Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Штета за него, тоа ти е кога ќе те спотера малерот.
Му посакувам побрзо опоравување и в година да ни помогне повеќе:smir:
Многу добар дечко , од секогаш сум го сакал :pipi:
И јас му посакувам побрзо опоравување , од следната сезона Рафаел да има конкуренција :back:

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
САФ доби награда за менаџер на месецот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не за менаџер на месецот, за менаџер на годината или деценијата треба да добие награда :).

Како и да е нека му е честита наградата, да му се множат уште многу награди и трофеи и годините на клупата на Манчестер Јунајтед (не знам уште колку ќе може да издржи, ама јак е Ферги, знам дека ќе издржи:))

N

navivacka

Гостин
Браво бе Ферги,легендо наша се освои,само така продолжи.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
мислам дека сакат да не преварат. :toe:
Уште пред натпреварот со Челзи се знаеше дека ќе отсуствува 2 недели а финалето се игра за 2 недели и не знам што има тука некоја превара.:)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
Уште пред натпреварот со Челзи се знаеше дека ќе отсуствува 2 недели а финалето се игра за 2 недели и не знам што има тука некоја превара.:)
за 3 недели се игра финалето :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.113
Поени од реакции
1.692

Sir Alex Ferguson says he expects little transfer activity at Manchester United this summer, insisting there are no players he is keen to sign.
"We won't be going for a lot of players," said the 67-year-old Scot, whose side are closing in on a Premier League and Champions League double.
"We have a big squad and I can honestly say there's no one we've identified we want to bring here at the moment.
"We are not looking to add a lot of players to our squad."
Recent reports have linked United with a £62.5m move for Bayern Munich's France international forward Franck Ribery, 26, while the futures of Carlos Tevez and Cristiano Ronaldo at Old Trafford remain the subject of constant media speculation.

И ја мислам така.Само 1 или 2ца играчи да дојдат,без да си иде никој би било топ :).

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Sir Alex Ferguson says he expects little transfer activity at Manchester United this summer, insisting there are no players he is keen to sign.
"We won't be going for a lot of players," said the 67-year-old Scot, whose side are closing in on a Premier League and Champions League double.
"We have a big squad and I can honestly say there's no one we've identified we want to bring here at the moment.
"We are not looking to add a lot of players to our squad."
Recent reports have linked United with a £62.5m move for Bayern Munich's France international forward Franck Ribery, 26, while the futures of Carlos Tevez and Cristiano Ronaldo at Old Trafford remain the subject of constant media speculation.

И ја мислам така.Само 1 или 2ца играчи да дојдат,без да си иде никој би било топ :).
Од тие 2ца , 1 да биде лево крило :pipi:

N

navivacka

Гостин
Најубаво е така без да се расфрлува со пари а да земе еден играч би било одлично,а што се случува со Кембел,ке се врати ли од позајмицата од Тотенхем или Ферги ке го испрати пак некаде...исто така ке се врати и Харго и средниот ред ке ни биде гром:vozbud::pipi:

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Ајде со среќа нова тема и да ја освоиме Премиер и Лига на Шампиони.:)
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom