- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.604
- Поени од реакции
- 6.389
добро видео,целиот се наежив гледајки го.
Погба-страшна фаца е
Погба-страшна фаца е
Само чичково )))
Иначе еве едно видео што мислам дека секој фан на Јунајтед треба да го има.Фантастично направено со ефекти и стари снимки од еден фан од manutd.com форумот.
Гледајте тука
Download
=============================================
ЕДИТ:
Manchester United boss Sir Alex Ferguson has snapped up French midfield starlet Paul Pogba - under the nose of Arsenal chief Arsene Wenger.
Ferguson has tied up a deal to land the 16-year-old youth international who plays for crack nursery club Le Havre and the kid has opted for United ahead of the Gunners.
It is a major signing triumph for Ferguson who has been unable to dominate the French market in the past few years because of Wenger's name and contacts.
Честито нека ни е новиот играч, Пол Погба .. инаку капитен на под 16 години репрезентацијата на Франција.Еве го дечкото
-----------------
Еве што викаат The Sun
Fergie eyes Super Mario
Како замена би било добро да го земеме Гомез,ако Тевез си отиде.Оваа сезона блесна али мислам дека и за него е исто ко за Џеко,Ибишевич,Графите и остали.
Брао за информацииве...инаку и мене ако ме прашаш во 94-та далеку беа 18-те титули на Ливерпул, ама ете како поминува времето...се надевам дека брзо ќе ги стигнеме и во Лига на шампиони, ако ја фатиме сезонава и таму ќе им згусне...и утре да го утепаме Арсенал, GO DEVILS!!!!Алелуја најдов тоа што го барав
И сеуште лузерите не викаат среќни поради доцните голови.
Иначе уште една интересна случка шо ја прочитав и вели:
"In 1994 there was a banner at Anfield saying "come back and sing Ooohh Ahh Cantona when you've won 18".
)))))))))))))
Мора да се случи.Ке биде нешто неверојатноЗначи утре ја освојуваме титулата со Арсенал. Колку убаво
Уште поубаво ќе беше веќе да е освоена, па утре да ни пљаскаа.
Сепак, утре ќе се случи ова:
Exclusive: No Real deal as Tevez snubs £40million offer from Madrid
A formal offer for Carlos Tevez of £40million from Real Madrid has been rejected by the player. It proves how determined he is to stay in the Barclays Premier League.
Last night, his owner Kia Joorabchian told Sportsmail: ‘Carlos will decide on his future. Carlos Tevez will decide where Carlos Tevez will play.’ ...
Колку топ почна денов само нека продужи вака
EDIT:
Rooney hopes for Tevez stay
Wayne Rooney has urged Manchester United to tie Carlos Tevez to a new deal as speculation continues to surround the Argentine's future.
Абе оно си е така ама кога тој не игра одбраната е несигурна,би го заменил Еванс,но Рио си е Рионееееееееееееееееееее
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=694efb52-962a-4b91-8b20-e0118e8303f2&ln=3&typeBack=Последни Вести
Добро де, не е некоја лоша вест... поарно да го пропушти натпреварот со Арсенал, кој е помалку битен со оглед на тоа што и нерешен резултат ни е потребен за одбрана на титулата, отколку да не настапи во спектакуларното финале со Барселона