Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142

[SIZE=-1][/SIZE]

[SIZE=-1][/SIZE]

[SIZE=-1][/SIZE] [SIZE=-1]18 of 230[/SIZE]
[SIZE=-1][/SIZE] [SIZE=-1]20 of 230[/SIZE]

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Oчекувано победивме денес без некои проблеми.Посебно добри во одбраната беа Видиќ и Рафаел.Веќе може да се прославува титулата.
Денес ми стана јасно дека Тевез е подобар од Бербатов и незаслужено не добива шанса.Ако веќе некој треба да биде продаден летово,тогаш тоа е Бербатов.Стварно многу ќе изгубиме ако замине Тевез. :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Па на крај краева не е ни прв, ни последен што така ќе реагира.
До некаде го разбирам, го извадија во 60та минута, се знаеше дека така ќе реагира.
Тој е таков тип на играч што сака да го игра целиот натпревар, играч кој не се уморува.
И Руни би реагирал исто доколку го извадат во 60та минута или порано.
Точно, иако беше премногу тоа што го направи,мило ми беше што го видов изнервиран како излегува од теренот тоа покажува дека се грижи и сака да ја изигра секоја минута.Покажува колку е мотивиран.

:pehar::pehar:​

ЕДИТ: Мидо се повредил нема да игра против нас :)) најверојатно N'Zogbia ќе игра како полушпиц.

и уште една забелешка шо ја сретнав за Тевез на manutd.com форумот..

If i seen Tevez playing for another club right now, i would want to buy him. We have to remember the consequences of both not buying and buying him.

Here are just a few ....

If we dont buy him:
We will have about 20 million to spend.
We would be without an international striker.
He could go to another club in the league and be playing against us.

If we do buy him:
We wont have about 20 million to spend
We would have an international striker.
Our rivals will have less a choice to choose from.

There is probably many more as they are just a few in my opinion, what i am saying is we have to weigh up the options. We need to do whats right for the club. It will also come down to Tevez's personal opinion on if he wants to stay too. If he does go then so be it but if we can buy him for in the range of 22 million then i would be happy with it.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Па ништо посериозно не напраил роналдо само можел да му ја откине раката на тој што му ја даваше јакната:pos2:јас мислев нешто многу полошо

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.468
најпрвин честитки за победата и некој коментар околу неа,денес сите беа добри.особено тевез,рафаел,видич и роналдо(мислам дека му беше најдобар натпревар сезонава) а и бербатов одигра над просекот кој го играше оваа сеозна.можевме да дадеме и повеке голови.роналдо не требаше толку да се налути бидејки распоредот ни е многу згуснат до крајот т.е. играме среда-сабота-среда-сабота-среда.па така ке треба да се чува за други натпревари.очекувам титулата најкасно на мечот со арсенал да биде заверена па со хул да играме со подмладен тим за да се чуваме за барселона :toe: :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денес добив најубав поклон за роденден од Манчестер Јунајтед... победа над лутиот градски ривал и 90% освоена титула... ајде сега победа и со Виган во Среда и да почнува прославата на титулата... :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Чомбее ти реков јас на крај ќе имаме 92 бода:)
п.с Миле среќен роденден :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Чомбее ти реков јас на крај ќе имаме 92 бода:)
п.с Миле среќен роденден :)
Браво, имаш пијачка од мене.

Миле Среќен Роденден, и со уште многу титули и победи да прославуваш нареднава година:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Миле честито роденден!Секој роденден да го прославуваш со победа на Манчестер..

Можда е рано да го кажам ова ама ајде нека е...На 26-ти мај имам јубилеј..Полнам точно 10 години како фан на Јунајтед..Се надевам дека на 27-ми Мај ќе го прославам со титула во Европа!

N

navivacka

Гостин
Миле честито роденден!Секој роденден да го прославуваш со победа на Манчестер..

Можда е рано да го кажам ова ама ајде нека е...На 26-ти мај имам јубилеј..Полнам точно 10 години како фан на Јунајтед..Се надевам дека на 27-ми Мај ќе го прославам со титула во Европа!

И јас се надевам дека ке победиме и дека ке станеме прв тим што успеала да го одбрани тој пехар

Срекен Роденден Миле

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Чститки за победата над Манчестер Сити.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
На 27ми пак ќе си тука , и пак ќе честиташ победа.:):pipi:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Со мало задоцнување нека ни е честита победава. Фантастична игра. Тевез покажа зашто треба да остане во Јунајтед и се надевам дека тоа ќе се реализира наредниве неколку недели. Исто така ја разбирам фрустрацијата на Роналдо, но некако ми изгледаше како да сака да изглуми колку е изнанервиран пред камерите и дека сака да игра цел меч. Ајде уште 4 поени ни се потребни за одбрана на титулата. Поздрав ѓаволи.

ПС Миле среќен роденден:)

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
Фантастична игра на целиот тим
Берба бе над сите во овој меч и ако имаше по убави топки се идеше от него
Да не си кривим душа, оти мислам дека дечкото игра добро во ова утакмица
Он ке биде во наредниот сезон нај важниот футбалер на тимот
Сакам ги и двајцата со Тевез