesvest: Ама го сфаќам, сите сме биле нервозни на прв ден на работа, прв ден во школо, прв натпревар :) Ме израдува многу и гестот на Овен, што му ја пушти топката. Можеби треба да притиснеме и да дадеме гол, многу се незаинтересирани Блекбурн, но можеби Фергусон не мисли така :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Само Обертан да не е новиот Белион,ништо повеќе:smir:

Браво Руни 2-0

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Редно беше и Руни да даде гол...:)

Иначе Обертан такви шанси не смее да промашува..А овој Фил Дауд нека иде да суди ракомет. :tapp:

Стварно имаше офсајт?? :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom