- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.637
- Поени од реакции
- 6.455
да ги земеме филип лам и давид силва и топ ке сме 

Многу ќе сме јаки така:back:да ги земеме филип лам и давид силва и топ ке сме![]()
Многу ќе сме јаки така:back:
бербатов нема шанси да си оди.не е ферги рафа бенитез да троши пари а за 5-6 месеци да ги продава играчите.како што еков давид силва,филип лам,мозе и жоао мутињо да го земеме ама мислам дека не е неопходен и напагач џеко или вагнер лов.Нам ни треба по 1 играч на секоја линија.
Голман - веќе реков кои се мои фаворити да го наследат ВДС.
Десен бек - некој како Дани Алвес, Рамос, Босингва т.е класа десен бек.
Лево крило - немам некоја идеја кој би можел да дојде на оваа позиција, но сепак ни треба еден ваков. Гигс повеќе не игра на таа позиција, Парк не е во константна форма, а и Нани не е баш најсјаен.
Напаѓач - најверојатно е дека Тевез ќе си замине летото, па мислам дека би требало да земеме некој добар шпиц како Торес, Ето или Агуеро.
А треба да го мајнеме и Бербатов.
за антонио валенсија се само гласини.и минатото лето велеа дека ке сме ги земале паласиос и валенсија во пакет па на крај ништоСепак да не заборавиме дека Антонио Валенсија ќе дојде на лето..:helou:
Па мислам дека пишуваше уште во Февруари,демек склучен бил договорот..А за купување,јас најмногу сакам да земиме некој голгетер..Би сакал еден од Торес(апсолутно невозможно),Агуер или Виља..Најмногу го сакам Агуерно,ама здравје ќе видиме.За Бензема не знам..Не гледам француска лига,само се плашам да не е мрза како Бербатов...бербатов нема шанси да си оди.не е ферги рафа бенитез да троши пари а за 5-6 месеци да ги продава играчите.како што еков давид силва,филип лам,мозе и жоао мутињо да го земеме ама мислам дека не е неопходен и напагач џеко или вагнер лов.
за антонио валенсија се само гласини.и минатото лето велеа дека ке сме ги земале паласиос и валенсија во пакет па на крај ништопатем каде го прочита тоа? :helou:
бербатов не е мрза,едноставно таков му е стилот на игра и можноститеПа мислам дека пишуваше уште во Февруари,демек склучен бил договорот..А за купување,јас најмногу сакам да земиме некој голгетер..Би сакал еден од Торес(апсолутно невозможно),Агуер или Виља..Најмногу го сакам Агуерно,ама здравје ќе видиме.За Бензема не знам..Не гледам француска лига,само се плашам да не е мрза како Бербатов...
нов не.млад да.но отсекогаш го преферирам бербатов пред тевез.и отсекогаш сум велел дека бербатов заслужува да игра мегу стартните 11.и секогаш сум критикуван за својот став од страна на некои навивачиНаполно се согласувам се Чомбе, затоа што неговата игра ја критикуваат само новите и помлади навивачи на клубот, кои најверојатно ги преферираат играчите од типот на Тевез, Агуеро... кои не се во класичниот склоп на британскиот фудбал.