Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Зашто да го продадеме?! Ферги одма му понуди нов договор до 2014-та и сака детето да го пушти да се калени некаде на позајмица. Македа би имал голема иднина во Јунајтед (барем јас така мислам). Да не ја повториме грешката со Џузепе Роси.

Инаку Агуеро би можел да дојде ако не постигнеме договор со Тевез на крајот на сезоната. Иако сакам Тевез да остане.
Хммм Џеко...Игра фантастична сезона, зашто го пратам добро германсково и мислам дека и подобар е од Бербатов. Ако може некако да го шитнеме Берба летово, Џеко би бил сјајна замена за него.
Вака јас на Чомбе му пишував дека бербатов ќе биде промаршување во Манчестер Јунајтед, тој тоа не го свати.
Едноставно Бербатов не е добар за Манчестер јунајтед.
Еве го читав постот и потполно се согласувам со тебе дека манчестер треба што поскоро да се ослободи од бербатов, за кој непотребно фрли големи пари.
Некогаш имам претчуство за некои играчи дека во одредена средина нема да успеат. такво претчуство имав и за Џилардино кога го купија доста скапо. а таму само се изнапромаршува.
поздрав

хм... Незнам што сте полуделе по бензема бензема
има Вишок во нападот
Единствен трансфер ако се напраи ке биде Рибери
а ништо чудно ако не не изненади со нешто неолекувано ферги е Човек со поголем видик
На манчестер му е потребен единствено Рибери и еден добар голман.
Голман Цезар од Интер или Касиљас од Реал ( многу е тешко ).

N

navivacka

Гостин
Дај боже да го поништат картонот на Флечер оти ми е многу жал кога го гледам на сликата неговото ице кога го добива картонот:S,многу значаен играч е Флечер оваа сезона а и бил од секогаш.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
za golman Amos ke bide dobar golman ali uste e mlad 17 godini e
sepak toj rusinot da go donesat ke bide super :) ne mi tekinja imeto

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
za golman Amos ke bide dobar golman ali uste e mlad 17 godini e
sepak toj rusinot da go donesat ke bide super :) ne mi tekinja imeto
Да не мислиш на Акинфеев..(така некако мислам беше,а можда беше Акнифеев)..А добар е и Neuer од Шалке.ВДС следното лето се пензионира нели?

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
da da na nego mislam

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Да не мислиш на Акинфеев?
Чомбе што викаш сега за Бербатов после скоро една година помината во Манчестер јунајтед, на почетокот почна во прв состав сега е преселен на клупата , а за кратко време ќе го гледаме од публика. Сега сигурно ќе се сложеш дека бев во право кога пишував дека Бербатов (Димче ) не е за во Манчестер. Еве и Ферги понекогаш може да направи по некоја утка, како во случајот со Клеберсон и Џемба-Џемба.
Но оваа лето сигурно ќе донесе некое играчиште ( Рибери ).

ферги слабо му оди со избор на голман.
Но за среќа Манчестер секогаш имал врвни одбранбени играчи.

G

Gray Foxx

Гостин
Чомбе што викаш сега за Бербатов после скоро една година помината во Манчестер јунајтед, на почетокот почна во прв состав сега е преселен на клупата , а за кратко време ќе го гледаме од публика. Сега сигурно ќе се сложеш дека бев во право кога пишував дека Бербатов (Димче ) не е за во Манчестер. Еве и Ферги понекогаш може да направи по некоја утка, како во случајот со Клеберсон и Џемба-Џемба.
Не е толку промашен трансферот како што викаш ти. Јес да знае да ме изнервира али ете, сега имаме играчи за било каква формација. Тоа е најважното.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
бербатов е на место
Се врака на теренот у прв состав малце е млитаф али сепак корисен играч е

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Бербатов е квалитетен играч, но премногу долго се адаптира на условите на Манчестер. Земајќи го во предвид фактот дека дојде од премиер лига, требаше побрзо да се прилагоди. Јас затоа се плашам да не не можи да се прилагоди. Кај него имам забележано дека премногу добро се заградува и тешко му се одзема топка. Прави понекогаш добри асистенции, а понекогаш и голови дава :). Но премногу е бавен и е далеку од борбеноста и брзината која владее кај сите играчи од Манчестер. Тој полека се прилагодува, но проблемот е во тоа што "многу полека" се прилагодува, а за сметка на тоа му падна формата на Тевез. И јас сметам дека сепак треба да му се даде уште една сезона, но не треба по секоја цена да игра и да не биде заменет кога е слаб. Мислам дека тоа го свати Ферги во последно време и повеќе е присутен на клупата.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Неуер, Гивен, Акинфеев, Камени..
Еден од овие голмани би бил доволен.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404

ферги слабо му оди со избор на голман.
Но за среќа Манчестер секогаш имал врвни одбранбени играчи.
трансферот на бербатов не е промашен само го платија поскапо од потребното.од бербатов допрва се очекува а патем и во манчестер има многу играчи што знаат да постигнат гол така да не можеме да очекуваме сите тие да постигнуват гол на секоја утакмица :toe: мора да има некој кој ке му создаде позиција за шут,гол,влез,да напреави асистенција а бербатов тоа го направи на многу натпревари.инаку јас бев еден од тие што најмалку го посакуваа бербатов но подоцна со неговите игри бев демантиран

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Ako го поништат на Флечер сигурно и оној на Абидал ќе биде поништен..:toe:
Во меѓувреме, Барселона избра да не се жали поради црвениот карон на Ерик Абидал, што значи дека тој сигурно го пропушта финалето против Манчестер Јунајтед во Рим на 27 мај.
Нема што да се секираме, Барса нема да се жали.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ako го поништат на Флечер сигурно и оној на Абидал ќе биде поништен..:toe:

Абе нека го поништат тој на Флечер, па за тој на Абидал ич и не треба да се сеќираме... мене малку ме радува тоа што Дани Алвес нема да игра на бековската позиција, а јас баш сакам да игра Абидал-е тогаш Роналдо ќе си има свое шоу со Абидал по крилната позиција, човекот едноставно незнае на каде тера :pos2:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Ова ќе да е најфреквентна тема на форумов!?! Браво!!!
На дискусијата за Бербатов....каков сака талент нека е, индиферентен е, апатичен, незаинтересиран, му посакувам во летниот преоден рок да си најде друг клуб, претходното лето инсистираа на него, поради шпанската серија со заминувањето на Роналдо во Реал и стравот дека нападот ќе биде ослабен...најнеомилен играч во тимот ми е моментално, па и можам да кажам до сега...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom