Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Редно е веќе да се вратиме во форма против Вилјареал и Роналдо ни се враќа. Ако победиме секако дека се враќа самодовербата кај играчите. Манчестер најдобро игра натпревар кога ги има изгубени претходните два натпревари, а тоа се случува ретко.:wink:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Редно е веќе да се вратиме во форма против Вилјареал и Роналдо ни се враќа. Ако победиме секако дека се враќа самодовербата кај играчите. Манчестер најдобро игра натпревар кога ги има изгубени претходните два натпревари, а тоа се случува ретко.:wink:
Јас сепак мислам дека нема да игра на натпреварот со Виљареал, а во Недела веќе ќе се врати.

едит:

Напишано од јас
Ќе даваат ама реприза ов Јувентус, во живо ќе оделе Манчестер-Виљареал.
За ХРТ2 тоа, значи тука ќе се гледа. :helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
нема ли да га дават на некоо програма

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Вчера не бев во можност до нет да дојдам и еве денес што да видам нова тема браво браво. За вчерашниот меч нема да коментирам ве читав се имате искоментирано нема и јас да се повторувам да не ја тупам.

Ај ќе ја почнам новава тема со позитивни вести

Лига на шампиони нормално е да го гледаме Шампионот на МТВ, значи среда 20:45 имаме пренос на МТВ
И на ЕРА ќе давале ФА Куп а прво коло меѓу поинтересните дуели е Манчестер-Боро па и таму имаме можност да гледаме мечеви од Манчесер во купот.

ај бидете поздравени и позитивно расположени:salut:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
За Вчерашниот Натпревар еве САФ шо кажал:
Клик 1
Клик 2
Клик 3

Според саф фердинанд играч на натпреварот за ман.ју... мислам дека се согласуваме сите тука...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ме немаше малку, бев отсутен!
Честитки за новата тема, да ја пополниме и оваа во рекордно време!
За со Ливерпул можам да кажам дека после пацерски примениот гол, падна моралот на играчите и тој гол беше причина за поразот. Ливерпул го имаше поседот но не знаеја да направат шанса, а нашите им ја поклонија победата.
Ама долга е нивата, на крајот знам дека сите ќе плачат повторно.
Лани од првите три кола имавме 2 бода, годинава 4, што значи дека оваа сезона титулата ќе ја освоиме на 2 кола до крајот.
Нека пукнат душманите, да ми го пушат *урот, да не се наситат никогаш, а ќе остане и за нивните најблиски(во прв ред сестри и мајки)!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
бо колку јаки се батинава...алекс со мастиката е звер... :)

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Еј закон е клипчево. Само ферги со што го излага на Бербатов Бентли ќе му купил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom