Тоооооооооооооооооооооооооо! Анди!!!!!!!!!!!!! Уште кога Екото панично реагираше и направи корнер знаев дека ќе падне гол.Добро е полека влегуваме во ритам.И без некоја посебна игра создаваме шанси, а голови паѓаат.Браво за Андерсон, негов прв гол официјален за Манчестер Јунајтед.
Одлично прво, одличен кам-бек, јас сум задоволен од играта, но мора вака да продолжиме и во второ. Браво за Андерсон, па ај нека даде и втор . Бербатов игра супер, Руни стандардно добар
УФф ама се изнервирав коа ни го збрцнаа ама старото вино знае многу да биде убаво некој пат КОнечен рзултат 2-4 мислам дека ке излезе
Нека му е честит првиот гол на Андерсон-сон-сон--сон:pos2:
Убо играт нашиве бе...супер си се...
Прекрасни голови на Гигс и Андерсон...
Многу убав гол и на тотенхем во секој случај....
Многу добар натпревар цело прво полувреме...мерак да гледаш...
ШТета за неискористените наши шанси....да се надеваме дека во второ ќе не преати поголема прецизност !!
Иако примивме гол уште од првата минута, сепак работите си дојдоа на свое место.:smir:
Браво за Гигс, одлично изведен удар. Мило ми е и за Андерсон, само нека продолжи така.=]
Имаме одлична игра, така треба да продолжиме и во второ полувреме.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.