CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
Totenhem -Man United 1-3Не би рекол дека Тотенхем, толку лесно ке кикснува !
Totenhem -Man United 1-3Не би рекол дека Тотенхем, толку лесно ке кикснува !
Немораш али ако тепа Манчестер на Аватар да го Носиш Амблемот на Јунајтед 3 денаТочен резултат ?! Да уплакам ?!
:pos2::pos2::pos2::pos2: Кажувај ! Ххахахахаха
Ова е мој последен пост за вчерашниот натпревар... се си е Ок тоа дека сакаш да видеш како ќе реагираме, ама па зошто ти мислиш дека тоа не било пенал... како што ние мислиме дека тоа е пенал, ти мислиш дека не е... секој има свое видување околу ситуацијата, па така и Дин вчера процени дека тоа е пенал и досуди... значи јас зборам навивачки во одредени ситуации, но во оваа ситуација сум реален и според мене ова е чист пенал, затоа што јас лично имам полагано за судија и имам судено неколку утакмици 3 лига, веќе не, и ги знам скоро сите судиски правила... секој контакт на релација голман-играч во шеснаесет е пенал, без разлика дали играчот е во шанса за гол или не... ова е 100% поразлична ситуација од онаа на Дуду каде тогаш немаше ни минимален контакт...Нека си остане на ова, целта ми беше да видам како некој фанови на Манчестер ќе реагираат . Штета што има некој што мислат дека тоа беше чист пенал, али нема везе.
Модриќ ја скрши ногата, незнам кој ќе биде на неговото место, ама ептен одговорна задача ќе има, не се прави лесно игра против манчестер Ј.Не би рекол дека Тотенхем, толку лесно ке кикснува !
Слично како Тевез лани кога се фрли:tv:Некој го бараше ова,па еве го.
не се секирај јануари е пак наш:tv:Слично како Тевез лани кога се фрли:tv:
Мене не ме плаши многу Тотенхем колку што ме плаши Челзи,имаат одличен старт па затоа ја гледам најголемата закана од нивна страна.Којзнае дали Тотенхем ке издржат до крај,типувам дека ке завршат 5 место а да ја разбијат големата четворка заедно со Сити не верувам,баремне оваа сезона
Како можеше да го фукне у глава...Некој го бараше ова,па еве го.