Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Честитки за победата и играта. Сите беа добри. На полувреме посебно ги пофалив Бербатов и Тевез. Сакам со посебна пофалба да се надоврзам за Рафаел. Тоа ти е како во музиката, "хит кој се насетува" :). Само да бидам реален "срам" ме фати од Роналдо. Што е она плачење? Јас го разбирам, сакаше да даде уште некој гол за да остане најдобар стрелец во лигата. Ама Ферги поинаку си ги прави плановите. Му треба за наредниот згуснат распоред. Се надевам ќе се смири сега во соблекувалната. Веќе сега можам со поголем процент да речам "ЧЕСТИТО ТИТУЛА"!!!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честитки за победата, подобри бевме уште 4 бода и титулата ни е осигурена...

Голема штета ќе е ако си оди Тевез од Јунајтед, ваков играч Фергусон не треба да испушти...денес заедно со Рафаел беа најдобри на теренот...

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Што се случило со роналдо сум го преспал цело 2 полувреме:tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Mouse in Old Trafford
:pos:

Головите за download:
1-0 C. Ronaldo 18'
2-0 C. Tevez 45'

Иначе дали на трибините нели кога ги покажуваа Дејвид Гил и Сер Боби,го дадоа и агентот на Тевез?Све ми се чини дека беше тој ко шо сум го видел по фацата тој Јоршибјан или како беше?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито победа и честито 90% ТИТУЛА :vozbud:... Феноменално прво и малку здодевно второ полувреме, но тоа беше така поради резултатот и играта која ја наметна Манчестер Јунајтед... ова е вистинскиот Манчестер Јунајтед, ова е вистинскиот Шампионски тим... се беше во ред со Роналдо, додека да не го извадат... па добро бе играш 60 минути, а натпреварот е веќе решен, па одмори малку има важна утакмица и во Среда... Тевез цела сезона седи резерва па се гледа дека сака да остане... и шо ако се повреди за тие пола саат што "требаше" да ги доигра? Не му требаше тој потег, и онака има хејтери кој само тоа го чекаат, да изглуми нешто и да го критикуваат...позз

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Што се случило со роналдо сум го преспал цело 2 полувреме:tapp:

Се налути на одлуката на Ферги да го извади...

Mouse in Old Trafford
:pos:

Головите за download:
1-0 C. Ronaldo 18'
2-0 C. Tevez 45'

Иначе дали на трибините нели кога ги покажуваа Дејвид Гил и Сер Боби,го дадоа и агентот на Тевез?Све ми се чини дека беше тој ко шо сум го видел по фацата тој Јоршибјан или како беше?

Киа Џорапчиан мислам дека беше...

Инаку честитки за победата,ни се насмевнува титулата се повеке и повеке...не му требаше тоа на Роналдо...се однесуваше како мало дете.Разбирам дека сака да игра но мора да ги почитува одлуките на Ферги

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Честито победа и од мене.Се поблиско сме до титулата.
Тотално ги надигравме, сите беа во најдобро светло денес, но посебно треба да се пофалат Видич, Рафаел, Тевез.

Long Live United :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Sir Alex defends Ronny reaction

Баш ме интересираше што ќе каже Ферги за реакцијата на Роналдо..Како и да е интересна изјава..Сепак јас не ја оправдувам реакцијата на Рони..Сите сакаат да играт не само тој..Ако така реагираа сите што испаѓаат,фудбалот немаше да биде интересен:toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Озбилно овој Немања е неверојатен.:)Ѕвер,ѕвер,ѕвер.:cuc::cuc:

N

navivacka

Гостин
Озбилно овој Немања е неверојатен.:)Ѕвер,ѕвер,ѕвер.:cuc::cuc:

Немања ова сезона игра во врвна форма и тоа не ме изненадува,од сезона во сезона е се подобар и подобар,вистински столбна одбраната.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ферги дај те молам ....Го оправдуваш тоа што така се понаша?Го обожавам како играч , би ми било многу,многу криво ако си оди од Јунајтед , но така да се понаша :nenene::nenene::nenene:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Ферги дај те молам ....Го оправдуваш тоа што така се понаша?Го обожавам како играч , би ми било многу,многу криво ако си оди од Јунајтед , но така да се понаша :nenene::nenene::nenene:
Па на крај краева не е ни прв, ни последен што така ќе реагира.
До некаде го разбирам, го извадија во 60та минута, се знаеше дека така ќе реагира.
Тој е таков тип на играч што сака да го игра целиот натпревар, играч кој не се уморува.
И Руни би реагирал исто доколку го извадат во 60та минута или порано.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Мислам дека можеме да си честитаме титула. Знам дека теоретски сеуште не е осигурана, но сега никој не може да не стигне.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom