Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Абе доста зборевте против Бербатов,чоекот не спасуваше неколку пати на почетокот на сезоната а тогаш сигурно не сте мислеле така,дајте му на човекот шанса сигурно ке се докаже,па секому може да се случи пад на формата...кога тогаш и тој ке си ги има своите пет минути.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
за голман го посакувам нојер од шалке.добар е момакот.но и нашиот фостер не е за фрлање :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
1.692
Неуер, Гивен, Акинфеев, Камени..
Еден од овие голмани би бил доволен.
Неуер е голманот што го сакам веќе 2 и пол сезони у Јунајтед.Ако дојде ќе ми биде Dream come true.Камени и Акинфеев мислам дека се класа пониски голмани за да бранат во тим како Јунајтед,иако овој првиов ќе може да го земеме безпари на лето ако не го продолжи договорот.
Исто Серхио Асенхо од Ваљадолид се смета за еден од најголемите таленти на само 20 години.

ЕДИТ: Иаме нов спонзор - Airtel од Шри Ланка
Таман ќе не напунат со пари за у лето :))

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
добар е овој асењо но мислам дека нојер е далеку подобар :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Чомбе што викаш сега за Бербатов после скоро една година помината во Манчестер јунајтед, на почетокот почна во прв состав сега е преселен на клупата , а за кратко време ќе го гледаме од публика. Сега сигурно ќе се сложеш дека бев во право кога пишував дека Бербатов (Димче ) не е за во Манчестер. Еве и Ферги понекогаш може да направи по некоја утка, како во случајот со Клеберсон и Џемба-Џемба.
Но оваа лето сигурно ќе донесе некое играчиште ( Рибери ).

ферги слабо му оди со избор на голман.
Но за среќа Манчестер секогаш имал врвни одбранбени играчи.
Бербатов е ѕвер, сега малку што е мрза тоа е друга работа.
Бидејќи после натпревари правам големи анализи на тоа кој како изиграл, можам да кажам дека Бербатов имаше солидна сезона Јунајтед, со солиден број погодоци, многу асистенции и потези кои ретко може да се видат(некој гледа потег само ако даде гол или асистенција).
Зидан имаше слаба прва сезона во Расол задрид па после почна да игра перфектно, истото го очекувам и од Бербатов.

А со извинување, ама на форумов Бербатов го критикуваат само помладите членови.

Ако земеме историја наназад, Роналдо кога дојде само продаваше дриблинзи, сам се дриглаше и ќе дадеше по некој гол на среќа. Но кога Ферги го зеде под своја капа, го направи најдобар играч на планетава. Истото ќе е и со Бербатов кој в година ќе е уште подобар!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
1.692

Zoran Tosic is happy to bide his time before making his mark at Manchester United.

The January arrival from Partizan Belgrade made a brief appearance against Tottenham in the FA Cup but has been overlooked since, despite impressing in the reserves.

Lee Martin, who has been farmed out on loan on a number of occasions, was preferred to the Serbian on the bench on one occasion but Tosic is relaxed as he appreciates he will probably not be ready to shine until next season.

"It was the best moment of my life when I came on," he told uefa.com when asked about his debut.

"75,000 people. I think I did well in that game.

"Now I hope we will win the championship and try to win the Champions League then, after that, when next season starts, I'm going to get the chance to play.

"I'm happy here in Manchester. I haven't played a lot of games for the first team, but I have come to the best club in the world.

"I know I have time. I have to practise, get stronger, get faster, be better in all aspects. I feel the [upcoming European] Under-21 championship will help me and I can prove I'm a United player."

Nemanja Vidic is helping Tosic to settle as the fellow Serbian also needed some time to find his feet, even though he did enjoy more first-team action.

"He has helped me a lot, not only on the pitch but off it too," Tosic continued.

"English football is a bit different to the other leagues so he told me some things about how I should play and different things that I would have to get used to.

"A player that learns to play in The Premier League can play wherever he wants."

Интересна изјава на Тошич.

Еве и тоа за глупостите со Македа од 24фудбал што ги стававте
x

N

navivacka

Гостин
Јас стварно незнам зашто Ферги воопшто го зема Тошик кога воопшто не игра,само за резервите кога тогаш...догодина Ферги доколку земе некој играч дали ке има шанси да го игра и Тошик,ке има голема конкуренција во тимот.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас стварно незнам зашто Ферги воопшто го зема Тошик кога воопшто не игра,само за резервите кога тогаш...догодина Ферги доколку земе некој играч дали ке има шанси да го игра и Тошик,ке има голема конкуренција во тимот.
Ферги си има план и да не му се мешаме, не знаеме што како ќе излезе:helou:

N

navivacka

Гостин
Видиќ на Ноу Камп
Весникот Ел Мундо Депортиво денеска објави информација според која Барселона интензивно преговара за евентуален трансфер на Немања Видиќ.
Наводно сопругата на српскиот репрезентативец, Ана, била незадоволна од животот во Англија и вршела силен притисок, тој да си замине од Манчестер Јунајтед.

Претставници на Барселона наводно веќе имале неколку контакти со луѓе од Олд Трафорд и наводно трансферот летово може да се официјализира.

Видиќ со Манчестер Јунајтед има договор до 2014 година, а откупната клаузула измесува 25 милиони фунти.

Незнам ова дали е вистина ама и Бекам ги имаше истите проблеми со Викторија Бекам

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Видиќ на Ноу Камп
Весникот Ел Мундо Депортиво денеска објави информација според која Барселона интензивно преговара за евентуален трансфер на Немања Видиќ.
Наводно сопругата на српскиот репрезентативец, Ана, била незадоволна од животот во Англија и вршела силен притисок, тој да си замине од Манчестер Јунајтед.

Претставници на Барселона наводно веќе имале неколку контакти со луѓе од Олд Трафорд и наводно трансферот летово може да се официјализира.

Видиќ со Манчестер Јунајтед има договор до 2014 година, а откупната клаузула измесува 25 милиони фунти.
Ах тие жени:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да му се измо*ам на жената.Мајни ја Немања , ќе си најдеш островка :)

G

Gray Foxx

Гостин
Абе кур се тресе од воа глупиве медиуми. Па толку да се проѕирни, дури не ми се веруе. Зар има идиоти шо веруваат на ваква ствар?
Првен на Лампард жена му му викаше да оди во Шпанија па дури и куќа купуваа. Сеа на ред е Видич. Скапани новинари.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Ако се случи ова жените на фудбалерите за мене ќе станат најглупите створења во светот!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Што се случува со Вес Браун ?
8.05.2009.
Продолжува агонијата на Вес Браун оваа сезона...

Одбранбениот играч на Манчестер Јунајтед, Вес Браун, дефинитивно нема да биде во составот за преостанатите пет меча на „црвените ѓаволи“, четири во Премиер лигата и финалниот од Лигата на шампионите, што се игра на 27 мај во Рим.

Повремениот англиски репрезентативец целата сезона влече повреда на стапалото и одигра само 12 меча за тимот на Ман Ју. Само за споредба, минатата сезона 29-годишниот одбранбен фудбалер, кој може да игра и како централен дефанзивец и како десен бек, одигра 52 натпревари во црвениот дрес.

:(:(

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Што се случува со Вес Браун ?
8.05.2009.
Продолжува агонијата на Вес Браун оваа сезона...

Одбранбениот играч на Манчестер Јунајтед, Вес Браун, дефинитивно нема да биде во составот за преостанатите пет меча на „црвените ѓаволи“, четири во Премиер лигата и финалниот од Лигата на шампионите, што се игра на 27 мај во Рим.

Повремениот англиски репрезентативец целата сезона влече повреда на стапалото и одигра само 12 меча за тимот на Ман Ју. Само за споредба, минатата сезона 29-годишниот одбранбен фудбалер, кој може да игра и како централен дефанзивец и како десен бек, одигра 52 натпревари во црвениот дрес.

:(:(
Штета за него, тоа ти е кога ќе те спотера малерот.
Му посакувам побрзо опоравување и в година да ни помогне повеќе:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom