Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Морам да се навратам на ливерпул-манчестер! јас сум голем навигвач на Ливерпул. Во последниве десет години дали имало нормална утакмица меѓу овие два тима. Со чесни исклучоци , секогаш некој бил поебен. Ми текнува пред 5-6 години кога Манчестер палеше и газеше низ Европа и Англија а дени Марфи на двапати со гол у 85 минута носеше победа за Ливерпул. така е и последниве години. Станува збор за најголемото англиско дерби! јебеш ти челзи или Арсенал. се знае кои се два најголеми клуба, со традиција историја и многу титули. секад се тешки утакмици, секад среќата е пресуден фактор! И ливерпул и Манчестер имаат јаки екипи тепа тој што има поише среќа.
Е сеа за утакмицава, нема што да му се лутите на ван дер сар , голмански грешки се случуваат и се случувале. Пак. он е голем голман што дале Кај вас Андерсон и Сколс потфрлија тоа е. И многу ми е жал што Руни цела утакмица ја одигра као десен бек.Јас лично го обожавам играчов , ама само да не е жртва на тактиката сеа кога го имате тевез и Берба. кај да е ќе се разиграат, ајде вие фергусон многу добро знае што праи. И еве сеа после утакмицава мака ми е што треба да чекам пола година за нова утакмица. се глеаме на Олд трафорд!:smir::smir::smir:
ПС нешто гадно ми смрди дека ќе го победите Челзи. кај да е они мораат да кикснат, а манчестер кога тогаш пак ќе се разигра.
Е сеа за утакмицава, нема што да му се лутите на ван дер сар , голмански грешки се случуваат и се случувале. Пак. он е голем голман што дале Кај вас Андерсон и Сколс потфрлија тоа е. И многу ми е жал што Руни цела утакмица ја одигра као десен бек.Јас лично го обожавам играчов , ама само да не е жртва на тактиката сеа кога го имате тевез и Берба. кај да е ќе се разиграат, ајде вие фергусон многу добро знае што праи. И еве сеа после утакмицава мака ми е што треба да чекам пола година за нова утакмица. се глеаме на Олд трафорд!:smir::smir::smir:
ПС нешто гадно ми смрди дека ќе го победите Челзи. кај да е они мораат да кикснат, а манчестер кога тогаш пак ќе се разигра.