Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честитки за победата со која 95% ни е осигуран влезот во топ 16, а 85% ни е осигурано првото место во групата :) не бев во можност да го гледам натпреварот, но го гледав хајлајтсот... немало некој посериозни шанси кон голот на ВДС, додека пак само ударот со глава на Валенсија (мислам) и пречката на Валенсија биле посериозни шанси кон голот на Акинфеев, така да наптреварот бил помалку досаден... убав гол на Валенсија кој полека, но сигурно влегува во гол-форма... сега ни преостануваат два домашни наптревари во ЛШ против Бешикташ и ЦСКА кој мислам дека ќе ги добиеме без премногу да се испотат нашите и гостување во Германија кај Волсфбург... сега треба да сите сили да ги насочиме кон Премиер Лигата и гостувањето на Енфилд против Лузерпулци...

П.С. Да не ги барам постовите на членовите тука во фан клубот што кажуваа дека Касиљас не правел киксови... погледнете го вториот примен гол денеска... бетер од Фостер :icon_lol::icon_lol: а 10 години брани прв состав во најјаките натпреварувања и во еден од најдобрите клубови во Светот :jaj:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Иначе со оваа победа на гости го имаме изедначено рекордот на Ајакс со 14 натпревари во Европа без пораз на гости.Ако останеме непоразени и следниот натпревар со Волфсбург во Германија, ќе го скршиме рекордот :).Последниот пораз ни е од Милан 2007.

Исто Рио и Сколс се пожалиле ситни повреди откако биле заменети во второто полувреме и утре ќе биде сигурно дали ќе бидат фит за во недела.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Фит се, само ги извадил за да бидат свежи за дербито. Е сега веќе мора да се победи отепаниот до немај-каде лузерпул. И Ферги е мотивиран да му пресуди на бенитез за отказ.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Малку не намачи Акинфеев со неговото "докажување" дека со право го сметаат за можна замена на Ван Дер Сар. А не намчија можеби малку и проблемите кои ги имавме во тимот, но сепак се си дојде на свое место. Слатка победа со оглед на отсуството на премногу стандардни првотимци. Составот иако "ослабен" сепак е несопирлив и несовладлив. Само уште еден доказ дека Манчестер не зависи од поединци туку е силен секогаш како екипа. Колку и да му пречи на некој јас и натаму ќе кажам дека силата не е во поединци туку во самиот Манчестер Јунајтед :).

N

navivacka

Гостин
Јас сум оптимистички расположена за дуелот во Недела,не затоа што Ливерпул се паднати во форма туку затоа што Јунајтед влегува во форма а и самиот Ферги изјави дека е задоволен...секако момент на натпреварот според мене ке биде и вракањето на Овен на Енфилд но овој пат како играч на Манчестер Јунајтед:pipi:
Тој натпревар ке биде со многу емоции,свирежи од публиката упатени кон него но затоа тој ке биде повеке мотивиран(кажувам од моја гледна точка)

Инаку ме мачи нешто...Валенсија веке го постигна вториот гол за Јунајтед но не покажува емоции за радост,не го слави голот како што го слават другите,може тоа ке ви звучи глупаво но јас сум изненадена.

И се знае ли нешто во врска со Фабио бидејки на вчерашниот натпревар беше изнесен на носилки.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ливерпул се во очајна форма,додека Манчестер и со доста повредени поединци не покажува слабост...Недела очекувам позитивен резултат за нас:smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Коај го гледав Бербатов вчера како трча ми се здоспа! Тоа мора да се среди..............:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Ajде навивачите на Јунајтед шо ќе одат на Енфилд нека купуваат балони и сигурно ги тепаме :pos:

Иначе да не знае некој дали ќе играат за нив Торес и Џерард?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во основа досаден натпревар, но секако заслужена победа со оглед на тоа дека ЦСКА во второ полувреме не покажа речиси ништо.

Мислам дека Валенсија треба да добива многу повеќе топки, барем во прво полувреме сите напади одеа по лева страна кај Нани, а Валенсија 20 минути не доби топка.

Бербатов треба да добие копачка во глава да се свести малце, не можам да го гледам како се влечка по теренот (иако асистираше на голот и на Андерсон во финишот)

Ван Дер Сар по враќањето донесе сигурност во одбраната.

Во недела очекувам победа, со оглед на формата и на тоа што последниве години добро оди на Енфилд (освен лани) но сепак и Ливерпул ќе сака да ја сврти сезоната токму во вакво дерби така што ќе биде тешко.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ќе биде неизвесен натпревар,може и еден гол да биде решавачки.Околу составот,ако сите бидат во ред,очекувам Керик и Флечер да бидат организатори,а Валенсија и Гигс крила,со Руни и Берба напред.

On the same day as £20 million crock Alberto Aquilani was making his first appearance for the reserves, cheaper summer purchase Antonio Valencia was grabbing his second consecutive winning goal. :icon_lol:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
не очекував дека ќе победиме со ЦСКА , ама позитивно бев изненаден после голот на Валенсија...

Во ред е....

Мислам докажавме кој е кој !

Наредно коло очекувам да обезбедиме пласман понатака,па да играме со млади деца потака...

Член од
26 август 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0

Сер Алекс Фергусон одби да говори за шпекулациите кои го поврзуваат Манчестер Јунајтед со голамнот на ЦСКА Москва, Игор Акинфеев.

Прочитај повеќе...

Ван дер Сар: Рио ќе ја врати старата форма

Едвин ван дер Сар верува дека Рио Фердинанд наскоро ќе се врати во својата најдобра форма.

Прочитај повеќе...

Јунајтед е спремен да даде 28 милиони за Јоветиќ

Според италјанските медиуми, Манчестер Јунајтед припрема понуда од дури 28 милиони евра за напаѓачот на Фиорентина, Стеван Јоветиќ.

Прочитај повеќе...

Модриќ како замена за Сколс?

Англискит медиуми повторно го селат Лука Модриќ на Олд Трафорд. Веќе претходно се зборуваше дека Манчестер сака да го доведе Модриќ, а за возврат на Вајт Харт Лејн да го испрати Мајкл Керик и 10 милиони фунти.

Прочитај повеќе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom