Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета за него, тоа ти е кога ќе те спотера малерот.
Му посакувам побрзо опоравување и в година да ни помогне повеќе:smir:
Многу добар дечко , од секогаш сум го сакал :pipi:
И јас му посакувам побрзо опоравување , од следната сезона Рафаел да има конкуренција :back:

Ферги ја доби наградата за менаџер за месец април :smir:

САФ доби награда за менаџер на месецот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не за менаџер на месецот, за менаџер на годината или деценијата треба да добие награда :).

Како и да е нека му е честита наградата, да му се множат уште многу награди и трофеи и годините на клупата на Манчестер Јунајтед (не знам уште колку ќе може да издржи, ама јак е Ферги, знам дека ќе издржи:))

Браво бе Ферги,легендо наша се освои,само така продолжи.

мислам дека сакат да не преварат. :toe:
Уште пред натпреварот со Челзи се знаеше дека ќе отсуствува 2 недели а финалето се игра за 2 недели и не знам што има тука некоја превара.:)

Уште пред натпреварот со Челзи се знаеше дека ќе отсуствува 2 недели а финалето се игра за 2 недели и не знам што има тука некоја превара.:)

за 3 недели се игра финалето :smir:

Sir Alex Ferguson says he expects little transfer activity at Manchester United this summer, insisting there are no players he is keen to sign.
"We won't be going for a lot of players," said the 67-year-old Scot, whose side are closing in on a Premier League and Champions League double.
"We have a big squad and I can honestly say there's no one we've identified we want to bring here at the moment.
"We are not looking to add a lot of players to our squad."
Recent reports have linked United with a £62.5m move for Bayern Munich's France international forward Franck Ribery, 26, while the futures of Carlos Tevez and Cristiano Ronaldo at Old Trafford remain the subject of constant media speculation.

И ја мислам така.Само 1 или 2ца играчи да дојдат,без да си иде никој би било топ :).

Sir Alex Ferguson says he expects little transfer activity at Manchester United this summer, insisting there are no players he is keen to sign.
"We won't be going for a lot of players," said the 67-year-old Scot, whose side are closing in on a Premier League and Champions League double.
"We have a big squad and I can honestly say there's no one we've identified we want to bring here at the moment.
"We are not looking to add a lot of players to our squad."
Recent reports have linked United with a £62.5m move for Bayern Munich's France international forward Franck Ribery, 26, while the futures of Carlos Tevez and Cristiano Ronaldo at Old Trafford remain the subject of constant media speculation.

И ја мислам така.Само 1 или 2ца играчи да дојдат,без да си иде никој би било топ :).
Од тие 2ца , 1 да биде лево крило :pipi:

Најубаво е така без да се расфрлува со пари а да земе еден играч би било одлично,а што се случува со Кембел,ке се врати ли од позајмицата од Тотенхем или Ферги ке го испрати пак некаде...исто така ке се врати и Харго и средниот ред ке ни биде гром:vozbud::pipi:

Ајде со среќа нова тема и да ја освоиме Премиер и Лига на Шампиони.:)
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom