Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Морам да се навратам на ливерпул-манчестер! јас сум голем навигвач на Ливерпул. Во последниве десет години дали имало нормална утакмица меѓу овие два тима. Со чесни исклучоци , секогаш некој бил поебен. Ми текнува пред 5-6 години кога Манчестер палеше и газеше низ Европа и Англија а дени Марфи на двапати со гол у 85 минута носеше победа за Ливерпул. така е и последниве години. Станува збор за најголемото англиско дерби! јебеш ти челзи или Арсенал. се знае кои се два најголеми клуба, со традиција историја и многу титули. секад се тешки утакмици, секад среќата е пресуден фактор! И ливерпул и Манчестер имаат јаки екипи тепа тој што има поише среќа.
Е сеа за утакмицава, нема што да му се лутите на ван дер сар , голмански грешки се случуваат и се случувале. Пак. он е голем голман што дале Кај вас Андерсон и Сколс потфрлија тоа е. И многу ми е жал што Руни цела утакмица ја одигра као десен бек.Јас лично го обожавам играчов , ама само да не е жртва на тактиката сеа кога го имате тевез и Берба. кај да е ќе се разиграат, ајде вие фергусон многу добро знае што праи. И еве сеа после утакмицава мака ми е што треба да чекам пола година за нова утакмица. се глеаме на Олд трафорд!:smir::smir::smir:

ПС нешто гадно ми смрди дека ќе го победите Челзи. кај да е они мораат да кикснат, а манчестер кога тогаш пак ќе се разигра.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Без Роналдо уште еднаш ќе кажам дека е изгубена цела концепција во тимот.Целата игра се врти околу него во Мен Ју моментално и тешко ни оди без него,треба да признаеме.Знам дека не може поединец да носи титули ама случајов со Роналдо е тоа што секогаш знаел да направи играч повеќе што сме го користеле тоа.Тоа е реалноста.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Одличен почеток на натпреварот, не само заради голот туку и нападот делуваше опасен. После примениот гол не знам што се случи и зашто им дозволија на Ливерпул да ја превземат играта. Во второто полувреме бледа игра со која тешко се освојуваат бодови на Енфилд и покрај тоа што ни Ливерпул не покажа нешто којзнае каква игра. Како и да е почеток е на сезоната, секако фали Роналдо, но со тек на времето ќе се врати формата.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Не фали толку Роналдо,колку што фали концентрација.Многу пати вака гадно сме се заебале,а најчесто инволвиран во такви ситуации е Браун.Сеуште не можам да поверувам како Гигс можеше така да погреши,за другиов јасно ми е.Ливерпул сепак заслужи да победи.
Ајде сега на ред е Виљареал,па челски во ПЛ.Време е да изгубат дома.:vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Абе ај ме разочара целата одбрана на чело со Ван Дер Сар таков голман со такво реноме не смее да си дозволи такви грешки

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе ај ме разочара целата одбрана на чело со Ван Дер Сар таков голман со такво реноме не смее да си дозволи такви грешки
Најбоље да не се навраќаме више никогаш не оваа утакмица и киксот.
И ја не очекував, а и никој не очекуваше ваков кикс и тоа баш на ваква важна утакмица. Па после и смешната грешка на Гигс. Значи сами сме си криви што изгубивме, два големи кикса казнети со два гола во нашата мрежа.
ЗАШТО ВДС, ЗАШТО ГИГС?!?! Кај баш на таква утакмица најдовте да киксирате.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Мислам дека овој натпревар е жртва на тактиката на САФ. Проба да игра 4 3 3 во напад со некоја трансформација во 4 4 2 или 4 5 1 ама не успеавме и тоа е. Сами си дадовме гол кој доколку не си го дадовме можеби натпреварот ке имаше друг тек али тоа е. Сезоната е догла и тешка ке нема лесна титула оваа година во премиер лига пошто има МНОГУ квалитетни екипи кои ке конкурираат за првите 6 места. Сега треба да се сконцентрираме на наредните 2 натпревари.

П.С. Честито нека е новата тема И ДА СЕ ЗНАЕ КОЈ Е НАЈГОЛЕМ КЛУБ СО НАЈГОЛЕМ БРОЈ ФАНОВИ ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ЃАВОЛИ КОИ ГЛЕДААТ ЦРВЕНО:salut:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Во колку часот е Виљареал?
Па што прашуваш такви глупави прашања? Па нели знаеш дека ЛШ се игра секогаш во 20.45ч, освен ако не игра некој во Русија па да е во 18.45ч. :tapp:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај честитки и од мене за новата тема.
Иначе незнам зошто толку ви пречи да се признае дека фали Роналдо. Човекот околку кого беше градена играта минатите 2 сезони, многу реално е кога ќе го нема дека играта нема да биде иста. Не велам дека ако Роналдо си замине, Ман Јун ќе игра вака цела сезона. Треба време да се прилагоди играта без Роналдо, сме имале вакви периоди, незнам зошто дигате толкава паника? Еве го човекот се враќа во среда, ќе видиме каква ќе ни биде играта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom