Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честито победа, да продолжиме вака.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Малце се уплашив кога го исклучија Сколс, ама докажавме дека сме голема екипа и многу подобри од Тотенхем.

Честито победа, влегуваме во ритам! :manutd:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Конечно една добра игра во новата сезона. Честитки за победата :alee:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Да ни се множат победите!

Многу сум радосен , што полека ја достигнуваме посакуваната форма , и од натпревар во натпревар играме се подобро и подобро !!!!

Одлично издание на сите играчи ! Одлична пожтртвуваност !! и одлична реализација...

ОДлична победа....на НАЈ ОДЛИЧНИОТ КЛУБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Тотенхем... checked

Честито победа, добро изигравме, одиме понатаму... Следни на список - Бешикташ:devil2:

P

pepito*

Гостин
Браво!Настапивте шампионски!
Руни го даде срцето на теренот,ете ја замената за Роналдо

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Браво момци, одлична партија. На крај не се знаеше кој е со играч помалку, дали ние или Спарс :vozbud:. Одлични партии на Флечер кој беше насекаде на теренот, Гигс како на 25 години, Ленон не му мрдан на Евра во второ, Руни ѕвер како и секогаш, Андерсон исто многу солидна партија и конечно негов гол :vozbud::vozbud::vozbud:. Се на се супер утакмица на Јунајтед, уште еднаш БРАВО МОМЦИ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ajде сега во авион за Турција и ова да се повтори.

:icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Аууууууууууууу каква игра еј?!?!?!? Се потврдува дека кога тимот е комплетен сме речиси непобедливи.Се покажа дека стариот лисец си останува стар лисец.Отпрвин не ми се допаѓаше составот на средниот ред ама се покажа дека Ферги ги избрал правите играчи.Цел тим беше супер, а посебно би ги издвоил Руни, Видиќ, Андерсон (најдобра партија до сега) и секако Гигс.Па човекот игра како да е врсник со Флечер.Нека се угледаат на него и некои (ако не и сите) наши репрезентативци.

Честито победа и одиме понатаму.Мора да се тепа со Сити сега :helou:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Кој црни роналдо бе, кој црни тевез бе можеме ние и без нив :vozbud::vozbud:
Ако може некој да најде анимација од прославувањето на андерсон со митролезот:pos2::pos2::pos2:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
601
Поени од реакции
509
Срамота 30 минути со играч помалку и само 1 ол дадовме:pos2::pos2::pos2:
Шала настрана супер одиграно иако ме фати страв кога го исклучија сколс сепак на теренот не се знаеше дали ние или тотенхем имаат играч помалку.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Честитки дечки!!!

Формата се враќа,само вака да продолжиме..Флечер секоја игра се подобар и подобар,Рио ми Вида уште еден пат покажаа кој царува во нашиот 16-ник,Руни е ѕвер,Сколс не требаше да ги прави тие фаули,но сепак шибнавме гол и со играч помалце....и нормално честитки до Андерсон за неговиот прв погодок!!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Штета за Сколси... ама како си го бараше така си го доби, енивеј, прексасна победа - од моите нај нај омилени :D нека ни се множат успесите и победите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom