Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
vo nedela ke gi zgazime luzerpul fergi ke mu presudi na benitez
Jaс прочитав некаде и дека во случај на пораз Бенитез ке остане на клупата на Ливерпул бидејки ако го отпуштат кенемале пари за оштета која изнесува 20 милиони фунти...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки мене ми е жал што морам да ви го соопштам ова ама Рафаел Бенитез никогаш нема да биде наш тренер :tapp:. Тој даде изјава од која сите наши фанови паднаа во депресија, а богами и јас. Тој ни беше последна надеж, не можам ни да постирам веќе, готово е

Liverpool boss Rafa Benitez has laughed off the prospect of succeeding Sir Alex Ferguson at Manchester United.

Benitez, discussing his future with El Mundo Deportivo, was asked if he could ever see himself managing United.

"No way," replied Benitez. "I coach Liverpool, I'm a 'Red', I'm from Liverpool. The chance of joining United has never entered my mind. Never."

On the prospect of returning to Spain, Benitez added: "I am very happy at Liverpool and my family is settled. But it goes through our heads that the cycle will end soon, in football you know everything is decided by the results."

:pos2::pos2::pos2:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Да, Навивачке. Ливерпул нема пари да му ја покаже вратата на рафа. Неможат да си го дозволат тоа, а си го дозволија за истите пари Глен Џонсон летото. Договорот му е 5,4м на сезона , а има уште 4 преостанати. 20 мил треба да го почастат, + за новиот кој ќе дојде. Најтрофејниот клуб во Англија не може да си дозволи да отпушти тренер. Стварно се патетични.
А, патем, и да го сменат, наредниот ќе има уште потешка задача. На тренинзите на ливерпул се зборува шпански. На арсенал француски. Ние имаме најголем дел англичани во тимот од сите биг4(за топ4 ќе се прашаме, ливерпул може и уефа да не играе наредната сезона).

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Дечки мене ми е жал што морам да ви го соопштам ова ама Рафаел Бенитез никогаш нема да биде наш тренер :tapp:. Тој даде изјава од која сите наши фанови паднаа во депресија, а богами и јас. Тој ни беше последна надеж, не можам ни да постирам веќе, готово е

Liverpool boss Rafa Benitez has laughed off the prospect of succeeding Sir Alex Ferguson at Manchester United.

Benitez, discussing his future with El Mundo Deportivo, was asked if he could ever see himself managing United.

"No way," replied Benitez. "I coach Liverpool, I'm a 'Red', I'm from Liverpool. The chance of joining United has never entered my mind. Never."

On the prospect of returning to Spain, Benitez added: "I am very happy at Liverpool and my family is settled. But it goes through our heads that the cycle will end soon, in football you know everything is decided by the results."

:pos2::pos2::pos2:

леле.....што ти требаше баш пред натпревар да го постираш ова...

И така цел ден ме бољи главата...сега цела недела ќе ме боли...:pos2::pos2::pos2:

штета...:pop::pop::pop::pop:

Добар е овој бенизтез...:tapp::tapp::tapp:

G

Gray Foxx

Гостин
Да, Навивачке. Ливерпул нема пари да му ја покаже вратата на рафа. Неможат да си го дозволат тоа, а си го дозволија за истите пари Глен Џонсон летото. Договорот му е 5,4м на сезона , а има уште 4 преостанати. 20 мил треба да го почастат, + за новиот кој ќе дојде. Најтрофејниот клуб во Англија не може да си дозволи да отпушти тренер. Стварно се патетични.
А, патем, и да го сменат, наредниот ќе има уште потешка задача. На тренинзите на ливерпул се зборува шпански. На арсенал француски. Ние имаме најголем дел англичани во тимот од сите биг4(за топ4 ќе се прашаме, ливерпул може и уефа да не играе наредната сезона).
Одма да се поправиш. Три фиски добиваш за ова. :)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Хаха, ветувам , после оваа сезона ако освоиме ЛШ и ПЛ ќе ги стигниме.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Нивната наредна титула е светлосни години далеку. Може да освојат лига куп :)
Ај да ги оставиме, не заслужуват постови.
Кој ќе игра во средниот ред, затоа што таму има најмногу избор ферги моментално. И ВДС, тенкс год.

N

navivacka

Гостин
Оф леле Rooney's Temper зашто ја постира таа тажна вест:nesvest: знаеш ли колку го сакаме за заменик на Ферги,штета...се надевам дека ке преболиме некако:nesum:
Значи колку добар тренер пропуштаме,мислев дека сите сакаа да го наследат Ферги ама сум се гадно заебала:tapp::tapp::tapp:

Brainwasher па и за Манчестер подобро да не го отпуштат,додека е тој на кормило на Ливерпул тие нема да дознаат за титула,така да добро познатото Have you ever seen Zerard win the premier league ке важи и понатаму:pos::pos::pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Jaс прочитав некаде и дека во случај на пораз Бенитез ке остане на клупата на Ливерпул бидејки ако го отпуштат кенемале пари за оштета која изнесува 20 милиони фунти...
Уште подобро!:)

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Алекс Фергусон ужива во одличниот старт во кој освен киксот со Барнли на другите средби дали се мачел или не битно е дека има низа од победи. Тоа е типична Манчестеровска игра. кога никој не очекува тој ќе победи, кога сите си мислат дека ќе паднат, Ферги тогаш е најјак и затоа е и нели шампион. Кога им е најтешко тие не кукаат туку наоѓаат решенија и победуваат. Како неизвесни за овој дуел се Руни, Евра и Гигс, иако според информациите од Англија би требало да бидат сите тројца во стартните 11. Руни е најпроблематичниот. овен за прв пат игра против своите. Ќе видиме само дали Ферги ќе му даде шанса.

Одлика само на големите екипи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Копукот дебел може само да сонува дека некогаш ќе биде менаџер на Јунајтед. Затоа ништо не му преостанува да искоментира освен на тоа што е горд што е Лузерпулец. Фала богу не ни ни треба некој како него.

П.С. Фердинанд решен!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom